hmm,tak tohle de opravdu do hajzlu,poradte porad mi to pise 500 ilegall port
Ako tak pozeram, je to cela horda otazok a dotazov o tom istom (ze znacnemu mnozstu uzivatelov nejde FTP pripojenie), len jedna vec tu chyba:
... a to vyjadrenie sa kompetentnych. Vizera to ako keby forum ani necitali a urobili ho len nato aby sa uzivatelia mali kde vyzalovat a vyplakat.
Po takejto horde dotazov, by sa mal niekto kompetentny ozvat a vysvetlit situaciu - patrilo by sa to. Aj ked je to sluzba zadarmo, tak nejaka komunikacia by tu mala byt ak nie tak potom treba na strankach oznamit - ZATVORENE ! a je to vybavene, nikto adminov viac nebude otravovat
Mne osobne tiez pristup cez FTP nejde. HTML v poriadku ale FTP mi pise ze "vyzva na spojenie neuspesna" a to som dal presne podla pokynov namiesto stareho FTP: e-bardejov.aktualne.cz
Dockame sa nejakeho vysvetlenia?
Pripojeni FTP mi taky nefunguje, ani pres Total Commander ani pres FTP klienta pod Win.
Na naily.webzdarma.cz se na port 21 nejde vubec pripojit...
Michal
Tak já už nevím.
Normálně jsem používal:
hostitel: czechglass.euweb.cz
uživatel: czechglass.euweb.cz
heslo:
Do včera to normálně chodilo, dnes už to nejde. Proč?
Používám wincmd 5.0
přes web se dostanu.
pls help
Mám podobný problém ako väčšina z vás.
mám zadané v Total Commanderi:
názov hostu:kolejarz.kvlaitne.cz
názov užívatela: kolejarz.kvlaitne.cz
heslo: xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Zapnutý pasívny mód
Pri pokuse o pripojenie program zaregistruje údaje, pokúsi sa vyhľadať ftp adresu,získa jej IP potom chvilu caka a vypíše, že výzva na spojenie bola neúspešná. Neviete čím to je, nejakým výpadkom servra DDoS útokom, mojou neschopnosťou alebo niečím iným.
Cez web sa dostanem a všetko funguje.
Podporuji ostatní : nejde se spojit total commanderem na ftp (www funguje). Heslo a server zkouším vrchech spodem, ale nefunguje vůbec nic!
No to jsem z toho blázen, teď to jede bez sebemenších problémů a při původním nastavení!
Milej Dilongu slovenskej...
Asi blbě vidíš, ale master, pán nebo chceš-li ten, jenž řídí kroky tohoto webu napsal:
Autor: Master (moderátor)
Datum: 09. 02. 2004 21:44
Jak to tedy nastavit?
Doposud jste zadavali udaje nasledovne (toho je priklad meho webu):
FTP server: ftp.webzdarma.cz
Uzivatelske jmeno: master.webzdarma.cz
Uzivatelske heslo: nejakemeheslo
Nyni je to:
FTP server: master.webzdarma.cz
Uzivatelske jmeno: master.webzdarma.cz
Uzivatelske heslo: nejakemeheslo
Cili vase uzivatelske jmeno je zaroven adresa ftp serveru! nepridavejte si pred to zadne: "ftp." nebo "www." snad uz je to vsem jasne....
milý Vojto,
já přesně to dělám, ale jaxi mi to nejde.
Ale včero mi to takhle fachalo.
Přes web to jde pořád.
Fakt nechápu.
Proxy servery, nepouzivejte proxy, nemusite-li
Aaaa jaktak koukám, tak to se stejným nastavením najednou z ničeho nic jde.
Takže to nebyla chyba uživatelů ale asi někde jinde. :o)))
No hlavně že to jde.
Asi se přidám k méně chápavým, ale at ladím Comandera jak chci přes FTP se nikam nedostanu. I když mám stejné nastavení jednou mě to napíše, že server toto připojení nepodporuje a podruhé, že přenos byl ukončen a potřetí napšče error. Tak nevím v čem je chyba. Já už jsem vyzkoušel všechny možné kombinace, ale nefunguje nic. Zpočátku mě šlo alespoň stahování, nyní už nejde nic.
Tak nevím?
Poraďte
Mám takový tušení, že se tady všichni trápíme jak idioti a on to bude nakonec nějaký problém na wz.
Tak uz se tady asi 20 min se*u s prihlasovanim a ze bych dosahnul nejakyho pokroku..... Nejde ani puvodni ani novy ani jakykoliv kombinace... Stoji to za ho*no.... VI NEKDO JAK SE PRIHLASIT?!?
Joj, po chvili snazeni uz jsem konecne tam, nevim jak se mi to povedlo - ale kazdopadne: Connect: ---.mysteria.cz user:---.mysteria.cz pass:yourpassword
Proste uz to bezi jak je psano...
Pripojeni pres FTP na port 21 uz funguje. Super, dekuji.
Michal
Mili Vojta ceskej,
Neviem kto blbo vidi. Pozri sa poriadne an riadky, ktore pokryvaju tuto stranku. Mas pocit, ze to takto ludia ktori tu pisu nerobia.
Ja nie. Pokial viem dobre citat, tak som si precital, ze ludia to robia presne podla adminovych pokynov (aj ja osobne) a nejde im to.
Takze: Dufam ze ti je uz jasne, ze to proste jednoducho a skratka blbne ci je tam pred tym ftp, alebo www alebo nic.
NEJDE TO TAK AKO BY TO MALO IST !
Howk ! - dohovoril som
Tak ja už fakt nevim. Zkusil jsem všechny zpusoby, ale nejde to. Ani zpusob kde je hostitel a uživatel stejně vypalněny ani ten stary zpusob. Zkoučim to přez Total Commander, ale nic.. Přez net to jde v pohodě.
Možná že by kdyby admini vzali v potaz problémy troufnu si říct 75% uživatelů s FTP tak by to šlo. Mě to furt nejde. Asi stránky přestěhuju někam kde se aspoň dostanu k souborům...
ahoj,
prosím o pomoc. nemam moznost aktivniho pristupu na ftp a tak jsem pouzival "spravce souboru" ve "sve" administraci" domeny.
po zdarilem prihlaseni se mi sice objevi v menu nabidka "sprace souboru", ale po jeji volbe sem "vyhozen" do logovacioho okna! kde se opet zdarne prihlasim,....atd. dokola :-(
můzete mi pomoct.
Ď
broucci
Dělá mi to paseku, přihlásit se přihlásím, ale nenačtu adresář. Spouštím ftp z Totl com 5.51 Poradíde jak na to? Předtím to šlapalo pěkně..
Prosim, pomozte mi, pri napsani www.svancarovi.unas.cz se zobrazi stranka, kde pise, ze ucet je zablokovany. Ze nejspis nebyl 2 mesice zobrazen banner nebo se spatne zobrazuje. Ve druhem pripade se ma vymazat soubor .htaccess v domovskem adresari.
Jenze, pokud se prihlasim - normalni uzivatelske jmeno svancarovi.unas.cz a heslo * a mrknu na info, tak tam posledni zobrazeni banneru ukazuje 23/2/2004 a pokud najedu na spravce souboru s tím, že bych chtel tedy odstranit ten soubor, tam se mi zobrazi prazdna stranka, kde je napsany text :/home/web/admin.wz.czuh oh.
Co s tim? Prosim poradte.
Dle pocitadla, ktere mam na strankach byl posledni pristup 27/2/04.
Fakt si nevim rady - diky moc.
Mira
System webzdarma rozdelil server do nekolika odvetvi tzn. ze unas zvlast, kvalitne zvlast borec zvlast atd.
tzn. pokud mate www.neco.unas.cz napisete ja doporucuji total commander nebo starsi verzi wincommander.
ftp adresa: ftp.unas.cz
uzivatelske jmeno: neco.unas.cz
password:
<OK>
a melo by vam to jet pripadne se na me obratte
Ta FTP adresa je STEJNA jako username, to je tak slozity to pochopit?
IMHO je jedno, co pouzijes jako ftp host, je sance 1:2, ze to pujde