lepsi uz nemyslet a cekat.....
taky mám problémy s nahrávání, též jsem ta z postižených se smazaným index
neumím si představit, že bych přistupovala k zákazníkům své firmy takto laxně, tisícům z nás to činí potíže a můžeme tak akorát...
taky mě to nejde, taky mě to štve a taky na to docela spěchám jako většina z vás.
Psal jsem email na wz a je to týden a žádné vyjádření stejně jako chybí na tomto fóru.
čekat a čekat
neverim tomu, ze je tady jenom jeden admin, kterej to resi... no pekne na nas kaslou,, je to holt zadarmo, no.... tak co bychom mohli chtit :(
ja jsem se na to vysral a zaregistroval jsem se na ic.cz
Ahoj, jsem tu úplně prvně, ale koukam, že mam stejnej problem. Když si zadám natáhnutí indexu, tak ho to proste vykopne, a neni co natahnout. je celkom blbe
<HTML>Používejte <a href="http://faq.webzdarma.cz/faq.php?ftp">FTP</a>...
>>neverim tomu, ze je tady jenom jeden admin, kterej to resi... no<br> >>pekne na nas kaslou,, je to holt zadarmo, no.... tak co bychom<br>>>mohli chtit :(
A kolik adminů myslíš, že by to dělalo zadarmo?</HTML>
Já ale nemůžu používat ftp - správce v práci mi to tu nepovolí !
nemám sakra jinou možnost , než přes spávce souborů
Ahoj, koukala jsem se na ten odkaz, ale moc tomu FTP nerozumim a nevim pres co na to jit. Takze pres spravce souboru to uz nepujde? jestli jo, nevite nekdo prosim kdy?
je jediná odpověd na tenhle problém....Zkurvený webzdarma
Jsem tady od června a už to asi 5x nefungovalo!
Nemám zájem naučit se používat FTP, když je v nabídce více možností, očekávám, že si mohu vybrat!
Admini jistě nepracují zadarmo, chtěl bych vidět kolik si berou za to, že na tolika webech jsou reklamy (koloik musí platit ty, kteří tam ti reklamy mají)!
Uvažuji o přesunutí stránek jinam - webzdarma zklamalo si mě!
Webzdarma - nedoporučuji.
Stejný stav je tady už od začátku června, podle reakce administrace (= prakticky nulová) již o provoz není zájem (asi bylo na zdejších stránkách málo života, tudíž efektu z reklamních proužků, tudíž finančních zdrojů od inzerentů, což je smrtelné). Nejspíš nutno hledat jiné možnosti umístění stránek
Tajně jsem doufala, že s pondělkem se něco stane a admin vše napraví. Mám předešlý příspěvek chápat tak, že problém je dlouhodobější a že si mám radši najít jiný server?
A propó, jaký jiný poskytovatel je zdarma? Máte někdo doporučení?
Já jsem taky doufala, že v pondělí budu moct zaktualizovat stránky, ale jsem zklamaná. Kdyby se tu objevilo aspoň nějaké vyjádření, co se děje, ale nikde nic ani e-mail .............. nic :(
<HTML>>>Mám předešlý příspěvek chápat tak, že problém je dlouhodobější a že si mám radši najít jiný server?
Nevšimla jsem si, že by ten příspěvek byl od admina...
Já žádný problém nemám, na ftp se přihlásím, v pohodě aktualizuji, mažu a nahrávám nové soubory. Správce nepoužívám, není tak spolehlivý a pohodlný.</HTML>
<HTML>>>Nemám zájem naučit se používat FTP, když je v nabídce více možností, očekávám, že si mohu vybrat!
Takže když mi do práce jede tramvaj a autobus, přičemž já jezdím zásadně jen a pouze tramvají a tramvaj nějakou dobu nebude jezdit, tak já přestanu chodit pro práce, protože nemám zájem jet autobusem? Tento přístup bych očekávala u malého dítěte...</HTML>
<HTML>>>podle reakce administrace (= prakticky nulová) již o provoz není zájem
Admin sem většinou píše jen v případě důležitých oznámení, takže "nulová reakce" není výjimečným stavem. Tedy z toho nelze odvozovat, že by o provoz nebyl zájem.</HTML>
Včera jsem si stáhla Total Comander a přehrál tam co potřebuji aktualizovat. Myslím si, že je to na nouzové situace dobrý. TAkže již mám aktualizované stránky
No, pokud existuje jiný způsob jak aktualizovat tak sem s ním. Co to je ftp? Díky za radu.
<HTML><a href="http://cs.wikipedia.org/wiki/File_Transfer_Protocol">Co je to FTP</a><br>
<a href="http://faq.webzdarma.cz/faq.php?ftp">FTP FAQ</a><br>
Máš-li Total Commandera, můžeš začít rovnou na této <a href="http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34">FAQ</a>.</HTML>
to je vsechno moc hezke.... ale .... PUJDE TO JESTE PRES SPRAVCE SOUBORU? nekdy? nebo ne? tady se porad o ftp vyklada, ale vetsina vubec nema paru co to je a z nakyho odbornyho clanku se to neda pochytit. tak se ten webzdarma ma uplne zrusit, kdyz se jim to nechce opravovat... doprd. s takyma sluzbama... vitejme v dobe modernizace, vitejme ve 21.stoleti
jak se pls ftp ovládá...? a jak můžu upravovat stávající soubory...? Správce souborů ještě někdy půjde...? pls dík z radu...
<HTML>>>jak se pls ftp ovládá...?
Viz mé odkazy výše.
>>a jak můžu upravovat stávající soubory...?
Stáhneš je pomocí ftp do pc, upravíš (stačí na to obyčejný textový editor) a nahraješ zpět na server.
>>Správce souborů ještě někdy půjde...?
Imho ano.
2o.penak: OT - nápis "historycký klub" nevypadá dobře. Tipuju, že to není schválně, neboť v Kontaktech je pak správně historický. A krom toho doporučuju pročíst pravidla zobrazování reklamy, protože momentálně je porušuješ.</HTML>
Když to nešlo pomocí správce souborů, tak jsem si nainstaloval total commander, naučil se s ním pracovat, nahrávám si všechny soubory, ale když nahraji index, tak se mi zobrazí na webu něco jiného, než mám v počítači ( chybí kus stránky ). Jsem uplně blbej, nebo to nejde ani přes ftp, nebo co se mám ještě naučit? Kdybych nikdy nepoznal wz.cz asi by mi to vůbec nechybělo.