<b>Správce souborů dočasně mimo provoz (12/2006)</b>

No, já bych si dovolil velmi odporovat, že nemožnost použití FTP je neschopností autora stránek. Některé proxy servry neumožňují vůbec žádný režim FTP - ani pasivní. Je to divné a otravné, ale je to i můj případ.

Proto jsem si taky už dávno vytvořil vlastního správce souborů, který jsem si ihned nahrál na webzdarma. Používám ho kdykoli mi nejde FTP, a funguje VŽDYCKY, když jede web :) Doporučuju tuto možnost všem - naloudovat si na stránky vlastního PHP správce souborů.
Prosím odkdy asi bude funkční správce souborů?Nejde mi nahrát aktualizace stránek a navíc jsem (blb) dal save v index,html a už mi nefungují stránky!Přes commander nemohu nahrát nic ,protože když dám nahrát soubor tak to začne nahrávat ale hned mi to napíše že se vyskytla chyba a konec.Prosím poradte nebo mne mí spoluhráči -pro kterém dělám stránky -sežerou.Ted nejsou vůbec funkční!
<HTML>2pet: jakou chybu to napíše? Můžeš sem dát log ftp? (v TC poklikej na obdélník vedle tlačítka Odpojit a otevře se ti).</HTML>
Pro ty chytrolíny co tady pořád machrujou, jak je jednoduché ftp. Příklad: Měl jsem tam milion souborů, které jsem upravoval ve správci souborů. Teď když dělám stránky přes php editor, tak to taky sice jde, ale jak si mám asi pomatovat ty jména souborů, např. s fotkou? Trošku patovka, že.......................................
<HTML>2Ludja: nechápu tvůj problém. Ani co má společného s ftp.</HTML>
2Ludja:
Bravo, ze umis takto delat web.

Spravny webmaster NIKDY neaktualizuje soubory primo na webu, ale na lokalnim pocitaci. Duvod je prosty. Zaloha a prehled. Pockej az ti dejme tomu zrusi web a nebudes mit zadnou zalohu.
Jinak je tvoje chyba, ze si nepamatujes umisteni tech souboru. Na lokalu mas lepsi prehled a navic je to rychlejsi.

Nechapu lidi co pouzivaji jen spravce souboru. Ale je to jejich vec.
...jak si mám pamatovat všechna ta jména souborů, např. s fotkou, které jsem měl uložené ve "správci souborů"?... to je můj problém.
No jo, odteď si asi budu muset všechny ty jména psát na papír...to bude nejistější :o)))))))
Tomík: Myslím, že se spousta lidí teď urazila při zmínce o "správném webmastrovi" :-) Já asi nejsem správný webmaster, ale mám dva weby a ty jsou, abych to dobře vystihla, celkem rozsáhlé a kdybych je editovala na disku a měla tam uložený každý soubor, můj počítač by se musel nafouknout (už proto, že PC používá zbytek rodiny a také v něm potřebují svůj prostor). Proto mi víc vyhovuje správce souborů, budu ráda, až bude zase fungovat (a doufám, že se zase zavede), ale zatím jsem schopna se spokojit s tím, co je a pár souborů, co chci aktualizovat si na disk uložit. Nikdy prostě nebudu "správný webmaster" :-)
thalia:Quotas: using 12548400 of 50000 kb- ale píše mi to i když chci nahrát třeba jen obrázek s menší velikostí. Jo a jinak vám držím palce at toho správce dáte dokupy .Chce to trpělivost a věřím Vám!
thalia: Tak jinak ,zobrazuje se mi chyba:550 STOR: Quota exceeded
pet: sním, či bdím : 12 548 400 - jestli je to pravda tak překračuješ asi 251x povolenou kapacitu webu

550 STOR: Quota exceeded - znamená, že jsi vyčerpal přidělený prostor a do té doby než se dostaneš pod přidělený limit pomocí FTP na server nenahraješ nic
Annica: "můj počítač by se musel nafouknout " - píšeš, že máš dva weby - tudíž teoreticky max. 2x150 MB - dnešní standartní harddisky mají kapacity ve stovkách GB - ale i na jakejkoliv menší disk (či USB flash disk) se ti těch ušmudlanejch 300MB vejde;) A jestli ne, tak řekni ostatním členům rodiny, že prostě potřebuješ místo:D
Annica: jak rika Tommy, pokud ovsem nejsi podobny pripad jako pet

(using 12548400 of 50000 kb - je to wz ale skvely hosting, coz? :-D )
OT
Tonik: já myslím, že Annica je takový případ, že se potuluje po internetu a když uvidí fotku nějakého hezkého koně tak ho zažene do své virtuální stáje
<HTML>:-)
12GB prostoru zadarmo to nedava tusim zadny svetovy hosting ;)</HTML>
Prosím vás (moderátoři) jak to vypadá s opravou správce už mě to nebaví čekat čekat a stále čekat aniž bych věděl jak to vypadá,a ví se aspoň trošku kdy to bude zase tak jako dřív doufám že tam nenecháte to co je tam teď místo správce
Dan
tak ja to bez problemu vsechno nahraju pomoci ftp na administraci do spravce souboru, ale pak uz mne to nejde editovat a aktualizovat svoje stranky www.honzakrejci.wz.cz
Jo a pripojuji se k Danovu dotazu
Dan, Jan Krejci, a další: vykašlete se na toho správce souborů, stránky editujte u sebe na PC v <duraz>pořádném HTML editoru</duraz> a na web je kopírujte pomocí FTP. Není to zase až tak složitý a určitě to <duraz>neni jen pro zkušené</duraz>!
Takže to prý už jde. Tak díky:) Ale koukám na to, jde to, vložím soubor, koukám, zda tam je a ono s prominutím HOVNO!TAK CO TO JE ZA BORDEL!
!KUA
Jay Dany Dee:
Kua? Kde a za kolik? Co? Já nevím, jestli jsi vážně tak blbej, nebo si na to jenom hraješ. Kdyby jsi čas od času četl obsah fór, tak by jsi zjistil, že:
Správce souborů obsahoval chybu, chvíli nebyl k dispozici a byl nahrazen novým programem s názvem phpWebFTP. Bohužel ještě není plně odzkoušený pro provoz na WZ a sem tam něco nefunguje. Proto se <maximalni_mozne_zvyrazneni>doporučuje používat FTP a těm co s ním neumí nebo mají problémy, tak aby začali číst!</maximalni_mozne_zvyrazneni>

A od teš si začínám dělat čárky, kolika hňupům se to bude ještě opakovat: |

BTW: sorry za ostrej příspěvek, ale lidská blbost je vážně nekonečná!
Pro mě je lepší nahrávat ručně než přes FTP.Prosím moderátoři napište sem něco už je to pěkně dlouho co nefunguje správce a myslím že spoustu lidí by to uvítalo doufám že to pojede ještě vůbec někdy protože už z toho šílím
Dan
Dan:
coy by ti měli jako napsat? To, co tady už je ti nestačí? Přestaň šílet a začni používat mozek a FTP.
Čárka č. 2: | |
jak zde již bylo řečeno, nejlepší možnost jak nahrávat soubory na web je přes vlastní skript, důrazně to doporučuji, jelikož jse mi například teď nedávno stalo že člověk kterému dělám správce webu, (za slušný prachy) vymazal nějakým záhadným spůsobem všechny fotky, bylo jich tam něco kolem 18000. nejsem blázen abych to nahrával postupně, vědšina rozhraní na přenos mají tento přenos limitovaný jen na určitou dobu, například 2 min a podobně.

jinač, jednoduchý návod na spuštětí ftp přes nějakou složku v pc...

do adresy zadáte například ftp://ftp.etsmalynarod.wz.cz/ je zde menší problém z přihlašováním, ale na 10 pokus jse to určitě povede :D