<b>přesun serverů 17.4.2004 večer</b>

Mě to chodí, ale je tam menší háček. Já jsem tam už několikrát nahrával aktualizovanou verzi a furt mi to ukazuje jenom tu starou verzi - jako bych tam ani nic nenahrával. A to jsem se zkoušel podívat na tu adresu z domu i odjinud a furt nic. :-( Jinak je ale WZ super - držím Vám palce, ať to zvládnete. :-)
Hezký den. Měl bych takovou žádost. Mohla byjste mi poslat radu nebo kód, jak vložit na stránky ty hodiny s datumem co létají za kurzorem? Máte je na úvodní stránce.

Předem mnohokrát děkuji.
To Sojkovec: Ze své, bohužel bohaté, životní zkušenosti vím, že nejjednodušší řešení je to správné. A když to nejde hned... tak prostě počkat.

Tak to dál neřeším. S tou cache se mi to přesto nezdá. Reloadnu stránku s chybovou hláškou... a vidím stránku tak jak má být... Zkusím to znovu... a zase jsem na "nezavěšujte, jste v pořadí"...

Ale jak říkám, když jsem našel oslí můstek, jak to obejít, dál to neřeším. Ono se to časem vyřeší.

Díky za rady i čas.

Skeptik
No jo, přesun serverů bude probíhat 16. - 17. 4. 2004. A ejhle, nějak už je 19. dubna večer a na mých stránkách se stále objevuje hláška "Přesun serverů, díky za pochopení...". Zajímavé...
<HTML>Mirek: upresnil bych to: presun probihal 17.4. kolem 18h vecer, doba vypadku kolem 50ti minut

pokud cokoliv ted nefunguje, muze to mit souvislost, ale neznamena to, ze je chyba v nasem nastaveni</HTML>
<HTML>> Přesun serverů, díky za pochopen

a tohle vidis kde?
tohle tam bylo jen v sobotu vecer, pak jsem tam dal misto toho hlasku

"Presun serveru byl uspesne dokoncen"</HTML>
> "Presun serveru byl uspesne dokoncen"

jestli dobre vidim, tak ja tam mam rovnez hlasku: Probíhá přesun serverů. Díky za pochopení. Nevím, co se tu děje. Sem tam se nějaký ten výpadek dá snést. Jenže bude mi ta stránka ještě někdy fungovat nebo si mám najít místo někde jinde? Stránky mi normálně fungovaly a během jedné hodiny se to zhroutilo a bez jakéhokoliv mého zásahu mi najednou nefungují. Neřekl bych že bude chyba u mě, tak se ptám jestli to bude ještě někdy fungovat?
<HTML>1. NEJSME SCHOPNI OVLIVNOVAT NASTAVENI NA VASEM POCITACI
(takze nedokazu odpovet na otazku, jestli vam to jeste nekdy bude fungovat)

2. na zaklade ceho se domnivate, ze u vas chyba neni? (to neni zadne napadani, fakt me to zajima)</HTML>
tady se furt resi neco ohledne IP a nastaveni na nasem PC. Ja si svoje stranky aktualizuju pomoci wincommandra atm zadavam pouze:
ftp.webzdarma.cz
nazev stranky.wz.cz
heslo
tak nechapu proc mi to odmita pristup na to ftp, proste se tam nedostanu
<HTML>tak uz se probudte, posilal jsem to e-mailem, tady na foru to je v kazdem druhem prispevku

nepouzivejte adresu ftp.webzdarma.cz!</HTML>
Hi!
Maybe I didn't notice something here, but still can't setup my ftp-connection:
ftp-server: ftp.webzdarma.cz
login name: xor.wz.cz
pass: *
Establishing connection that way I get server response:"530 Login Incorrect"

What am I doing wrong?
Excuse me. I thought all diskussions connected with ftp-access are were going only here. I didn't read another thread by Jendo (http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=1&i=19638&t=19638).

Everything is ok. Thanks a lot for the best host!
asi jsem blbej, ale nikde jsem tu nanašel co mám teda napsat místo ftp.webzdarma.cz
tak už jsem to našel
Nemohli jste prostě holt napsat, že pro přístup na FTP se má dát místo ftp.webzdarma.cz pouze ftp.wz.cz? Hledal jsem to tu snad půl hodiny!
Roman: JE to napsane hned na uvodni strane WZ, dokonce presneji, nez rikas ty...
bé nejdou me stranky,protoze prej mam nejakou blbou dns... www.nejvesnice.wz.cz no a nejde me to ani v okolnich PC bé
ad 2) Domnívám se tak, protože mám u vás dva weby. Jeden běží na phpRS a funguje bezchybně. Ten výše zmiňovaný už ale neběží. Je teda možné že jeden ano a druhý ne?
<HTML>v te vasi kesi (angl. cache, ale rad pouzivam tenhle cesky "patvar" - tedy podle nekterych je to patvar, mne se to libi) nejsou vsechny mozne adresy, nektere tam byly a zustaly doposud, prestoze uz davno meli vyprset, nektere tam nebyly a ziskal jste je az po zmene udaju u nas

ps: nasel by nekdo nejaky cesky tutorial for dummies k principu DNS a jeho kesovani? predem diky</HTML>
Zpravte už někdo konečně to ftp!Potřebuju tam něco nutně nahrát...
Děkuji za pochopení...
Prosím o radu. Asi týden se nemohu přihlásit na svoji stránku.Přitom stránka www.webzdarma.cz jde normálně. Jsem úplný začátečník a nějak z toho nejsem chytrej. Děkuji za odpověd
nezkousejte.wz.cz: Tak si ho oprav sám. FTP jede v pohodě už delší dobu.
Píšeš dobře velká a malá písmena?
uživatelské jméno bys měl mít bubosek.wz.cz
a heslo <nějaké>
je rozdíl napsat Bubosek.ez.cz a bubosek.wz.cz
Kdyžtak můžeš zamailovat (kdykoliv), ale
nejsem často na Internetu.
newiem ci to sposobil ten vypadok..vsimla som si ze uz viaceri tu o tom pisali ze nevedia sa dostat na svoj ucen ani cez FTP ani cez wz. som na tom podobne. prv som si myslela ze wz mi zrusilo uplne stranku ako sa tu uz raz stalo ale teraz ak sa idem znova zaregistrovat napise mi ze ucet je blokovany..co to ma znamenat?
2Jakub (nejvesnice.wz.cz) tak tvoje stranky jedou normalne az na to ze jsem se moc nepokohal protoze tam pouzivas nejakej skr, java aplet ci neco podobnyho a moje widle skoncej na chybe v komponete java
jinak se na ne skus podivt jineho pc treba ze skoly ci tak podobne