Na me domene na webz se mi smazal soubor s daty pro GB! Byla tam vazna diskuse a najednou nic, uz popate na trech ruznych webech
treba zna nekdo tvoje heslo nebo ti to nekdo hacknul, to se muze stat...
Tak to neni, to vim jiste.
a jak to muzes vedet tak jiste?
tak to svedem na admina :-))))))
pristupujes do toho souboru z php? parkrat jsem o tomto problemu slysel, ale bylo to uz v drivejsich verzich php, takze nevim jestli to je ono
<HTML>neni smazat jako smazat...
mozna se mu jen maze obsah...
musis pouzivat zamykani souboru ....
kdyz mas 2pozadavky zaraz kdy v jednom se zapisuje nekam a druhy zapisuje taky tak to dela bordel..</HTML>
mozna ze to bylo timto, ale fakt bych se nehadal,
kdysi jsem po tom patral, chybu v php jsem nenasel, ale ruku do ohne bych za to nedal
spis to reste pres mysql, tomu verim vic
Já nevím. Shodou okolností k podobnému dochází i v případě MySQL (ono stále omílané REPAIR TABLE) - zrovna jsem jednu novou stížnost potkal, a tak přemýšlím, zda je vůbec problém v MySQL či PHP, nebo někde jinde.
<HTML>mozna v obojim...
urcite by to tak byt nemelo,ale popravde.. co je free od toho nemuzes cekat zazraky.....
kvalitni je to jinak az az</HTML>
No, je to intrevalackej GB pres PHP3. MySQL je na wz este horsi, kamaradovi se parkrat smazalo forum.
<HTML>>>co je free od toho nemuzes cekat zazraky.....
No, ja bych nerekl ... imho to mnohokrat plati naopak ze komercni soft je na hvono, free je lepci ... nechci tu rozvadet dalsi flame o linux VS windows, ale je to prvni co me napadlo ... ma sve vyhody i nevyhody, napr windows se tezko vyrovna jako server naopak linux se tezko vyrovana windwosu co se tyce user prostredi ... btw vite jak vypada firewall ve woknech XP?
[<a href="http://hoster.truth.sk/strohner/firewall.jpg">http://hoster.truth.sk/strohner/firewall.jpg</a>]
hehe :))). No a dalsi veci :)
Lukasik</HTML>
no nepamatuju se, ze bych nekdy prisel o data ulozena v SQL databazi - ten problem s porusenymi tabulkami neni o ztrate dat (aspon ne tech, ktere tam uz jsou)
a kdybyste si to nechtic vymazali sami, mate vetsi sanci ze to bude v zaloze
pravidelne zalohovat stovky GB uzivatelskych dat z freewebu nejde (resp. nemame na to dost dobry HW)
Tak ten Firewall je hustej ;-)))
<HTML>ja jsem tim chtel rict ze kdyz komercni soft. ti zpusoby chyby neco s tim muzes udelat. Kdyz to udela free nemuzes IMHO nic.... o zadnych chybach osobne nevim a jestli jsou tak jsou.. vsechno ma sve mouchy</HTML>
<HTML>Master: uplne pomyleny argument, opravil sis nekdy chybu ve windows kdyz ti to zacalo napr. padat v konkretnim miste (deterministicky)?
dokonce jsem cetl takove povidani (v souvislosti s podelanym SSL ve windoze), ze je celkem tezke donutit vyvojare widli aby si opravili chybu, na kterou nekdo prisel (vcetne detailniho popisu kde ta chyba je)
nejakou dobu se snazil dostat ke kompetentnimu cloveku v mrkvosoftu a kdyz mu porad hazeli klacky pod nohy, vzdal to a vynesl to na verejnost
bohuzel veskere diskuse na tema open/closed sw na webu se vzdy strhnou ve flame war linux/windows (vinou obou stran) a malokdo se je pak na to schopen divat objektivne</HTML>
to je pravda. Četli jste např. na živě o tý díře v IE? Nedali ji kloudně do kupy... Dali by se najít i další. Jen zalovit...
<HTML>to co jsem napsal se tykalo windows, ne linux.....</HTML>
Dobrá, u Linuxu se paltí za podporu ;-)
Mastře, četl jsi smlouovu EULA ? Jestli ne, tak si ji přečti. Je to k blití...
Výhoda GNU/GPL softwaru je ta, že updaty jsou svižný a lepší.... Nevýhodou je malá podpora a pohodlnost. Takže GNU/GPL software nepatří do ruky lemplům...
Míro, jen se tě chci ještě na neco maličko zeptat: Běžej na severech Xka ?
nojasne, ten 100% load dela prece pusteny CSko, co jinyho ;-))
2 Master: myslel jsem, ze se bavime o otevrenosti SW (licencich), nikoliv windows/linux
2 majkls: coze? na kterych?
ja to nepotrebuju, ale slysel jsem, ze jsou i takovi ... co si pusti X server vzdalene (tj. nikoliv jen X aplikaci kde X server bezi na klientovi)
(nevim jestli je jasne, ze x-ovou aplikaci muzu vzdalene ze serveru spustit i kdyz tam nebezi x server)
jkt: a quake 3 arena, atp..
2Míra: No já jsem se ptal jentak informativně, jestli na webzdarma běžej Xka, protože jsem zaregistroval, že používáš Mandrake :-)
<HTML>>>Takže GNU/GPL software nepatří do ruky lemplům...
spise bych to napsal, ze nepatri do rukum lamkam co si s tim neporadej ;-).
Master: mam takovej dojem ze i pro linuxy je snad nejakej softik placenej ... mozna ... ale je to jedno, stejne tak jako je pod windows je i pod linux asi neco free a neco proste placenyho :). Ackoliv i pod windows se da 99% sehnat legalne a free ... ano, samozrejme zdaleka nebudes mit ty veci co ma placena verze, ale mas to jako s hostingem ... zadarmo nemuzes cekat zazraky, ackoliv co se jedna WZ, tak imho na to ze je zadaco tak je to lepci nez nektery place hostingy ... o free hostingach a pocet spadlych hodin s porovnanym WZ je to docela rozdil .... pipni.cz tu nebudem jmenovat, asi by nam neodpustili;o]
Lukasik</HTML>