Upload více než 2MB

Ahoj,
mám dotaz:
Lze vytvořit zde na wz.cz administrační stránku, s jejíž pomocí by se daly uploadovat soubory větší než 2MB na server? Mám už na to skript, který je funkční - i pro více souborů do celkové velikosti 2MB, jakmile je to přes, neděje se nic (zamrzne to).
Chápu, že je zde limit pro max velikost souborů, ale myslel jsem, že to neplatí pro FTP (čili i pro ftp funkce v php). Přes FTP klienta tam nahraju třeba 6MB najednou, tak proč by to principiálně nešlo skriptem?

PS: Samozřejmě jsem se pokoušel nastavit (přes .htaccess) upload_max_filesize, post_max_size, max_execution_time a max_input_time , ale nic. Není třeba nastavit ještě něco? Nebo to prostě vůbec nejde?

Má s tímto někdo zkušenost?
Omlouvám se za dlouhý příspěvek.
Dík Martin.
Martine, sice neodpovím na tvou otázku (protože odpověď neznám), ale musím ti říct že tvá omluva za dlouhý příspěvek je zbytečná. Už dlouho jsem tady na wz neviděl takhle srozumitelně a skoro úplně položený dotaz. Tam se bohužel větší délce nevyhneš pokud chceš (správně) popsat co bys rád docílil a co již jsi zkoušel.
Takže doufám že ti někdo úspěšně poradí.
<HTML>Naprosto souhlasím s Tomem :] Tvůj dotaz je jak voda v poušti plné lam ;]

jinak... Nevím čím to je, ale tušim/tipuju že to má něco společného s limitem 2MB přes webft. Možná je to otázka nastavení serveru, možná taky obrana proti nějakému IE bugu, mám pocit že IE vyhazuje timeout i když by se data ještě mohla odesílat, tak je to nastavené globálně.

Ale to je jenom IMHO ničím nepodloženo :]</HTML>
limit 2MB by mel byt nastaven v /etc/php.ini

> uploadovat soubory větší než 2MB na server?
Napada mne jenom moznost rozdeleni souboru na n casti, n x presun (post na php stranku), a spojeni na serveru pres php.

Jinak protokol http neni nejlepsi na posilani souboru na server. Mozna tak metoda PUT, ale ta se nepouziva.
> myslel jsem, že to neplatí pro FTP (čili i pro ftp funkce v php)

Možná jsem to nevyjádřil úplně šťastně, ale tato věta měla naznačit, že to řeším přes ftp (přes http je posílání velkých souborů samozřejmě nesmysl - i proto, že k tomu není prostě navržen ...).
Tak to se omlouvam, prehlidl jsem prostredni cast Tveho dotazu.
Opravdu to nejde pres 2MB? Experimentovat se mi ted nechce. Kazdopadne potrebujes ftp server, tak si neumim predstavit nahravat timto zpusobem data na server.