Nejlepší bude,když si zaregistruješ úplně novou doménu u WebZdarma,úplně jiný hesla a zařazení do katalogu.Nic jinýho mě nenapadá.
Tom.
wz.php sem si bohužel nazálohoval, ale od té doby to přestalo... teď se mi ten * zaměřil na knihu návštěv... Taky se mi tam dostal i přes heslo !
No možná to bylo tím wz.php (opravdu jsi ho měl hodit někam na disketu, sme ho mohli kolektivně trošku prozkoumat...), ale já bych si opravdu tipnul na nějaký keylogger, nebo trojana, protože 20ti místné heslo by trvalo hodně dlouho, déle než by ten "hacker" žil, takže to rozhodně nepřipadá v úvahu....
Vše co máš na WZ, tak smaž, přeformátuj HDD (samozřejmě si udělej zálohy důležitých věcí...) - a nebo pokud compům rozumíš, tak ten keylogger nebo trojan najdi, a pošli do pryč, pokud si na to troufáš - pak hlavně nainstaluj dobrej firewall a antivir, změň si heslo na WZ, i na maily, který používáš, a měl bys bejt v pohodě...
A asi si taky dávej pozor na kamarády, pravděpodobně je to někdo z nich :-(
Hmmm, to se mi taky stalo... A to tak, že změnil heslo a k tomu mi hacknul i maila (na www.email.cz), takže jsem si to nemohl ani poslat na maila. NECHÁPU, PROČ TY KRE*ÉNI NEZMĚNILI MAILA, NAMÍSTO TOHO, ABY MI HACKLY MÝHO MAILA... Mi tam předtim udělali to, že se na začátku zobrazoval obrázek a na něm bylo "HACK BY MILI & TARY", ale vše nechali tak jak bylo... Nejdřív jsem si myslel, že jsem spletl heslo, ale pak když napsali na chat, co jsem tam měl, tak jsem zjistil, že to jsou TOTÁLNÍ ČŮR*CI, jinak o nich totiž nejde mluvit... No tak jsme se na to s kámošema vys*ali a nechodili tam a když jsem si teď přečetl tohle fórum a znova se tam mrknul na www.lins.defrag.wz.cz, tak jsem zjistil, že už to tam má nějakej IDIOT a tváří se jako když ty stránky jsou jeho... Píše tam: "tak zase sem obnovil stranky a sem zvedavy jak dlouho vydrži nez to zase ty .... zrusi." Už na něj ale kašlu, nechci se s nim rozčilovat. Kolik mě to taky předtim stálo nervů! Je to asi tak půl roku, co jsem to řešil a někde tady na četu (pokud se to nemaže, to nevim, hledat se mi to nechce)bych to našel...
Nejvíc mě na tom ale SR*L a stále SE*E ten mail, měl jsem tam všechny kontakty a nic jsem neměl zálohované a ještě teď nemám všechny kontakty zjištěné...
Zkoušel jsem i nějakej ten prográmek na to "hádání" hesla, ale ikdyž jsem dal soubor, ze kterého to má zkoušet slova (v tom souboru byly pod sebou slova, které to poté zkouší jako hesla) a dal jsem tam heslo (samozřejmě z jiného mého účtu, kterej nebyl hacknutej, tak to napsalo chybu zrovna když to mělo zkoušet to helso... Tak jsem si myslel, že se mi to tak podaří i u té mé hacknuté stránce, ale když to zkoušelo ty hesla (písmenko po písmenku), tak mi to za hodinu hodilo asi 10 chyb, takže tim to fakt nebylo.
Teď už mám u mé stránky a i u nového mailu heslo dlouhý jako kráva, do kompu jsem si dal namísto AVGčka Avast!a a pořídil jsem si firewall Keria, takže doufám, že už se mi nic takového nestane...
Je ale vidět, že na toho maila chodí, protože nejde založit mail s tímto názvem, jinak by se po 3 měsících smazal (tak to maj myslim u www.email.cz nastavený).
No nic, ale kdyby někdo věděl o nějakým dobrým prográmku, co umí hackovat fak dobře a v přijatelně dohledné době (né v roce 2050...), tak bych si toho maila rozhodně vzal nazpět.
Nevim, jesli jsem tam neměl náhodou nějakýho trojana, protože jsem zjistil, když jsem tam dal Avast!a, že tam je plno nějakejch virů (ale nee páni trojani) nebo jesli se jim to podařilo hacknout tim "hádačem". Měl jsem tam ale jen 5ti místný heslo a to k tomu u mailu úplně stejný, takže stačilo hacknout stránky a mail měli v kapse taky. TAKOVOU CHYBU UŽ N I K D Y N E U D Ě L Á M !
=ICVUTI= LinS.
pro =ICVUTI= LinS
kdyby někdo věděl o nějakým dobrým prográmku, co umí hackovat....
doporučuji WWW HACK ten je docela šikovný!
pro lukys...
No trojana na kompu určitě nemám (aspoň bych řek, že McAfee by ho našel), no a od doby co sem si změnil to heslo na oněch víc než 20 znaků je klid, ale začali se mi sr do knihy návštěv od blu, nejdřív sem jí dal pod heslo, ale pak sem jí radši zrušil, stránky sou zatim v poho, ale bez knihy sou skoro k ničemu... Naštestí mám eště jedny, o kterejch vědí jenom lidi, který chci aby tam chodili...
Každopádně sem si zjišťoval info o IP adresách, ze kterejch ty dva lidi psali (80.250.8.250 a 80.188.30.2). Zjistil sem že jeden je určitě z Prahy a druhej z Rýmařova (hlásilo mi to že je to z nemocnice :) )
No teďka mi nemaj kam psát, takže se zaměřili na moje kámoše, na který sem tam měl odkazy...
No ale shodou okolností asi před tejdenem nějakej "francouz" "hacknul" kámošovy stránky, na kterejch byl phpkovej výtvor na vkládání souborů, kterej byl podle mě hodně povedenej. Ten frantík to všechno smazal včetně všech těch vloženejch souborů... Navíc psal tomu kámošovi do knihy návštěv česky a tvrdil, že to píše podle slovníku, přitom podle IPčka měl ADSL od ČT a byl v Praze... hodně divný...
a neni to chyba tvych skriptu nebo wz? Po prihlaseni tady na wz, nebo na ftp to rika "naposledy prihlasen:........", tak se tam pravidelne pri prihlasovani koukej, a zjistis, jestli ti tam nekdo cizi vubec vlezl.
Myslím si, že existuje program, který si dáš na své stránky a při pokusu vymazání obsahu to po tobě bude žádat heslo, které bude šifrované (128bit) - toto by mohlo také pomoct.
no neviem ci to bude heslom. ja mam na vsetkych e-mailoch aj na stranke rovnake heslo a prihl. meno a este nikdy sa mi tam nikdo nehrabal. a pritom to heslo je velmi jednoduche a dlhe tiez nieje.
som zvedavy, co sa s tou stranko stane po tomto prispevku :->>
Meldo: Muzes mluvit o stesti. Nebo jsi jeste nikoho nenas*al :-)
Luqis: Na to nesázej, jeden antivir nikdy nestačí :-)
ProjeĎ si to několika různejma antivirama, pak si můžeš bejt jistej...samozřejmostí je i kvalitní firewall a buď ad-Aware nebo SpyBot....
A i tak je tam šance že tam něco pořád je :-(
Věci od BlueBoardu se serou pořád, v tom nehledej žádnýho hackera nebo nějaký script-kiddies, za to můžou admini BlueBardu :-(
No jediný co ti můžu poradit, je to abys dál pátral, a shromažĎoval informace o těch který ti škoděj, a pak se jim pomstít....buď sám , nebo napiš na nějaký hackerský stránky, co ti kdo udělal, a info¨rmace,a oni si s ním pohrajou.....tohle samý možná udělal někdo tobě.....buď nějakej "kamarád", nebo někdo kdo tě nemá rád.
Zlaté pravidlo: ZÁLOHOVAT! PAk vám může kdo chce cokoliv smazat, změníte heslo , uploadnete a jedete dál - a to určitě pěkně naštve :-)
Ačkoliv se říká, že hacker je velmi inteligentní člověk co se vyzná v počítačích, tenhle na to příliš nevypadá jestli ho baví nabourávat ftp na které je velmi snad se dostat. Myslím, že je to jen nějaká lama co má dobrý pocit když někomu zničí web. Hacker de po vyšších místech
Možná, že ti to dělá nějaký "přítel" na to bych se zaměřil, a nebo někdo koho si nevědomky urazil.
Žádnej z kámošů co znaj tu stránku to určitě neni, protože znám jejich IP...
Jinak weby mám 4 takže mě to zas až tolik ne*ere
> Rajky: Urážim lidi skoro každej den, takže by to bylo docela složitý hledání...
Možné řešení: třeba tomu, na koho jsi tak * došel e-mail, že mu zaregistrovali novou doménu, nebo si třeba právě teď čte tvoji poštu... spousta možností.