ftp - pri kopirovani souboru se prerusi spojeni

Pri kopirovani vetsiho souboru se prerusi pripojeni k serveru. Nevite nekdo, jak se s tim vyporadat? Zkousel jsem jak aktivni, tak i pasivni pripojeni, ale nepomohlo to.
Stejný problém nahrávat prostě nelze. Lze pouze aktualizovat už nahráté soubory.
Jak to myslis, aktualizovat stavajici ? Protoze toto je fakt pruser.
Ja chapu, ze free hosting neni jako placeny, ale pokud nemuzu na server nahrat soubory, ztraci takovy free hosting jakykoliv smysl.
Proto myslim, ze v tomto pripade by se timto problemem meli admini zabyvat, a to co mozna nejrychleji.
<HTML>Dejte sem log ftp (vypadá to <a href="http://psb.wz.cz/wcftplog.txt">takto</a>). Nemáte už vyčerpaný prostor? Já v pohodě nahraju i 5MB soubor.</HTML>
Vsem: Nemate nahodou zaplnene misto? Viz http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?27

Jen pro poradek. Standardne po zalozeni mate 50MB. Pokud jste si povolili listu v administraci, mate spolu s banerem 150MB. Bez baneru pouze s listou mate pak jen 100MB.
Thalia: Udelala se chybka v odkaze ;) http://psb.wz.cz/wcftplog.txt
<HTML>Tomík: dík, opraveno :-)</HTML>
To Thalia: Takze log uz neni treba. Diky moc :)
To Tomik: Ted jsem si vsimnul, ze pises, ze: "Bez baneru pouze s listou mate pak jen 100MB".

Myslel jsem, ze je mozne mit poze bud standardnich 50MB, nebo 150MB. O 100 MB prostoru jsem nevedel a nemuzu to nastaveni pro povoleni listy v Administraci nikde najit. Takze jestli tomu dobre rozumim, muzu mit reklamni listu v Administraci a na reklamnich listach na webu top nic nezmeni a webzdarma mi navysi prostor na 100MB ?
Lista bez baneru se neda nikde nastavit. Toto nastaveni provadi na pozadani moderator mks. Pokud mas tedy zajem, tak zde najdi odpovidajici tema (napr. http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=1&i=29986&t=29986). Pro jeho uskutecneni je nutne povolit listu.

Lista bez banneru je stejna jako lista s bannerem, ale nebude se jiz zobrazovat banner. Zobrazovat se bude jen lista.
Diky moc.