Nefunguju mi odkazy

uz to tu raz bolo ale nepochopil som tomu preto sa pitam este raz prosim vas na mojej stranke www.zaxman.wz.cz ked kliknem napr na novinky tak sa nic nestane mam si vitvorit novu stranku a pod tlacitko Novinky dat link novej stranky abi mi to tam ukazalo alebo ako ?
<a href="#"> - odkazuješ na neexistující kotvu na stejné stránce. Zkus nastavit cíl odkazu na požadovanou stránku (místo křížku dej třeba novinky.html)
Jo a ještě něco: design jsi ukradl kde?
moj vlastny
:-D)D)D)D)D)D)D)

Abys byl schopen vytvorit takovyto design, tak bys musel pochopit i tu trivialitu jako jak zprovoznit odkaz Novinky.

BTW: Jinak priste radeji odstran puvodniho autora, pokud chces design povazovat za vlastni. >> Copyright © 2003-2004 dinsida.se Design by webform.nu - All rights reserved
Zaxman:
Tomíkův první řádek mluví za vše.
Jenom pár připomínek:
1) ponechávat ve stránce kus ASP kódu, je docela padlý na hlavu, zvlášť když to vydáváš za HTML a ještě ke všemu WZ běží na Linuxových serverech.
2) Odstranění autora umazáním půlky tabulky ze zdrojového kódu nebyl zrovna nejlepší nápad
3) Hezký design nemusí být dobrý design (hlavně potom, co jsi v něm udělal za úpravy)
4) Podle těch úprav, co jsi provedl se domnívám, že by jsi před dalšímu úpravami měl nastudovat alespoň úplné základy HTML.

Ale jinak jo, vykrádat cizí designy ti celkem jde ;)
no je to stiahnute snetu takze ak to berete za kradez ked si stiahnem z ineho webu kde je asi 1000 sablon jednu tak vpoho a ked uz ide oto dost som ju poupravoval takze čiastočne je aj moja vlastna ale ked uz je otom reč tak radsej snetu stihnem a peknu ako ked si spravis ti a vizera to ako ..............