ne, v hw u pop3 fakt nemuze byt zadny problem
jde o to, ze chceme nabidnout zaroven rozsirenou verzi (vice prostoru, bez reklam a dalsich sluzeb) takze nektere veci nebudou ve free verzi ciste umyslne (neco jako mrtvy chip v levnejsi verzi nejake zakladni desky nebo nevim k cemu bych to prirovnal)
tim nerikam, jestli pop3 bude nebo ne, ale pokud ne, bude to proto, ze .. viz vyse
Já myslím, že vše, co bych já chtěl tu již bylo zmíněno, tak bych to nerad opakoval, ale měl bych takovou drobnost :
V administraci by se mi líbilo, kdybych si mohl měnit velikost okna pro editaci, a né aby mi to otvíralo takovou velikost, jako poslední otevřené okno.
To by bylo moc fain
Jinak je vše bezva
a díky za prostor
Myslím, že chápu. Ale pozor POP3 není POP3S.. :-)
mira: udelal bych pop3 pro freeweb a pro rozsirenou, placenou verzi pop3 pres ssl (viz majkls), imap, atp. a trebas i ssl na http
myslis, ze se ssl by byl tak velky problem?
fakt je, ze to zatezuje cpu radove vic, ale s vykonem cpu problem nemame (ma rezervy)
Jaké vlastně ma wz stroje ?
mira: problem s cpu by to urcite nebyl, ale rozsirena verze by mela co nabidnout :-)
ALe jedno by mne zajímalo :)))....proč ten chat už tady nebyl dřív?! :)
<HTML>protoze se jedna o freehostingovy server... je to stejne jako by jsi mel chat napr. na google.com
ale osobne proti tomu chatu nejsem</HTML>
No pravda..jenže na google se nic neřeší tady kecáme furt :)
Souhlasim s chatem, novy vzhled bude super ...
Co treba par novych domen ?
Mozna by nebylo od veci vkladani prispevku do sekce Webzdarma jedine pro prihlasene uzivatele. Jestlize se totiz potencialni novy zakaznik podiva do teto diskuze, muze diky nekolika lidem ziskat pocit ze - admin je bezohledny, weby se v jednom kuse bezduvodne mazou a WZ stejne vetsinou nejede. A to ho muze trochu odradit.
A pritom je WZ super ... :-)
Jen tak dal.
Ajajajajajaj!
Ja jsem to opravdu nechtel vlozit 3krat.
Prosim, smazte nekdo ty dva prebytecne ...
:-))
adamson: vetsine z nas tady to opravdu staci rict jen jednou.. :-))
A neuvažuje se o tom, ze by se přestaly používat adresy s neosmdesatkovými porty, jako je např. :8080 ? Naše firemní proxina nám tyhle stránky blokuje a webzdarma je nepoužitelné... (ne, že bych se v práci nudila, ale když si chci občas něco přečíst na místní diskusi, je to skoro nemožné...)
jo, to taky bude :-)
ono to nebylo az tak umyslne, jen tehdy nebyla volna ip
minuly tyden jsem na to prisel sam (kdyz jsem delal skoleni na PHP a chtel ukazat WZ a ono to vypadalo jakoby to vubec nejelo)
<HTML>OT: To mi pripomelo jak BillGates ukazoval jak snadne je zapojit scanner za chodu a ....... :))))))))))
Jinak to s tim "forum jen pro registrovane" je sice dobrz napad ale jak se pak budou ptat ti co jim z nejakeho duvodu nefunguje registrace?
Jinak ja tohle (nadavani na foru) mam v planu resit jinak nez mira (viz. "je to nazor") Ti kdo pisou kritiku samozrejme nikomu nevadi...
Vlakna ktery budou prehane vulgarni tu dlouho nepobudou.</HTML>
Neslo by treba udelat skript na posilani mailu ze stranek tak, aby potvrzujici stranka zobrazovala spravne relativni cestu k souborum, jako je to na Anowebu? Zatim to tak nefunguje. To by helplo.
mara
Jak se pak budou ptat ti co jim z nejakeho duvodu nefunguje registrace?
Takto omezene vkladani prispevku by bylo jenom v teto sekci (Webzdarma).
Budou se ptat ve Podpoře. Vsak popis teto sekce je:
"Obecná diskuse k WZ. Toto není místo pro technickou podporu."
Takze by to sem stejne nepatrilo.
Samozrejme, ze musi byt i nejake misto, kde se muze zeptat treba nekdo, kdo o registraci teprve uvazuje. A Pokec taky neni nutne moc omezovat.
Mno, SSL by byla bomba :)
co bych si opravdu pral ? :
trochu vychytat system a praci "spravce souboru" ...
treba:
vyber kodovani .... (viz pouziti na *nix)
lepsi zobrazeni pro upravu souboru ...
prace v ruznych prohlizecich ...
lepsi informovanost o zmenach na serveru (ne jen vypadky :) ... treba taky zmenu PHP a MySQL .... :)
eeeeee ....... nejakej novej phpmyadmin :) ...
jinak jeste ta rychlost prenosu .., ale to bych asi videl spatne ....., co miro ... ? ... ;) ...
... vim... nebudu si stezovat, kdyz uz je to free ... :) ..