MAZOU SE SOUBORY

Lukasik:
Radši bych řekl neschopnejm. Protože to, že je člověk lama neznamená, že je neschopnej (pokud jsem dobře pochopil význam slova). Protože stejně jako ty nebo kdokoli jinej někdy začínal a musel mu někdo někdy poradit.

Pravda je, že s tím neschoným to zas tak nesmím přehánět, protože se najde i GNU/GPL soft, který je opravdu pro každého.

PS: To, že to je zadarmo, to neznamená, že to je špatné... viz Apache. Řekl bych, že kvalitou se srovná s IIS. A za IIS se tvrdě platí (nebo platilo). A např. FreeBSD je taktéž zdárný případ. Sice né v oblasti grafiky, ale servery, tak ty pod ním běhají velice dobře... Používá ho i Apache.org (tuším) ;-).

Placený soft pod Linux: třeba Autocad. To je špička v oboru ;-)
a) iis vs. apache - <no-flame/> - to snad nemyslis vazne? podivej se na seznam bugu v apachovi a v iis, treba poznas rozdil... (viz napriklad slavna Translate: f a dalsi ;-))

b) iis rozhodne neni zadarmo, protoze je soucasti microsoft(r) windows(tm), ktere legalne zadarmo opravdu nejsou

c) lama - ja slovem lama oznacuju nekoho, kdo je nejenom blbej, ale jeste si mysli, ze neni blbej; napr. bych jako lamu oznacil cloveka, kterej by si udelal freehosting, dal by na nej nejakyho redhata (nic proti nemu, tady mohlo klidne bejt suse, debian, mandrake, leaf ;-),...), pouzil default konfiguraci, vsude by lez' jako root etc etc. mysli, ze to by byl(a) ukazkova lama ;-)
Kde sou ty bugy u IIS. U Apache vím (mimochodem je pravda, že jich je dlohej seznam).
Mě se smazel celej web!
Jo to admin!
<HTML>majkls: IIS ma rozhodne mnohem veci buglist nez apache - a sme upet u toho apache jakmile najdes trebas i ty chybu, neni nic jednodussiho sosnout zdrojaky, opravit, zkompilovat u IIS? cekat az se trebas nekdo uraci napsat nejakou zaplatu ...

2jkt ad lama: ja oznacuju lamku jako cloveka co proste vubec nechape vec ktera je skoro nad miru jasna :). Coz je vecina softu ... :o)). Ackoliv nevim kdo to tu psal, fsichni sme nekdy zacinaly ... ale vecinou jsem si se softikem poradil sam, popr pozadal strycka googla, ci nejaky lidicky o radu ... ale vecinou jsem si poradil pri nejhorsim metodou pokus/omyl :)

Lukasik</HTML>
IIS=@!#$ (kazdy si domysli) :-)
Takže je Apache lepší. No to mě těší ;-)...