Hacknutie stránky

Jeden pako mi hackol stránku.Použil pri tom údajne jeden program,zmenil mi tak heslo a aj mail,na ktorý si môžem nechat poslať vytvorenie nového hesla.Heslo nevedel,ale chcel sa mi pomstit.Neviete prosím vás,ako by som sa mohol prihlásiť na úpravu mojich stránok,on totiž ich asi trošku vymazal.Tá stránka je http://speedygames.wz.cz Prosím odpovedzte
hmm.. jestli neco nepredstiras.. tak bych te chtel upozornit na zasadni rozdil mezi hackerem a crackerem .. a jeste mezi hackingem a crackingem..

ta osoba v tom asi taky nema jasno, nerikam, ze ja jo.. ale vim neco v tom smyslu ze
•hacker hackuje aby si dokazal ze to umi a nedela skody (pripadne pomaha). •cracker to dela aby uskodil a nebo neco ziskal.
• hackovani by melo bejt dostavani se do nejakyho systemu nebo uctu atp pres nejakou chybu nebo proste uhodnutim hesla aby sis dokazal ze na to mas
• crackovani by melo bejt podobny hackingu ale za jinym ucelem.

// --------------------------------------------------------------------------------------------

hmm.. no.. a co ted muzes udelat .. kontaktovat admina pripadne si zjistit posledni IP kterou si mel po prihlaseni a nahlasit ho jeho providerovi pres whois informace.. tak bych to nejak udelal ja. jo.. btw kdyby to byl nejakej znalec tak si program vyrobi sam a nestahuje ho z webu.. predpokladam ze to bylo neco na styl wwwhack(u)
2Speeder: obcas se stavalo, ze nekomu prisli prihlasovaci udeje ciziho uctu. je jen pak na nem jak s nimi nalozi(pak uz se strasne snadno machruje jakej neni machr)
nebo tvy heslo jednoduse uhod(treba si mel moc jednoduchy heslo). imho totiz lidi, co umej hacknout wz, se sotva budou zabirat hackovanim malyho webu.
Ďakujem vám za odpovede,ale našťastie už mám to heslo,dostal som ho priamo od toho čo to spravil.Ale aj tak dík.
no nevim jestli to ma az tak neco spolecnyho ale minule jsem prisel na wz a byl jsem jakoby prihlasenej k cizimu uctu... kdyz by nekdo vedel jak je to mozny tak sem s vysvetlenim ;-) fakt by me to zajimalo ae podle toho co vim bych rek ze je to tim ze cela nase skola ma stejnou IP do netu ale i tak wz by snad melo kontrolovat jeste nejak jinak ne?
nj.. je to takhle.. jestli mate na skole jeden "generaly" ucet, tak se tam nekdo pred tebou prihlasil a neodhlasil se :] ..a proste zustal prihlasenej na nejakou dobu.. takhle je to podle me..