Tiše závidím (hanyZovi).
Včera jsem se celej den snažil nahrát jeden soubor a zkolabovalo to vždycky po kliknutí na správce souborů ve webovským rozhraní, zatímco eftýpko vyhnilo na připojení. Nakonec se mi to povedlo večer.
A dneska mám stejnej problém :¨(
Tak nevím. Může to bejt různý na czwebu a na unasu?
Skutečně rád slyším, že se začlo (nebo začne) posilovat zázemí webzdarma.cz. Nicméně i dnes mám stále problémy se zobrazením jakýchkoliv stránek. Doufám, že bude systém stabilní co nejdříve. Díky
Reakce na můj příspěvek:
Tak to tak skoro vypadá - na wz.cz jsem se teď bez problémů dostal a nahrál si dva soubory a na ten unas se dostat prostě nemůžu.
Zdenek: Já už nechci špekulovat, admini to, myslím, nemaj moc rádi... ;)
já teda nevim, ale s nahráváním souborů přes FTP žádný problém nemám. (ťuk ťuk na dřevo abych to nezakřikla). občas nejdou načíst některé WZ stránky, to je pravda. ale nahrávat soubory můžu bez problémů. buď to jen dělám pokaždé ve správný nepřetížený čas, nebo mám prostě štěsí:)
Taky, dokonce jsem si komplet vymazal a znovu nalnil web z 350ti na 230 souborů, aktivoval MySQL, vytvořil a naplnil tři tabulky. Pouze jedno zaseknutí FTP - a to v době, kdy všichni nadávali.
Jééé super, ted ty weby běhaj dost pomalu, a jeden dotazík, nejak mi trochu blbnou obrázky, jako že se občas nezobrazí, to bude taky serverem?
Proběhl už ten upgrade nebo ne?
Neřekl bych, že upgrade proběhl - Mira by to ohlásil. A snad by se to projevilo i na chodu celého hostingu, zatím nějaké zrychlení není vidět.
<HTML>JiHo: skutecne jeste ne, mrzi me to, ale zatim se ten hardware nepodarilo dostat do 100%tne stabilniho stavu :(
Rypi: nebylo by lepsi napsat neco jako "nefunguje _mi_ ftp, pise to tyhle a tyhle chyby, prosim pomozte"? a asi taky jinam nez do tematu "upgrade serveru", hmm</HTML>
Držim vám palce.... ale jesli se vám to nepovede, tak máte na svědomí můj stůl, klávesnici a vůbec celý počítač... a taky mě zkrátíte život o nákejch pět minut...
Hlavně prosím již upgradujte PHP na verzi 4.3.9 či 5.0.2, ať nám fungujou Gify!
Prosím kdy už to bude?
Snažím si rozchodit na webu php-nuka, stránky jdou jenom ve skole s vysokorychlostnim internetem, doma mam 64kB/s a nekdy stranky ani nenačtou............
PHP-Nuke je srá* ale už se taky těším až to bude
A nevíš o něčem lepším? Já v php znám jenom základy........a php nuke se mi zdal jako snadny řešení jak udělat rychle web.....
nevim taky sem scháněl :
http://www.jaknaweb.com/ukazuj.php?f=1&i=2690&t=2690
Mno zatim je pro me nejlepsi nuke..... tam ty stranky jak jsou na konci na toho fora........ tak tam neni moc veci k s tahnuti....... a celej ten server ma 32MB zabalenej tak nevim jesli by se mi na wz veslo a jestli by to tady vubec fungovalo..................................
!Ted se nemuzu prihlasit vubec do mysql.webzdarma.cz
Nevite co stim je?!
No pravě kvuli tomu! na wz by se spis hodilo něce menčího! no ja jsem taky potřeboval něco takovyho!
Těším se :) euweb.cz jede strašně pomalu. Hodně štěstí!
ja som zaregistroval výpadok minulú noc a dnes a odvtedy mám prerušený kontakt s MySQL. Vypíše mi len hlášku:
Coppermine critical error:
Unable to connect to database !
MySQL said: Lost connection to MySQL server during query
neviem, či je to len stav prechodný, alebo či mám celú fotogalériu v ťahu...vie sa mi niekto k tomuto problému vyjadriť...vopred dík
já mám výpadky celej den a FTP vůbec nejde. ale moc mi to nevadí, chápu, že probíhá renovace.
<HTML>Lubo:
$CONFIG['dbserver'] = 'http://www.rico.wz.cz/php'; // Your database server
... s timhle nastavenim ti to jako nekdy fungovalo? dost divne</HTML>
Nemohl by mne nekdo rict,jestli jsou data v MySql navzdy stracena a nebo se to zase vsechno da do poradku?Bohuzel nemam zalohu,tak verim ze je to jenom docasny stav.