nefunguje pristup

Zdravim, potreboval bych neco udelat s webem.. jelikoz se mi stala nejaka chyba a nyni me to pres FTP nepusti..resp. nenacte obsah...na klasickem webovem rozhrani se pripojim...ale slozky ktere se zobrazi nejdou odstranit ani nelze pridat zadny soubor... nevim co s tim je.. prosim pomozte.. jinak jsou to stranky snakeward.wz.cz...dekuji za pomoc.
tak nahral sem soubor index.htm pres wz rozhrani..ale mazat soubory a dostat se pres ftp jinak nelze... ani pres nejaky program...ani pres klasicke ftp://snak...... pise mi to pres program tohle..:

Odpověď: 150 Opening ASCII mode data connection for file list
Chyba: Vypršel časový limit!
Chyba: Nemohu získat výpis obsahu složky
No myslím, že sis vzal velký žvanec, protože buď ten soubor neexistuje, nebo máš nerelativní cestu k souboru, radši to přepiš, nemůžu ti pomoct když nevidím obsah.php ---..
tady je prave ten problem....php to bylo nez se to cely poslo...chtel sem tam instnout tusim ted mambu nebo joomla..ale nejak se to kikslo...a od ty doby se nemuzu dostat na ftp...je to proste jako blokovany samotnym serverem...nebo to tak aspon vypada...
Úvodní stránku mas ok, ale obsah.php, který máš pod vstupte (taky by si lidi mohli vymyslet něco originálnějšího) neexistuje.
Dostaneš se na obsah přes administraci?
Hmmmmmmmmm- no skus administrativní přístup, předpokládám, že jsi ho skoušel tedy jak píšeš... No napiš nějakýmu adminovi aby ti pomohl....
Jo a skus jiný program pro ftp, třeba to pude jinak....
Omlouvám se, přehlíd jsem to.
mno tak sem zkusil jinej program pro ftp a nic... nikde se to nenapoji....jenom tady na wz se mi zobrazej v administraci slozky ale pri pokusu o odstraneni mi to rekne ze neexistujou... napisu adminovi..diky za rady...