<HTML>presun ne, ale na casti webu byl stary reklamni kod, takze pokud mate nastavene vkladani reklamy do vsech souboru dolu tak to je ono, pak je jeste cast webu, kde jsou z toho kodu odstranene okrajove komentare, takze to nejde hromadne upravovat, ... zatim nejde o nic zasadniho, tak to muzete ignorovat</HTML>
nemůžu se připojit přes FTP, sakra co tam zas děláte? pokaždý mi to hodí okno, kde je zobrazený načítání souborů, a u toho to zhasne...
teda zlatý fbi.cz
Co se s připojením na ftp děje na webové rozhraní se přihlásím, ale na ftp rozhraní to po měchce neustále uživatelské jméno a heslo ?
----------
Connect to: (28.01.2005 17:56:17)
hostname=tempoary.wz.cz
username=tempoary.wz.cz
startdir=
tempoary.wz.cz=81.31.7.163
421 Login Timeout (30 seconds): closing control connection.
Jinak http://tempoary.wz.cz/wcftplog.txt - výpis ftp připojení - nic zajímavýho tam nevidim. Prostě najednou OFFLINE
Celkem mě to sere, tak doufám, že se to podaří co nejdřív pořešit.
Dík kaja
ada»
Zlaté FBI? Ne! Počkej, až projekt FBI zase zkrachuje. Zlaté WZ! A navíc nevím, proč tě zabíjí menší výpadek (který neregistruji). Tvůj web není webový portál (jako je Seznam.cz), nechodí na něj někdo každou minutu, takže nevím, proč z toho děláš katastrofu.
Zdravím,
chtel by sem se zeptat, kdy bude wz.cz ve stavu, ze mi nebude vypadavat MYSQL a bude se mozne pripojit bezchybne na FTP ? :P
S Pozdravem VBHELP
Co se děje s wz a s MySQL?Dneska to píše každou chvilku : There seems to be a problem with the MySQL server, sorry for the inconvenience.
We should be back shortly...
A někde na stránce se nevypíšou správně údaje...Mám stránku na bázi United-Nuke a dneska mě to dokonce hlásilo,že nemám vytvořený admin.účet,za chvíli zas bylo všechno v pohodě.Nehrozí ztráta dat?Opravdu se bojím,protože mi na webu velmi záleží.Na foru sem četl,že některé účty to smazalo uživatelům úplně,může mi někdo říct,kdy tohle skončí a co je toho příčinou?
I práce s fórem je špičková ;-)
Co chvíli to píše ať kontakturu moderátora, to by mira nebo richard asi moc radost neměli kdybych je pokaždé kontaktoval :-))
To sem se taky rozhodoval. Napsat či nnapsat: Toť je otázka. Nenapsal sem a dneska už to nevypadává
Columbo: Nevypadává?Já mám stránky které jsou celé postavené na databázi a celý dnešek jsou nefunkční :-( nešlo mi jít ani na wz.cz a ani reklamní banner se nenačítá
Dneska to bylo fakt drsny ... ja tam mam taky mysql a proste dneska kdo prisel, tak videl jenom chyby ....
Jj, dneska to byl hukot :) www.wz.cz nejelo vůbec a můj web děsně pomalu. Copak se stalo Miro?
pravda, omlouvám se: fórum než přestal jet celej WZ mi zblblo hned po odeslání příspěvku tagže.... .WZ nějak prostě ne a ne odpoledne jet. Někdy ráno sem tu eště byl
No,dneska vám to vážně nějak chcípalo :-) .Ale co,snad to v dohledný době vyřešíte :-))
Bezva, že se s tím něco dělá, i když dneska mi mysql databáze šla asi jenom 2 hodiny(a nyní opět nejde). Když zmenšíte zatížení, budu jen rád. Poslední dobou mi databáze vypadávala skoro každou hodinu a bez ní mi web vůbec nejede :O(
Ten UPGRADE tej rychlosti moc nepomohol... Stale sa to dost vlecie...
Můj web je:http://sister-twins.wz.cz
a když to dám abych šla na tu stránku tak to nefunguje co s tím mám udělat?
Potřebuju někoho zkušenýho aby mi s tím pomohl!
Prosím pomoste!
Odpově'd pošlete na:deniska.pri@seznam.cz
Děkuji!
Denisa:
http://stare.cz/otazky
http://faq.webzdarma.cz
No,ked už je tu tak moc stránok ....
ja vám poviem , niekotrý svoje staré stránky nechajú tak ,nerobia n a nich nič a zaoberajú sa svojimi novými , tie staré sú nanič..
niekotrý si zaregistruvajú domeny a nechaju ich tak ...
dufam ze tym MIL nemyslí milionov lebo sa zbláznim
Vite jak se skoro zbavit reklamy? Udělejte si prostě soubor Index.html a tam odkaz na index.php a nastavte reklamu nahoru! Tak to mam i ja a je to docela good řešení...
2SUK: nic novýho pod sluncem, normální úvodní stránka, tu tady má kdekdo... A navíc, pokud si opravdu udělají <strong>I<strong>ndex.html, tak se jim úvodní stránka ani nenačte...
No po půlroce by to asi chtělo opět upgradovat protože to .WZ je šííílene pomalý :-(
hmm... je to špatny ... :-(
mně to jede vcelku dobře, ale potřebovalo by upgradovat zase nahoru.