Reklama

A já si myslela, že má rád má, když jsem doteď neměla problémy s ftp (ťuk ťuk) :-)
Zkusila jsem to na jiným webu, kde používám php a include souboru s reklamou (na psb.wz.cz je jen html a reklama je v indexu nahoře s upravenou polohou pomocí značky). U toho druhého webu se mi reklama vložila okamžitě při nahrátí zcela prázdného souboru banner.php (je to na webz.cz).
No, tak vidíš, není to tak špatné :-)
Sakra co s tim je ať s tim někdo kouká něco udělat. Proč už sem do fóra nenapsal nějakej admin to jsou na dovolený nebo co? Jedinej důvod, proč sem nepíšou a nereagujou na maily ohledně reklamy kterej bych uznal je, že se snažej to napravit.
2franta: nj :-). Zkusila jsem, že na psb.wz.cz jsem změnila nastavení na vkládání do souboru banner.php (tedy jak je to na tom druhém webu) a nahrála banner.php - a nic, reklama se nevložila.
Thalia: zkusil jsem to na euweb.cz (do rrrr.html se značkou reklamy) a povedlo se to.
Myslim že nemá cenu nic zkoušet, dokud s tim admini něco neudělaj. (snad to "něco" nebude smazání webu :-)(
rur:to je klidně možné, udělej si rychle zálohu...
Thalia:
a co říkáš tomuhle:

Autor: krteczek (nemecko.xf.cz)
Datum: 04. 10. 2005 03:09

mi pomohlo v administraci > vkládání reklamy > změnit kam se má reklama zobrazovat, potom jsem to dal zpátky a opustil administrační rozhraní (odhlásil jsem se). Za cca pět minut se mi objevila reklama v kodu stránky...
krteczek.

je to z: http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=29572&t=29572

Pořád se nemůžu smířit s tím, že to,co spouští robota, respektive zařazuje požadavek do nějaké fronty je jen kopírování přes FTP.
2franta: takže jsem odmazala na psb kód z indexu a index vložila znovu. Reklama se nevložila. Změnila jsem nastavení reklamy a zase ho vrátila a nahrála znovu index. Odhlásila jsem se z rozhraní i z ftp. Tak čekám.
Hihi ještě pár pokusů a můžem na to téma napsat věděckou práci :-D
Průběžně se přihlašuju a odhlašuju, měnim nastavení vkládání reklamy, otvírám, závírám a mažu soubory...no je to švanda přátelé!:-))
Připadám si trochu jako Medvídek Pú když šel na návštěvu k Sově:
"Zatahal za šňůru a zaklepal na klepátko, a pak pro jistotu ěště zatahal za klepátko a zaklepal na šňůru..." (kdyby někdo chtěl můžu najít přesné znění ;-)
Thalia: udělal jsem soubor přes webové rozhraní,zapsal do něj značku, uložil,změnil nastavení reklamy,ulořil a zatím nic.
Já už taky zkusila kde co a furt jsem na tom stejně:-( Reklama už druhý den nikde, přitom to měsíce a měsíce fungovalo bez mých zásahů. Co na to říct? Snad jen : " Už vím, co s tím je" ......"Je to rozbitý":-P
2franta: no mně se na psb zatím nevložila. Uvidíme, za jak dlouho se tak stane.
No já jsem nevydržel a nakopírovall to přes FTP a vložila se hned a teď nevím, která to je.Pokud ale nastavím kam má zapsat reklamu, uložím a pak nakopíruji přes FTP tak mi to dnes funguje vždý a skoro vždy na první načtení
Hm zajímavý, já ji na to psb nedostala, takže jsem tam vrátila starý index s reklamou. Tak nevím, asi je v tom nějaký náhhodný systém.
Prostě REKLAMA SE NEVKLÁDÁ! Zkoušel jsem tam v noci dávat prázdnou stránku index.htm - možná 20x - bezvýsledně.

Je něco shnilého ve státě webzdarmím. Pokud si tady neudělají pořádek oni sami, myslím že nemůžou očekávat, že uživatelé to udělají za ně!

Takže doporučuji se na vkládání reklamy vykašlat - je to chyba serveru a majitelů - ať to řeší majitel(é) serveru ! Vždyť to je na ostudu a o nervy. Kam se ve fóru podíváte, tak je to o vkládání reklamy!
mám stejný problém.dnes jsem uploadoval novou verzi indexu a úplně mi zmizela reklma a nechce se mi nikam připsat i když jsem už zkusil snad všechny možnosti
Mám naprosto stejný problém. Před několika dny jsem si registroval adresu a reklama ne a ne se zobrazovat. Také už vážně ztrácím nervy dělat nějaké hokusy pokusy. Na emaily provozovatelé nereagují, takže od této chvíle na to kašlu. Prostě buď si tady stím udělají pořádek nebo půjdu jinam! Nejste jediní vážení!
Petr: Je mi to trapné,ale já jsem při vkládání reklamy zase uspěl:
v nastavení vybrat vkládání reklamy - nahoře (na úvodní stránce nebo v rámci) a do pole Relativní cesta k hlavnímu rámci/souboru: uvést třeba reklama.html.Uložit.Vytvořit prázdný soubor reklama.html, přes FTP nahrát do kořenového adresáře webu.V prohlížeci zadat adresu k reklama.html.Tento způsob dnes fungoval vždy, kdy jsem to zkusil.

ID kódy, které jsou v reklamě určují skupinu reklam a ta musí být odvozena z kategorie a podkategorie, které se zadávají při registraci - pošli tyto údaje zkusím to - čekám do 20:00
Nevím jak Vám ale mě už to jede!
Jestli to zařídili admini tak jim děkuju!
Jestli se to zařídilo tim jak jsem bláznivě nahrával a mazal a měnil nastavení tak to nechápu ale děkuju všem co mi to poradili!
Pro kolegu Frantu: Absolutní cestu k souboru jsem mimochodem zkoušel jako první věc, nefunguje. Mám dojem, že to je výhradně problém uživatelů domény .wz.cz
Franta: nevím co jsi tím zadáváním myslel ale zkoušel jsem vše možné i nemožné ale nic. Mám zaregistrované jiné 2 adresy a tam to funguje naprosto bez problémů. Registroval jsem to ale již před několika měsíci. řekl bych že problémy nastaly až poslední dobou, tedy vina je jednoznačně na správci. Je trapné že se tady přes diskuzní fórum natahujem kdo komu to jde a nejde a správcům je to totálně uprdele! Já už jsem jim psal několik emailů a pokud si oni s tím nic neudělají tak zkrátka půjdu jinam. Nemám tolik času abych se zabýval nějakými debilními reklamy!
zaregistroval bychsi web se stejnou kategorií a podkategorií a tedy i se stejným ID skupiny reklamy, no a pokud by se to povedlo byl by to správný kód pro tvé stránky
Zkus si tam zadat jméno souboru na kterém chceš aby se ti zobrazovala ta zajebaná reklama, mě už to funguje, ať tam máš rámce nebo ne, zkus tam zadat index.html ..... mě to začalo tak po deseti minutách fungovat :-)

http://cad.xf.cz/