Takže pokud bych měl adresu:xxx.wz.cz a heslo:yyy
zadam ftp://ftp.wz.cz/
uživatel:xxx.wz.cz
heslo :yyy
jestli jo tak tohle mi nefunguje
předem děkuji za odpoved, protože už mi nefunguje ani "edit" na http://wz.cz/
a aktualizace stránek by se docela hodila
<HTML>odie: nic ve zlym, ale stves me
vetsinou staci poslat bud mail nebo zpravu sem a ne oboji</HTML>
vyzkousel jsem vsechny moznosti co jsou zde napsany a nefunguje ani jedna :(
pokousim se o to cely den a porad nic :(
dokonce sem si ztahnul novyho klienta ale tim to taky nebylo :(
na to si zvyknes jako ja :|
safra lidi nemužu se dostat na FTP.. mužete mi někdo říct jak se mám teda připojit?!? jak přez wincmg a nebo normoš přez woknous... PLS... díkec..
<HTML>Sikin: opakuju to porad dokola, dokud nenapisete presne v cem mate problem tak se neda poradne poradit
neptas se doufam na to, ktery program umi ftp protokol? mozna jsem to jen nepochopil v cem je problem
z windoze commanderu to urcite pujde</HTML>
tak tohle mě už začíná vytáčet.
1) před těmito změnami šlo všechno OK
2) nemůžu se dostat ani přes webftp tak ani na admin files
3) včera jsem se dostal přes admin files a udělal co potřeboval a dnes mě kope zpátky k příshlášení
máte v tom pěkný bordel
tak jsem si stáh novýho FTP Commandera a už to funguje
Když tam něco chci dát(v žádnym programu jenom normálně v oknech)
tak se to chvilku loadiguje a pak to nahlasí Při kopírování souboru na server FTP došlo k chybě.Přesvěčte se zda,máte oprávnění ukládat soubor y na tento server.
Podrobnosti:
200 Type set to I
200 PORT command successfull
550 STOR:Quota exceeded.
Nevim co s tim..
550 STOR:Quota exceeded.
- to znamená, že ti došlo místo na účtu, neboli že jsi těch 50MB plně využil a nic víc už tam nepůjde narvat. Musíš vymazat nepoužívané soubory. A zkus třeba optimalizovat grafiku, tím můžeš taky trochu místa ušetřit.
Ne tim to neni, protože přes wz.cz,ne přes FTP to jde..
A před tim to šlo ůplně normálně..
Mám obzasený jenom 16,6MB..
Mám podobný problém jako Larry. Mám obsazeno jen 24 MB, a když uploaduju přes ftp, tak se natahuje soubor asi dvě minuty normálně, pak klesne přenosová rychlost na 0 kbps a dál to nejede. A když už ten soubor dotáhnu do konce, tak mi server hodí hlášku že jej nelze uložit a upload jede znova. Dřív mi to běhalo v pohodě. Používám GPRS připojení a LeechFTP nebo Total Commander klienta.
jako nevím jak u vás ale mě to jako dost fakt už sere! prominte ty výrazy ale když se nemužu ani po 10 dnech dostat na svuj web tak to už to dost myzerný! a já se tam sakra potřebuju dostat! Zasekne se mi to když to načítá LIST a nic se neděje! proč to takle všechno komplikujete? a proč to nenapíšete srozumitelněji!
Zdravím!Mám takový menší,ale vcelku podstatný problém...Asi jste ho tu už vyřešili,ale přeci jen nějak nemám čas, přočítat si všechny příspěvky...Je vcelku jasná,že se to týká toho,že mi nejde ftp nahrávání...Ať to zkusím přes Total Commandera,nebo přes Explorer,tak mi to napíše:"500 illegal port command" a nepustí mě to dál...Docela bych uvítal nějakou radu,protože bych docela potřeboval uploadovat,tak předem děkuji.
prosim vas uverejnete neco jako navod pro nas absolutne blby ! dejte sem dokazy na ty navody ! alespon tim pomuzete "nam" (doufam ze nejsem sam :DD ) a navic si zvysite navstevnost na strankach ! prosim udelejte to nekdo ! napriklad : "program:" a presne co kam mam napsat ! :D dekuju moc a kdyz toto nekdo udela urcie pomuze mnoha lidem :D ;)))))))
tak konečně jsem po měsíci přiěel na to jak se přihlásit ale zase to řve že je špatné heslo?! ale snad na to nějak příjdu!
Je dost zvlastni komu vsemu tady nejde pripojeni pres ftp. Ja jsem se uz nejakou dobu nepripojoval, takze me hned napadlo ze to vyzkousim. Skaknul jsem do command promptu, spustil ftp (tj. napsal "ftp kabous.mysteria.cz"), napsal jmeno a heslo a vsechno krasne slapalo. Jako malicky test jsem napsal prikaz "ls", fungovalo, tak jsem to vypnul.
Neboli - jestli vam nejde klient, zkuste alespon tohle. Jestli nejde ani tohle, PAK mate problem.
K tomu co se tady deje muzu rict jen tohle...nekdy to vyjde,nekdy ne,nechapu v cem je problem,ale funguje to tak jak ma jenze az tak po 15minutach zkouseni...kdyz mate stesti!
Zdravím!
Nahrávám svou stránku přez TOTAL COMMANDER 6.01 a nemůžu to tam ani zaboha nahrát! Dám si normálně SÍŤ-FTP NOVÉ PŘIPOJENÍ zadám připojit se k www.webzdarma.cz odškrtnu ANONYMNÍ PŘIPOJENÍ pak zadam moje už.jméno a heslo a ukáže mi to 530 Login incorrect!Co mám dělat?Žádám dobrý lidi o pomoc!Děkuji
Lidi potřebuji radu! Nejdou mi nahrávat soubory přes FTP co stím mám dělat? dám ftp.otk.wz.cz potom to po mě chce uživ.jméno a heslo to zadám a nahlásí mi to že mám špatné heslo (někdy i nějakou chybu). Přes web se do toho dostanu v pohodě... Prosím poraďte mi.
Čau lidičky vůbec nevim co mám viplňovat v té databázi poradíte mi někdo. Díky spěchá to!