čiste teoretická otázka, nechce sa mi to skúšať, ale pojde to ked tam dam dve adresy oddelene ciarkou?
Myslis funkci mail()? To jde dokonce az do 10 mailu najednou.
miguel:
Co je oddělit mezerou a ne čárkou.
dle RFC se adresy oddělují čárkou... MS to dělají středníkem.... mezerou? Jestli si dobře pamatuju, tak jsem kdysi cosi posílal na více adres přes PHP a měl jsem adresy oddělené čárkou. To není záležitost PHP, ale mail serveru. Teda podle mě, jak vy tu píšete IMHO. AFAIK. Děsné, tyhlety zkraty.. (-;
ouky douky, ale ja som to myslel skor tak, ze by mi maily na adresu user@user.wz.cz isli na dve rozne adresy... a priznavam sa celkom verejne, ze som lenivy to skusat... ale asi hold budem muset :)
Něco takového jsme dělal, akorát nevím jak to poběží na wz. Existuje jistý soubor, tuším .forward nebo tak nějak, který, pokud je v kořeni tvého domovského adresáře, tak tam můžeš napsat právě to přesměrování (i na více adres), případně, zpracování mailu nějakým programem. Takže pokud to na wz jede a zapátráš v manuálech, tak to jde. Výsledek snažení by měl být právě tento soubor, který, podle mě, bude obsahovat akorát jeden řádek. Když hezky poprosíš a připomeneš mi to, tak se ti na to podívám, ale dneska to nebude.