Tak se mi vyskytnul ještě jeden problém, udělám všechno podle návodu (http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34) a pak mi to ale píše chybu: "odstraňte ochranu proti zápisu".
Tuším, že bych si měla nastavit právo zapisovat, ale nevím kam si mám to právo zapisovat nastavit...
Moc se omlouvám.
A ještě pro jistotu ujištění - je FTP zdarma, že ano?
ftp je zdarma
ochrana proti zapisu: tipuju, ze je nastavena ochrana proti zapisu na soubor, kam si tc uklada nastaveni ftp - problem na tvem pocitaci, mozna nemas prava zapisu do adresare
Pravděpodobně jde o soubor: c:\WINDOWS\wcx_ftp.ini
Děkuji všem, už mi to funguje, problém byl, že jsem neměla povolené zapisování do c:\WINDOWS\
:-)
ja mam wcx_ftp.ini v adresari s tc, nevim tedka, jak jsem to udelal, ale urcite to nejak jde - tak bych ti to doporucil udelat, prece jenom zakazanej zapis do adresare win je urcity bezpecnostni opatreni
Mně by to taky přišlo bezpečnější, ale právě nevím, jak bych to udělala. Jestli začne fungovat správce souborů, tak si přístup zas zakážu a budu používat správce.
tak me napada, ze po ulozeni nastaveni uz do toho souboru neni potreba zapisovat, takze muzes zase ten zapis zakazat
Tonik: Zakázala jsem zapisování a funguje to! Skvělý:-)
Prosím o radu, zjistila jsem, že tu mám ten Total Commander - ale vše dobře zadám a hodí to hlášku - ostrante ochranu proti zápisu a to udělám jak ? :o(
Podívej se asi o 8 příspěvků výš, řešila jsem stejný problém a už mi to funguje :-)