Pomooooc

Ked spustam moju stranku www.weblink.unas.cz tak mi nenacita ona totiu nacitava len pri vizzsich rychlostiach internetu ako je to mozne?
Mně to naběhlo prakticky okamžitě (podle dsl.cz mám 168.7 Kbps, tedy nic moc). Já nevím, možná chvilku trvá, než fórum naběhne, možná má server slabou chvilku ;-)
Mně prakticky hned.
Mne tiez nejdu tvoje stranky - ale ani moje (strasne pomaly sa nacitavaju, alebo sa nacita len cast). Ked to skusali kamosi z Ciech tak im sa moje stranky nacitavaju v pohode.

Skusal som sa pripjit na mysql a po pripojeni som nemohol stiahnut databzu, ftp mi ako tak ide.

Nemoze to byt tym ze sme pripojeny zo Slovenska, alebo typom pripojenia?

Viete niekto poradit?
Čas: 4.40 s, takže 4s a 40 setin.... je to rychlý.... podle FF
<HTML>cassiuss:
> Nemoze to byt tym ze sme pripojeny zo Slovenska

je to dost dobre mozne, wz je urceno predevsim pro cesko, slovakum zde neni braneno v registraci, ale pokud jsou pakety mezi tvym pc a wz routovany pres zahranicni konektivitu, bude to obecne vzato pomalejsi</HTML>
Tak že chcete říct že stránky sou dostupný jenom z čech? Nemyslíte že tímhle přístupem a)jste sami proti sobě b)jste téměř odepsali několik stránek tvořených lidmi ze slovenska c)je to trochu na hlavu? Teda zažil už sem několik hostingů co stáli za ho a tenhle problém měl snad jenom jeden ale od vás jakož od renomovaných providerů freehostingu bych tohle nečekal..... hodláte s tim něco dělat? M.
maara: a co by s tim jako asi tak mohli udelat, hmm? a navic - kde je napsany, ze stranky jsou dostupny jenom z cech? dyt to neni pravda. to tady nikdo nerekl.
Ale mne ta stranka isla v pohode to sa pokazilo casom same
Já jsem teď přes eurotel (podle dsl.cz to jede zrovna 31.1 Kbps) a načetlo se mi to v pohodě, bez problému celkem rychle.
zkusete se na nějakou tady zmíněnou stránku zalogovat přes nějakou slovenskou proxy.. ;)
Toto podla mna nebude konektivitou zo Slovenska - ono mi to niekedy beha fantasticky, a niekedy sa mi moje forum absolutne odmieta nacitat, vacsinou cez den. Alebo sa nacita len mala cast a tot vsjo...

Plus cez FTP to tam mozem uploadnut minimalne na 3 pokusy, vacsinou vsak na takych 10, kedze nieco sa uploadne a potom sa z nejakeho dovodu strati konekcia a musim robit reconnect.

Asi ma problemy server. Nejake oficialne vyjadrenie?
Miro sa uz vyjadril:
"wz je urceno predevsim pro cesko, slovakum zde neni braneno v registraci, ale pokud jsou pakety mezi tvym pc a wz routovany pres zahranicni konektivitu, bude to obecne vzato pomalejsi"

stranky mi isli v pohode este 16.5 - vecer boli nedostupne (menili sa servery) a od 17.5 sa nemozem dostat na svoje stranky

Ak chce niekdo pouzit slovenske proxy - tak tym nic nevyriesi a nic nemusi zistit. Ja som pouzil nemecke a na svoje stranky som sa dostal, ale zo svojho pc ktore ma konektivitu cez routery Slovensko-Rakusko-Cechy sa tam dostat nemozem.

Je mi to trochu smiesne ze mam dennu navstevnost okolo 200 ludi ktory tam mozu veselo browsovat a ja ako admin sa tam nedostanem. Aby som bol presny - v noci okolo 1 - 2 hod. ked je mensi traffic sa tam niekedy dostanem, ale robit sa s tym neda.....

Tiez som zvedavy ci je tento stav docasny, alebo uz nastalo. Bolo by dobre to vediet aby sme sa mohli my co mame taketo problemy prisposobit.
Tiez ked davam na ftp tak to trva strasne ale strasne dlho mam taktiez zaregistrovanu stranku tapetari.wz.cz a tam mi to ide v pohode blbne mi len weblink.unas.cz to bude podla mna chyba serweru
nemuzu se nikam dostat ani pres ftp.tam mi to ukazuje ze neeksistuje,vdruhem pripade mi to ukazuje ze mam zruseny ucet.pomozte co mam delat?
kamil: a stranky funguji? to jest daji se prohlizet? treba mas fakt zruseny ucet.
A este jedna pripomienka k tej pomalosti:

Ak mate tieto problemy a nacitavate cez Mozillu, skuste IE, cez ten mi to dnes ako tak funguje :P

Moj Firefox sa vsak vobec nechyta.
nefunguje vubec nic!nedostanuse nikam.
maaara: paneboze precti si nejdriv prispevky poradne nez na ne zacnes reagovat ...
bery:nevim co máš na mysli ale zkus ty v diskuzi aspoň mluvit k věci místo bezduchýho držkování a moralizování......
<HTML>> Asi ma problemy server. Nejake oficialne vyjadrenie?

server je slusne zatizeny, nicmene pokud mate normalni stranky (tim myslim treba to, ze nedelate stovky dotazu do databaze behem zpracovani jednoho skriptu a podobne hruzy), melo by to reagovat bez problemu

jestli vam to v noci funguje lip nez ve dne klidne muze byt tou linkou - ta je nastavena zhruba tak, ze pro provoz do/z zahranici je vyhrazeno cca 10% cele linky, takze je mozne, ze provoz v Cesku bude slapat bez problemu ale zahranici bude zatizene vic (tohle je proste fakt, ze zahranici je drasticky drazsi - a ani to neni primarnim cilem poskytovat freehosting pro cely svet)

urcite to neznamena, ze stranky nejsou pristupne ze zahranici jak tu kdosi mylne odtusil, znamena to jen to, ze provoz do zahranici budeme vice hlidat (podobne taky plati, ze domaci provoz ma zamerne vyssi limity pro rychlost nastavene uz na strane serveru)</HTML>
Uz som to vyriesil presiel som na ini serwer
No problem! fungujou naprosto perfektně jsi dobrej.