no nerad bych musel menit domenu kdyz uz jsem tu adresu rozdal do sveta...
doufam ze to nakej admin brzo opravi...ikdyz nemam zkusenosti jak je to tady s ochotou adminy a jejich rychlosti...
admini maji hooodne prace...
tak se omlouvam..
Tonik: ale ja se takhle pripojit muzu.
Zkuste v případě problémů před tím, než začnete jakkoli adminovat svoje stránky, v nastavení resetovat MySQL. Nám to teda pomáhá, že nejdřív provedeme toto a pak teprve jdeme na "správce souborů" a tam už to pak funguje normálně. Sice to musíme dělat pokaždé, když se přihlásíme a máme v úmyslu na stránkách něco měnit, ale co naděláme:-(
hmmm, zkousel sem to, nefrci to...
omg, proc se to jeste neresi... nebo aspon nejaka snaha to resit :// zkusim napsat nekam na majl, tady na to asi kaslou....
vypada to, ze problemy jsou pouze s domenou .webz.cz - ostatni jsou vporadku...
Mno, ja mam domenu .wz.cz a pouzivam Total COmmander v.6.53 , a taky mi to nefunguje. Pokaždé to písne "Časový limit vypršel", nebo něco takovýho.
Ani se to nezkouší logovat, prostě dám PRIPOJIT a naskoci logovaci tabulka a hned tahle hlaska :((.
A pres webove rozhrani je pristup taky nejaky divny. Kuprikladu jsem vytvoril soubor, jenz se vubec neobjevil.
Driv jsem pouzival TC v.6.52 a slo to v pohode. Nasledne jsem formatoval cele PC a nahral novejsi verzi TC a od te doby to zlobí.
Krucis! A mistri experti z WZ na jakekoliv reseni kaslou!
Po hlášce Časový limit vypršel se objeví otázka "Chcete to zkusit znovu se stejným uživ. jménem a heslem?". Potvrď to a mělo by se to v pohodě připojit. Dělá to velice často, ale takto to funguje. Tedy alespoň u mne.
mne obcas FTP (TotalCmd-6.53) (mozna na WZ) hlasi pri pokusu OFFLINE. Pripojit znovu? Ano... a vse je OK.