Reklama dole

Nevim, zda neporosuji pravidla zobrazovani reklamy (pripadne prosim o radu).

Zvolil jsem umisteni reklamy dole, protoze jedina zobrazovana stranka je index.php a ruznyma skriptama jsem se snazil nahravat jine stranky do index.php. K memu prekvapeni se reklama zacala nekotrolovane zobrazovat na ruznych mistech, cimz jsem zjistil, ze se ta reklama opravdu umistuje do kazdeho souboru (i php) a cim vice php skriptu, tim vice reklamy :-(.

Tudiz jsem zvolil umisteni reklamy nahore s cestou k hlavnimu souboru, ktery potom funkci 'include' umistuji dole (uz to je divne).

Nicmene dalsi problem je s html vkladanymi strankami, tyto stranky jsou vkladany do index.php, ale kdokoliv kdo by znal absolutni cestu k teto strance, by si ji mohl zobrazit bez reklamy.
Dělám to stejně.

Před časem se admin tady na fóru vyjádřil, že hlavní je, jak se ta reklama na stránkách zobrazuje a že správnost bude kontrolovat člověk. Pokud jsi se rozhodl pro variantu banner na každé stránce dole, pak je rozhodující, zda-li to tak na stránkách skutečně je a nikoli, jak jsi toho dosáhl.
pravidla neporusujes, takhle se to bezne resi
pokud na ty samotny html stranky bez reklamy sam neodkazujes, nevidel bych v tom problem
Tak to mi spadl sutr. Diky.

PS. Nicmene bych uvital moznost zakazat prime zobrazovani html souboru, ci napriklad povolit jen index.php.
To je imho zbytečné. Z kódu nikdo nepozná, jaké soubory includuješ a tudíž je nebude zkoušet zobrazit samostatně a bez reklamy. Ledaže bys měl includy neošetřené a šlo by externím skriptem vypsat obsah adresáře ;-)
Bohuzel, nemam to tak vymakane :-(. Z "mych" stranek uzivatel rozhodne pozna o kterou stranku jde, neb je zobrazena v parametru.

Jde o to, ze jiny uzivatel pouzivajici NVU pise stranky, ulozi pod jmenem jmeno.html a do menu.html da odkaz "index.php?stranka=jmeno.html". Toto jsem ho uspesne naucil a o obsah stranek se tudiz vubec nemusim starat.

Da se ten parameter nejak jednoduse skryt?
no tak staci dat vsechny html do nejakyho adresare, ale ten nebudes v tom parametru predavat ale zadas ho napevno do php. pak dokonce navic muzes do toho adresare dat .htaccess se zakazem pristupu a nikdo se do nej nedostane (krome tvyho php skriptu).

jinak toto ale vazne neni z hlediska reklamy problem, vubec bych to neresil...