Nepovolený přístup: přístup nebyl povolen...

založila jsem si stránky, pak mi to poslali na e-mail, ja si to chtěla otevřít, ale psali tam tohle:

Nepovolený přístup!
Přístup nebyl povolen. Zřejmě kvůli chybějícímu soubor index.html, index.htm, index.php v _kořenovém_ adresáři atp.
Pozor: system je citlivý na velikost písmen ! (tzn., že Index.htm není totéž, co index.htm)
Stejně tak nefunguje, pokud je index.html umístěn v nějakém podadresáři.

fak nevim co s tim mam dělat. Pomóóóóc !

Předem dik... :-)
<HTML>a co by tam melo byt videt, seznam nahranych souboru? od toho wz neni, tohle je freeweb, takze tam nahrej ten soubor index.html a ten se pak zobrazi</HTML>
TAky zaleží na tom cos tam měla (jestli nvaod jak požít drogu ... nebo něco kulatějšího( ich weist nich)
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?35
Miro sorry:
maly citat:
'Malé doporučení: je-li pro Vás tato odpověď nesrozumitelná, je zřejmě příliš brzy na to, abyste se snažili dávat na server vlastní stránky. Doporučujeme pokračovat na www.jakpsatweb.cz.'

KDE ma byt nahraty ten index.xyz? 'v korenovom adresay.
ja ho tam mam, stranky sa zobrazuju, mail nie ... takze vocogo?

netvrdim, ze som najmudrejsi, aj ked html stranky robim dlho.
ale ak niekto nevie napisat JEDNOZNACNE hlep, nemusi posielat do kelu inych ludi.
stacilo by napisat napr.:
nahrat index.xxx, v ktorom sa ma obsluzit prichodzia a odchodzia posta.
alebo nieco podobne. lebo mne tiez nie je jasne ako suvisi nefunkcnost mailu so samotnymi websrtrankami.
Znamena to, ak som to spravne pochopil, ze si mailklienta musim napisat sam? alebo je tu niekde pouzitelny na zaklade web-rozhrania, ako suborovy manazer?

nexcel som pisat, mne na tom az tak nezalezi, ale priznam sa, ze nemam rad arogantne odpovede. ak to tak nebolo myslene, tak sorry.
pleteš hrušky z jabkama, bud chceš web nebo poštu
Schránku máš při přihlášení dostupnou.
2Sulli: pokud ti stále nefunguje emailová schránka (tzn. že jsi ji aktivoval před více než 14 dny například), tak si tam zkus poslat mejl. Mně to pomohlo. Pak by si se místo chybové hlášky měl dostat do webového rozhraní tvé schránky. Není potřeba nic nahrávat.
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=22728&t=22659
Thalia: vidím že máš s mailem na WZ bohaté zkušenosti, já žádné - nechtělo by se ti to složit do několika ucelených vět a poslat mi to mejlem? Přihodila bych to na faq.webzdarma.cz, zdá se že např. to o indexu v souvislosti s mailem tam nemáme, stejně jako to s posláním mailu... díky
dis: Jde o to, ze index chybejici v korenovym adresari webu pranic nesouvisi s indexem chybejicim u mailove schranky, i kdyz se, prirozene, zobrazi stejna chybova hlaska (403). Vytvoreni mailboxu trva az 14 dni, muze pomoci odelsani posty do tohoto mailboxu. Ja sam radeji pouzivam presmerovani, nemam s tim pak starosti.
dis: máš to tam, ale jak tak koukám, než jsem ten mejl napsala, tak tu Sojkovec napsal skoro to samý :-))
to all: dik, presne toto som mal na mysli. keby toto bolo napisane vo faqoch, alebo niekde inde, asi by som sa do Miri neviezol. zo skusenosti viem, ze niekedy aj najtrivialnejsie veci treba vysvetlit este trivialnejsie, ale hlavne inymi slovami a poukazat na suvislosti. a nie dokola omielat tie iste vety a slova. <br>
a snad to uz pomohlo aj pavline :)