Ja uz nevim co k tomu rict jen to ze tady vazne kazdej pise jak to jde udelat ale jeste nikdo nic podstatneho nenapsal jen huba plna kecu a porad nevim jak dal tak kdyz uz je nekdo takovej king tak at to rekne.Kdyz pomuze budu rad a smeknu klobou co nenosim hi.
Sice je tohle free hosting chapu ze se nikomu nechce ale kdyz uz neco takoveho nekdo poskytuje mel by o kazde chybe vedet a upozornit treba na webu jako info(nejede databaze je problem s login)proste neco aby se vedelo o co jde.Psal sem aj na podporu a nic ....uz to vidim za tejden se na to nekdo treba koukne a druhej tejden s tim snad neco udelaji parada.ale vazne uz sem hodne vytoceny.
Kdyby mi umožnili se přihlásit na takovou dobu, za kterou bych účat smazala, asi bych to i udělala. Nebo ať ho smažou sami, když se tedy nemohu přihlašovat.
Mám pocit, že než řešit tyhleproblémy, je jednoduší najít si jiný freehosting. Tohle vážně začíná být protivné.
Pro skupaftoooo: Chápu, já též. Kéž by na tu chybu přišli alespoň za týden. Kdyby ses náhodou dozvěděl, jak postupovat k vyřešení, ozvi se prosím. :/
Ale ja bych rad svoji zalohu.Hlavne kdyz kdyz budou nekomu mazat ucet asi by meli dat vedet proc atd. to neni takovej problem...ale ja bych radeji kdyby se na jejich strane chyba vyresila.
Ale podle meho se tohle nejak obejit a vyresit chyba na vzdaleny pristup nejde.
Kdyby měl někdo ještě jiný mail na Thaliu, nebo Kaproka, ať mi je pošle. Zkusím jim napsat, jak chtěli.
Nen.: jiný freehosting - jiné problémy
http://www.hiphopliberec-hubs.wz.cz/ inac jede
mejl na Thaliu funguje - třeba šla na oběd
Nen. : jestli ti to už funguje tak nezapomeň, že to nepatří na fórum
Jsem zpět, odepisuju na mejly, co mi přišly.
2skupaftooooo: napiš mi z mejlu, který je uveden na stránkách jako kontakt, ať vím že jsou tvoje a já ti pošlu radu. Pořád si tady jen stěžuješ, ale že bys přijal nabízenou pomoc, to ne. Mně se tu pak mezi tolika příspěvky špatně hledá ten, kdo má stejný problém.
TAKY JSEM SE NEMOHL DOSTAT NA SVŮJ ÚČET. TAK JSEM SI HO ZKUSIL SE STEJNÝM JMÉNEM I HESLEM ZALOŽIT ZNOVU, POD STEJNÝM JMÉNEM A HESLEM ! A SYSTÉM, AČ JE TO K NEVÍŘE, STEJNÝ ÚČET VYTVOŘIL. DOKONCE NA ÚČTU BYLY VŠECHNY PŘEDCHOZÍ SOUBORY, KTERÝ JSEM TAM MĚL TAK JSEM O NIC NEPŘIŠEL. NEVŠEDNÍ, ŽE?
Mám stejný problém-ale nový účet pod stejným jménem založit nejde..Co s tím?Napsal jsem na podporu, ale žádná odpověď
Odpověď z podpory nepřijde hned, řekla bych že jim těch mejlů bude chodit víc (plus ty co jim chodí obvykle). Hlavně od té doby, co PEPA takto zveřejnil řešení... Do té doby totiž řešení s novou registrací ještě fungovalo a co tak pozoruju, tak od té doby už ne. Sice je asi lepší, že to už nefunguje, ale zas teď těžko říct, za jak dlouho bude problém vyřešen a vy se dostanete ke svým webům.
2Lukáš: už jsi to teď někdy zkoušel? Přihlašování už nehlásí, že je doména zrušena, ale jen Chybné heslo. Takže to vypadá, jakoby to už bylo ok.