<b>další změna nastavení pro ftp</b>

zatím mi to ještě nechodí (ftp:) pošlete mi připojení ftp,
http://cobweb.euweb.cz
Total Commander 5.51

Relace : COKOLIV
Hostitel : xxxx.wz.cz
Jméno Uživatele : xxxx.wz.cz
Heslo : vaše heslo ...

samozřejmě že místo WZ může být BOREC, UNAS atd.

Nic jiného jsem nenastavaoval a běhá to normálně ...
Tak nic, uz jsem to vyřešil... :-)
čus chlapi!dávám svoji stránku poprvé na web.přihlášení je ok.ale to ftp.můžete mi prosím napsat návod,jak to udělat?myslím tím,jak adresu ftp,kterou jsem napsal ...wz.cz,uživatelské jmeno ...wz.cz zadal heslo a nejdeto.dík moc.peace/repsect
Precti si tenhle ten thread. Napsalo se tam toho uz dost. A jestli mas vse spravne tak nemusi byt chyba u tebe. Ja to mam ted take jak noty na buben. Jednou jo a desetkrat ne. Ale ted wz je stabilni jak nase ekonomicka situace a ze se pripojis hned na prvni pokus je pravdepodobny asi jako ze mliko bude za 3, chleba za 5 a Spidlifous dobrovolne odstoupi i s celou vladou a parlamentem.

Sorry, ale nekde jsem si musel beknout.
unuscribe
Hmm tak je to tak jak sem rikal - bota byla u WZ co se tyka pristupu pres web - bylo to heslo - co se tyka ftp - hodne problemu to dela v samotnym nastaveni site - pokud mate firmu - ale dalsi problemy jsou i na strane WZ - verim, ze uz na tom chlapci z WZ delaji :)
Dobrý den,

vůbec mi nefunguje přihlašování na ftp! Ani po změně jak uvádíte.

Díky za pomoc a odpověď.

S pozdravem Dejv
unsubcribe
Jak se mohu odhlásit od zasílání dalších odpovědí?
Jak se mohu odhlásit od dalšího zasílání odpovědí na můj e-mail?
Do w. commandera dej nové připojení, hostitel je ftp.neco.wz.cz, uzivatel je neco.wz.cz a heslo. Toť vše
Nemohu se přihlásit přes internetové rozhraní. Napíši uživat. jméno a heslo, dostanu opět novou stránku, kam ho musím vyplnit ještě jednou a jsem přihlášený (Vítej uživateli cannibals.wz.cz). Kliknu na správce souborů a jsem opět vyhozený na stránce, kam musím zadát uživat. jméno a heslo a pořád dokola. Už týden se nejsem schopen přihlásit. Co mám dělat?
Do w. commandera dej nové připojení, hostitel je ftp.neco.wz.cz, uzivatel je neco.wz.cz a heslo. Toť vše .........

jméno mám 111.222.cz
Podle rady je Hostitel: ftp.111.222.wz.cz .......... ?
Uzivatel: 111.222.wz.cz.HESLO ........ nebo kde je to heslo?
porad mi to pise - hostitelsky pocitac nebyl nalezen.
dam: hostitel - ftp.kocky.euweb.cz
uzivatel - kocky.euweb.cz
a heslo (spravne)
kde je k...a! chyba
prosím vás ,oproti minulým dnum se na uvodní strane při přihlaseni na eftýpko objevují tri kolonky.jedna je jmeno.druha heslo a treti je server.co mam napsat do toho serveru?dekuju moc
hoorka: totez co do jmena (nazev tveho uctu)
Od oběda se s tím seru a marně. Odpoví mi někdo jednoduše a pochopitelně, když admina to nezajímá?

jméno mám 111.222.cz
Podle rady je Hostitel: ftp.111.222.wz.cz .......... ?
Uzivatel: 111.222.wz.cz.HESLO ........ nebo kde je to heslo?

Vyzkoušel jsem vše možné i nemožné, ale na svoji stránku se nedostanu. A novou mi nejde založit. Poradí někdo, než mě trefí šlak?
heslo musis znat ty, nebo si nech vygenerovat novy
připojím se, ale při přenosu souboru se spojení zruší!
tomas: to uz je problem na strane tveho pripojeni (ISP)
huj lidi - takže jeden z problému, který se vám muže stát jako mě u připojení k ftp - je ....
Firewall! - musite mit spustěného Firewall klienta - pokud ho na počítači nemáte a vaše sít Firewall používá típne vás hned a napíše ,že čas vypršel - další věc jsou protokoli (neboli omezení) na Firewallu ty vám můžou taky dobře zavařit :))
Jinak díky moc WZ - teď už to jede i přes WEB :)
ano to je taky hodne casta pricina.. firewally + proxy servery
Nejede mi ani web, nejde se ani přihlásit přes FTP. Z ničeho nic. Přitom i po těch změnách jsem se tam dostal, utnulo to později.
chocho.chytrak.cz
ahoj.. mam problem! nemuzu se pripojit prez windows commandera na me stranky ackoliv me to vzdy fungovalo! pise me to 530 login incorrect ale vse je ok! poradte me?