Nefunguje odkaz..

Ty bláho, to se tak někdo má, že si může dovolit vysedávat u compu do rána...
Boris, thanks for the offer, i appreciate and i'll send mail asap. My email is fallen_dragonkin_yahoo.co.uk, so don't delete!

Milstere, dekuju mockrat taky vam. Je ty stranky nemam v poznamkovem bloku, ale v mem html editor, ve kterem to vypada presne jak jsem chtela.. mozna bych si mela sehnat jiny.
uh, opravdu se koukni na www.jakpsatweb.cz, pomuze ti to
vsak ja se koukam!
nj, vsak je to tak taky spravne!
Vendulo,zkus se někdy na své stránky podívat z jiného počítače. Uvidíš, že tam není pozadí :)

>mám prázdniny tak nemusím vstávat

vždyť je sobota :)
Quinixi, ja vam verim ze tam neni, proto se to snazim spravit..
Vendulo, máš to ve FP? Nekoukala jsem na to, ale: ve FrontPagei máš dole tři záložky, jakoby sheety, kde je napsáno něco jako blabla, HTML, náhled. Ty pravděpodobně koukáš pouze na sheet blabla a náhled, což je chyba. Vždycky musíš kontrolovat hlavně HTML. A tam taky můžeš přepsat to, co ti radil milster: <body background="file:///C|/Documents and Settings/Vendulka/My Documents/My Pictures/DreamingRose4.jpg" ...
na
<body background="DreamingRose4.jpg" ...
Ahoj .. totiž taky si dej pozor, jestli máš odkazy ve zdrojovém kódu napsány stejně jako odkazy jiných souborů. Já s tím měl problém taky - např. obrazek.jpg neni totéž jako obrazek.JPG ... rozumis? Hezký den.
Dekuju mockrat za radu, ale ja se vzdavam. Nejak se mi to tady nevede s tou moji website, asi si budu muset najit penize na placeny webhosting.
Vendula: To ti nepomůže, protože většina hostingů jede na linuxu stejně jako WZ.
Problem neni linux, problem je ze toho o webhosting moc nevim a nevim jak se tady dostat pres tu potiz s nefungujicimi obrazky; ja mam dve websites, na jednom mam vsechny pozadi a images odkazane na hosting site kde mam vsechny obrazky, a na druhe je slozka specialne pro images.