pristup k MySQL databaze

chcel by som vediet preco mi nejaky "dobrak" meni pristup do mojej databazy.
Jak mění? Přístup k databázi je pořád stejný mysql.webzdarma.cz:3306
bohuzial nieje. musim menit aj server aj heslo.
Server se nemeni! To by pak nefungovalo vsem.

Jediny pristup ke tvemu heslu k mysql je pouze pres administraci. Takze doporucuji zmenit hlavni heslo (administrace,ftp).

Jinak rozeber, jak se to projevuje. "meni pristup" mi nic nerika.
Otik: server je je pořád stejný: mysql.webzdarma.cz:3306 , heslo a login najdeš v administraci a to si můžeš změnit pouze ty.

BTW: překrýváš reklamní banner WZ tím svým (porušuješ podmínky zobrazování reklamy), takže ti stránky brzo někdo smázne =)
Tom, Tomik: Rano si chcem pozriet svoje stranky ako bezny navstevnik a zjavi sa chybova hlaska ze - nieje mozne pripojit sa na server. Vecer ked som robil upravy vsetko fungovalo. Chyba sa objavi az rano po niekolkych dnoch. Takze prihlasim sa ako admin, skontrolujem na prihlasovacej stranke nazov servra a ,meno, heslo - vsetko je OK. Idem cez phpMyAdmin priamo na databazu, zadam meno a heslo - ouvejs chybova hlaska v zmysle "zle zadane heslo" neviem presne tu hlasku, ale nedostal som sa na databazu. Kde moze byt chyba? Prihlasovacie udaje suhlasia na stranke(nikto ich nemenil), aj v polozke info o databaze su tie iste, len som sa tam nevedel dostat. zatial tolko. mate vysvetlenie?
Otik: a neblokuje ti nahodou firewall "private cookies" ?
>> nieje mozne pripojit sa na server
To rozhodne neznamena, ze ti nekdo meni nastaveni. Muze to znamenat, ze se v te dobe nemuze stranka prihlasit k MySQL. Coz muze zpusobit docasny vypadek, prekroceni poctu dotazu/spojeni, nebo prekrocil time limitu.

Prihlaseni pres phpMyAdmin: Zkontroluj jestli mas zapnute cookies, nebo jestli ti firewall neco neblokuje.
Nahodou spolupracujem s Otikom na tomto webe. Pisal som o tomto probleme aj spravcovi servera. aj v tom duchu , ze ak nam to vypinaju koli reklamnemu baneru, ktory nevidno, tak nech si ho daju niekam inam. Pre mna za mna tam moze byt aj 5 banerov, len nech mozem v klude stranky testovat.
Ocakaval by som ale nejake upozornenie, ze nieco porusujem alebo robime zle. Zial odpoved som dodnes nedostal.
Tom, Mike, Tomik - dakujem Vam za Vas zaujem riesit moj problem.
Kukis a fire-vole mam nastavene stale rovnako, t.j. ak to raz funguje malo by to fungovat aj 2hy krat. Alebo sa mylim. Zatial to slape, ak budem mat problem s prihlasenim tak sa ozvem. Este raz dakujem.
jen co jsem to tak strucne precet tak to ze na strankach musis mi reklamni banner je v podminkach pri registraci ktery kdyz potvrdis tak souhlasis mj s touto podminkou takze te nikdo upozornovat nemusi....;)