Presmerovanie mailov naraz na 2 adresy?

čiste teoretická otázka, nechce sa mi to skúšať, ale pojde to ked tam dam dve adresy oddelene ciarkou?
imo ne
Myslis funkci mail()? To jde dokonce az do 10 mailu najednou.
miguel:

Co je oddělit mezerou a ne čárkou.
dle RFC se adresy oddělují čárkou... MS to dělají středníkem.... mezerou? Jestli si dobře pamatuju, tak jsem kdysi cosi posílal na více adres přes PHP a měl jsem adresy oddělené čárkou. To není záležitost PHP, ale mail serveru. Teda podle mě, jak vy tu píšete IMHO. AFAIK. Děsné, tyhlety zkraty.. (-;
ouky douky, ale ja som to myslel skor tak, ze by mi maily na adresu user@user.wz.cz isli na dve rozne adresy... a priznavam sa celkom verejne, ze som lenivy to skusat... ale asi hold budem muset :)
Něco takového jsme dělal, akorát nevím jak to poběží na wz. Existuje jistý soubor, tuším .forward nebo tak nějak, který, pokud je v kořeni tvého domovského adresáře, tak tam můžeš napsat právě to přesměrování (i na více adres), případně, zpracování mailu nějakým programem. Takže pokud to na wz jede a zapátráš v manuálech, tak to jde. Výsledek snažení by měl být právě tento soubor, který, podle mě, bude obsahovat akorát jeden řádek. Když hezky poprosíš a připomeneš mi to, tak se ti na to podívám, ale dneska to nebude.