Reklama

http://rokle.nazory.cz

Asi 5x jsem se ujistil, že mám všechno nastaveno správně, ale reklama nikde. Prolezl jsem ofic. i neofic faq a nenašel jsem něco, co bych měl udělat jinak. Takže se ptám, kde je zádrhel? :)
obvykle se radí čekat a nahrávat znova, ale možná, že v tomto případě je to k ničemu -viz :
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=47198&t=47184
Aha, kdyby to bylo tady trochu přehlednější, tak jsem nazaložil prakticky duplicitní vlákno :)

Jen by mě teda zajímalo, za jak dlouho mi to teda smažou, když nebudu mít přístupy? :)
<HTML>Tahle hláška se objeví na webu, pokud se nezobrazuje reklama:

Zablokovaný účet!
Přístup nebyl povolen, protože stránka nevykazovala přístup déle než 6 týdnů (po tu dobu nebyl zobrazen reklamní banner) nebo banner byl umístěn v rozporu s podmínkami a potom berte toto jako žlutou kartu (po které následuje červená)
Účet je možné obnovit smazáním souboru .htaccess v domovském adresáři během dvou týdnů od zablokování. Pokud se tak nestane, účet bude po uplynutí této doby trvale zrušen.</HTML>
<HTML>OT:
>>Chceme prosazovat zájmy většiny občanů Líšně, a proto vznikly tyto stránky.
Bylo by dobré říci, kdo to vlastně chce ;-) Ať vím, komu ten dotazník vlastně přijde.</HTML>
seš z Líšně, že tě to tak zaujalo? :)
Thalia: a až se to objeví, co se má dělat pak?
<HTML>2colo-colo: z Líšně přímo ne, ale daleko to tam nemám ;-)

2ds: smazat .htaccess :-D</HTML>
Thalia: promiň, špatně jsem se vyjádřil, myslel jsem až smažu ten .htaccess a uplyne 14 dní.
Jinak z těch registrací z dubna, kdy jsem zkoušel to vkládání reklamy je už jeden web smazaný, jeden ještě existuje (ostatní zrovna nevím)

OT: když se pokouším zobrazit neexistující web - nenačítá se mi chybová stránka 404

vrací to tohle
http://i.wz.cz/404.html

GET /404.html HTTP/1.1
Host: i.wz.cz
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; cs; rv:1.8.1.6) Gecko/20070725 Firefox/2.0.0.6
Accept: text/xml,application/xml,application/xhtml+xml,text/html;q=0.9,text/plain;q=0.8,image/png,*/*;q=0.5
Accept-Language: cs,en-us;q=0.7,en;q=0.3
Accept-Encoding: gzip,deflate
Accept-Charset: windows-1250,utf-8;q=0.7,*;q=0.7
Keep-Alive: 300
Connection: keep-alive
Cookie: __utmz=217659086.1187941192.4.3.utmccn=(referral)|utmcsr=webzdarma.cz|utmcct=/forum/read.php|utmcmd=referral; __utma=217659086.1822291290.1187203684.1187941192.1188199327.5; __utmb=217659086; __utmc=217659086
Range: bytes=0-
If-Range: "1967421584"

HTTP/1.x 206 Partial Content
Content-Type: text/html
Accept-Ranges: bytes
Etag: "1967421584"
Last-Modified: Tue, 07 Aug 2007 15:56:53 GMT
Content-Range: bytes 0-20829/20830
Content-Length: 20830
Date: Mon, 27 Aug 2007 07:32:20 GMT
Server: lighttpd/1.4.15

objeví se bílá obrazovka, která jako zdrojový kód obsahuje doctype, html, head, title a body - body i title prázdné
Thalia: já se na to ptám z toho důvodu, že se zdá, že ten mechanismus skutečně funguje tak, že se reklama nevkládá a následně dojde k zablokování webu a pak k jeho smazání (viz http://thalia.czechian.net/ a http://thalia.czweb.org, to jsou předpokládám také testovací weby a můj smazaný). Na druhou stranu ten můj smazaný přežil dlouho po termínu 6 týdnů a některé (alespoň jeden) existují doteď.

Není to trapná situace?
<HTML>2ds: já to pochopila ;-) podle mě nastane nové šestitýdenní období. Uznávám, že je divné, že na některých doménách je to hned a na některých to trvá. Ale nezdá se mi, že by u všech nových účtů na tebou zmiňovaných doménách byl problém, myslím, že by na fóru těch ohlasů bylo víc. Před dvěma měsíci jsem založila thalia.czechian.net, stále existuje a reklama se tam vložit nechce.

ad OT: tak to nevím, mně se 404ka u chybějícího účtu zobrazí v pořádku. A 206ka je úspěšný požadavek na část dokumentu. Spíš mám teď problém s tím, že se mi často zobrazí Stránku nelze zobrazit, jak u fóra, tak u webu.</HTML>
<HTML>Á psala jsem příliš dlouho :-)

>>Není to trapná situace?
Je, nicméně bych doporučila obrátit se s tím spíš na podporu, protože se mi zdá, že je to problém, který ve fóru vyřešit nelze. A že už jsme to řešili kolikrát...</HTML>
Thalia: já jsem se nikdy od toho dubna nestkal s tím, že by do příspěvků, které si stěžují na nevkládání reklamy někdo napsal, že jemu to zrovna funguje. Je pravda, že jsem reklamu zkuoušel vkládat jen tehdy, když se objevil příspěvek, že to nejde. Také je pravda, že jsem si vzpomněl jak se jmenuje ta testovací stránka na borec.cz a tam dnes reklama vložit jde, takže colo-colo by měl snad uspět
<HTML>ds: nj chtělo by to zkoušet nahrávat průběžně, ne jen když o tom někdo napíše. Dneska mi to na tom czechianu taky nejde a to mám nastaveno Dole a nahrávám tři soubory. BTW dívala jsem se na pár starých vláken, a několik webů je již smazáno (ale těžko říct, jestli z důvodu reklamy nebo proto, že dotyční raději sami odešli). Ale já s tím bohužel nic moc nezmůžu.</HTML>
Thalia:
no, jo, no. Nechápu proč např. nemůže být v administraci možnost vygenerovat si pro registrovanou doménu kód reklamy. Myslím, že stejně je to jen o tom přečíst dvě čísla. Jak vidíš reálnou tu možnost se zaregistrováním domény se shodnými parametry (kategorie a podkategorie) na doméně, kde reklama vkládat jde a pak tu reklamu použít na doméně, kde zrovna vkládat nejde?
<HTML>2ds: já bych to viděla jen jako dočasné řešení (pro jistotu). Zkoušel jsi někdy zaregistrovat dva weby se stejnými parametry a porovnat vložené bannery? Pokud by opravdu byly shodné, tak bych se toho asi nebála, ale osobně bych se i nadále snažila, aby se mi vložila má vlastní reklama. Mirovi (adminovi) jsem o tomto problému řekla.</HTML>
Thalia: zkoušel, tehdy v dubnu. Všechny,co se podařilo vygenerovat byly shodné - tedy v případě Osobní stránky a není tu vhodná podkategorie. Myslím, že pro započtení reklamy je důležitý odkaz v hlavičce (Referer), tedy pokud lze považovat za započtení zobrazení banneru to, že se počítadlo v administraci změní o 1, tak se počítadlo zvyšuje i s cizí reklamou. To ID a GID je nejspíš dobré pro cílení reklamy podle zaregistrované kategorie a podkategorie stránek