sooci+dis: kde nic není ani smazání cache nepomůže, domnívám se, že problém je v tom, že soubory v index_soubory prostě ne web nebyly překopírovány - nepomůže to neustále zkoušet, ale nahrát na web vše,co tam mám být
Proc mi nejde překopírovat celí index_soubory, kdyz na ne kliknu, tak se tento soubor otevře, tam je dalších 25 souborů. Zkusil jsem samostatně dva nahrát na web, ale na mích stránkách se neukázali. Mám nejsdřív nahrát všechno co je v index_soubory a pak to může jít?
Překopíroval jsem celí soubor index_soubory v TC, potom jsem otevřel tady správce souborů a index_soubory tam už byli, jenomže se na stránkách nic nezměnilo. Musí být za index_soubory taky napsáno index.htm? Jak dlouho trvá než se stránky aktualizujou?
aby stránky fungovaly na webu - tedy na jiném počítači než byly vytvořeny - musí se na nový počítač přenést vše,co tvoří stránky.Předpodládám, že to je jasné.
Začni tedy tím, že najdeš,co všechno ti Publisher vytvořil.
Pak smaž všechno,co je na webu, včetně toho divného adresáře index.html
Smaž vše aby na webu nic nezůstalo
Pak vytvoř na webu stejnou strukturu jakou vytvořil Publisher
Pak nahraj soubory na web na to místo, kam patří
Pokud používáš FTP v TC nepoužívej už správce souborů, v panelu TC uvidíš, že se soubory přenesly.
Muzu se nato .... ted to nejde vubec
A co se vyjadřovat věcně.Máš všechno smazané?
Všechno jsem smazal mimo dvou adresářů (prázdné), které nejdou smazat. Potom jsem opět zkopíroval soubor Publisher v TC a nahrál sem, a web nic
co to je soubor Publisher?
to v cem mam vytvoren web
umíš udělat tohle?
udělej textový soubor, který se bude jmenovat .htaccess (celé jméno je .htaccess) a bude obsahovat tento řádek:
Options +Indexes
a překopíruj ho do kořenového adresáře webu
Vzdyt to uz jsem mel udelany minule
na to jsem se neptal
ale teď jsi to smazal a minule jsi psal něco o adresáři a nefungovalo to
udelano, ale nepovoleny pristup
jak se ti povedlo udělat a ten adresář index.html, který se navíc tváří jako kořenový adresář? Pokud to nepůjde smazat tak je to úkol pro nějakého administrátora
udelano, ale nepovoleny pristup - já tam přístup mám, jen to automaticky vypisuje http://penizenanetu.euweb.cz/index.html/. Zkus to smazat přes FTP, který je ten druhý adresář, který nešel smazat?
ten .htaccess taky?
nahraj ho tam zpátky a pak soubor index.htm, který byl byl vytvořen Publisherem
Ale ten soubor můžu nahrát jen jako index.htm.pub
musí se jmenovat index.htm, index.html nebo index.php - nahraj to tam jako index.htm - předpokládám, že to bude v HTML
v TC jse to překopíroval jako index.htm, ale nahrálo se to jako index.htm.pub
tak si na lokálním disku udělej kopii, která se bude jmenovat index.htm a tu tam nahraj
soubor se musí jmenovat "index.htm" a ne
"penizenanetu.euweb.cz index.htm" a musí být uložen ve formátu HTML, to, co je na webu je nejspíš nativní formát Publisheru - musíš ten tvůj výtvor v Publisheru uložit jako HTML
A jak to uložim ve formátu HTML?
v publisheru bude někde Uložit jako (Save As), kde se zadá index.htm a vybere se formát, ve kterém se to má uložit.Možná tam bude přímo : Uložit jako HTML.Publisher neznám, pro psaní webových stránek není určen a je pro tento účel naprosto nevhodný. A jednou už na webu bylo něco,co bylo v HTML, tak to zopakuj