zmeny v html dokumentoch

Uz vyše roka mame u vas založenú www stranku. Pokial bol dizajn spracovávania dat v súboroch html po starom, nebol žiadny problém s úpravamy na stránke. Teraz ako ste zmenili dizajn ( a možno aj funkčnosť ) spracovávania html súborov v Spávce súborov, tak teraz mi nejde absolútne urobiť žiadna zmena v súboroch. Niečo si upravým a proste to vôbec nejde uložiť. Už som skúšal rôzne kombinácie POVOLENÍ a stále to nejde. Čo s tým mam urobiť ? Ďakujem za skorú odpoveď a pomoc. S pozdravom Milan Š.
Přesně můj problém... Nemůžu nic načíst, nic změnit.. Ke tvorbě používám FP, nikdy jsem neměla problémy, ale od té doby co jste změnily design, se mi na WZ nic nenačte. Taky mám problémy s interpunkcí, místo háčků se mi tam objevují různé znaky. Achjo.. Pomůžete mi někdo? Pokud někdo budete vědět, kde je chyba, ozvěte se mi prosím na email, nebo do knihy návštěv na výše zmíněných stránkách, byla bych moc vděčná. Zdraví Markéta P.
tak já nevim, jestli jsou ty lidi vážně tak blbý, nebo si na to jenom hrajou?!?
KJAJJ, Meky: vyhledávání je výborná věc ;)

BTW: kde všichni chodíte na ty bláboly o designu, to fakt nechápu ...
Tom: dík za pomoc, jestli jsem blbá to nemůžu posoudit, ale je fakt, že se v compech až tak moc nevyznám, proto se snažím obrátit na podporu a že si myslím, že je to novým designem posuzuju z toho, že od té doby co se wz změnil mi nic nejde. Je mi jasné, že jen designem to nemůže být, ale určitě s ním přišly i nové funkce, o kterých já nevím.
<HTML>2KJAJJ: na stránkách vidím jen banner, takže odhaduju prostor 50MB. Ale měření mi ukázalo 120337 KB, tedy 120MB. Takže navýšit prostor na 150MB nebo umazat.

2meky: zkoušela jsi se připojit pomocí ftp?</HTML>
nahrál jsem novej obsah, ale stále se mi ukazuje ten starej- je nějaká prodleva mezi nahráním a funkčností?
<HTML>2jitr: není. Asi se ti načítá stránka z paměti prohlížeče, takže ji zkus načíst pomocí CTRL+F5 (tím se načte přímo ze serveru).</HTML>
Mam dotaz, jak mozem presne navysit nase stranky na tych 150 mb. Ked tam chcem vlozit ten reklamny baner na kazdu stranku, nejde mi to vobec ulozit. Jak to mam potom navysit ?
<HTML>Běž v administraci do nastavení reklamy a tam najdeš i možnost zapnutí reklamní lišty.</HTML>