FTP - 2 minuty a vždy výpadek ... :-(

Zkouším nahrávat přes ftp ( i přes Outlook Express ) asi 16 MB www stránek, ale v obou případech mi to hodí asi po 2 minutách , že byl přístup odepřen - co s tím ?

Díky moc. Míra
No já to dělám tady s ftp tak že nahrávám každou složku postupně, jinak to vždy spadne :-)
No já to teda také pouštím postupně ale i tak to vždy spadne....a data nejsou kompletní...to je normální?Pokud ano víte o serveru který nemá takové potíže?Rád bych totiž publikoval svůj web v takovém stavu v jakém ho tvořím ne s chybami...díky
Dával jsem 10 MB, skoro 1500 souborů na placený cesky-hosting a taky po stovkách, protože to padalo. Někdy to jde skvěle, někdy ne, asi to bude i stavem internetu.
A druhý den nám wifík zrychlil připojení na 500 %, to se stává jednou za čtvrt roku, na jeden víkend.
To je divny ze se to nikomu nestava. Zkus zmenit FTP manazer nebo pripojeni :)
Mel jsem podobne zkusenosti s FTP prenosem v Total Commanderu.
Potom jsem vyzkousel AceFTP (http://software.visicommedia.com/en/productsfreeware/) a slo to uplne v pohode. Zda se mi, ze spojeni udrzi, i kdyz dojde k poklesu rychlosti prenosu az na nulu :-)
ˇuplně doporučuji Leech FTP, drží přenos, protože mi přenos vypadával přesně jako vám v Total commanderu a přes Internet Explorer také. Tak jsem se naštval a dal si tam Leech, fakt super program. Doporučuji !