<b>nove vychytavky (=new features)</b>

:----------------------) každej inteligentní člověk ví, co tím autor myslel!
Jenom taková drobnost:
http://wz.cz/images/button.gif

- bylo by fajn, kdybyste nabídli i neanimovanou.
Freya: Bych rekl, ze snad ani neni problem vystrihnout z ty animace jeden snimek..
Sojkovec: Tak tak,

http://hanyzpage.czweb.org/grafika/neanimovana_ikounka.png
ahoj.

neviem k co vsetko tu uz odznelo no mne tu chyba asi toto:

1. casto sa mi stava ze sa mi neda prihlasit na stranku a vyhodi ze stranka nebola najdena. To by som opravil.(ak sa da) ;)))

2. mohol by si spravit filter sprav.

3. potom by bolo celkom vhod aj notifikacia (sms-kou) na MT o prijati noveho mailu.(moze to byt napr aj platene)

to je hadam vsetko. ak by som si na nieco dodatocne spomenul tak napisem ;)))

som rad ze sa chce pracovat na zlepseni stranky a dufam ze sa zlepsenie aj zrealizuje.

dik

eros
Sojkovec >> samozřejmě, taky už to tak mám nějakých pár měsíců na svém webu udělané. Ale víc by se mi líbilo, kdybych se s tím tehdá nemusela patlat a mohla místo separování snímku prostě nakopírovat adresu obrázku.
shellovy konta se rozdavat nebudou ;-) ?
ssh vladne, jsem pro :-)
Zryhlit

Pár scriptů. (počítalo návštěv, anketa, chat) pro uživatele WZ

Více reklam na víběr.

Pošlete mi taky něčí registrační údaje prosím.

Více místa.

Mírně placené bez reklam

Vše, cochtějí ostatní

p.s. vše, na co jsem zapoměl.
Co je? Neměl být upgrade celého webu? Nevypadá jinak :) = :(
FBI.CZ a KGB.Cz bych tady teda nepropagoval. Nějakou dobu jsem na nich měl svoje stránky a byl to přímo děs. Jestli zásadně nezměnili přístup k uživatelům, tak lituji všechny, kteří se k nim nastěhují.

Co se vychytávek týká, tak možnost https pro administraci redakčního systému stránek, možnost stahovat poštu klientem, antivirový a antispamový filtr pro mailovou schránku, ...

Teď už mne napadá jenom - ještě rozběhnout tu verzi "za mírný poplatek".
Chtěl bych aby bylo vidět kolik místa ještě zbývá když dávám nějaké soubory na stránky a také kolik je tam souborů atd...
Nehcete zastavit registraci nových členů? Když to váš web nestíhá a nehodláte nic dělat? Možná je to jedno z né příliš příjemných řešení a obrany proti výpadkům!
Grid: Nechceš sklapnout? Snad už bylo řečeno, že se na tom pracuje a jsou nějaké problémy s hardwarem. Možná by bylo řešením i smazaní účtů blbečkům, co furt jenom nesmyslně brblají a navíc porušují pravidla ...
Prosím o update PHP na 4.3.9 kvůli gifům!
Grid: Nejdřív začni dodržovat podmínky a pak začni nadávat!
Tak mi někdo pošlete ten .htaccess -- nevim jak ho vytvořiit(ten soubor to co má bejt v něm vim)
když tak posílejte třeba na -?-?-?-?-?-?-? ááá--> rypi@atlas.cz <--
Tak mi někdo pošlete ten .htaccess -- nevim jak ho vytvořiit(ten soubor to co má bejt v něm vim)
když tak posílejte třeba na -?-?-?-?-?-?-? ááá--> rypi@atlas.cz <--
proč se to poslalo 2x ?
Á už vim SVIŇÁRNA !
.htaccess vytvor v jakymkoliv textovym editoru, stejne, jako kazdej jinej soubor. To, ze je to vlastne jen pripona muze bejt sice trochu matouci, ale jinak je to uplne normalni soubor.
a jaky ma bejt meno? kdyz dam jen ".htaccess" chce to název souboru proto jsem to chtěl poslat
A jejejej, ze by zase jedna M$ specialitka? Co mas za Windows?
tet XP
A filesystem?