neautorská změna hesla, emailu a nastavení reklamy

Už je to asi 14 dnů, co sem zjistil, že se mi nějakym neznámim způsobem změnilo heslo, kontaktní e-mail a nastavení reklamy. Což znamená že se nedostanu ke svýmu účtu. Zkoušel jsem psát i na podporu, ale odpověď pořád nikde. Jak sem to tak promejšle, tak jediná možnost je, že mi účet někdo hacknul, nebo se vynulovaly údaje..
Chtěl bych poradit, jestli náhodou nevíte, jak se z týhle bezvýchodný situace dostat... Díky, kchaja - motorolac.wz.cz
Jo, na tyhle dotazy oni neodpovídají a s prominutím "serou".
a jak by jinak mohli? myslis ze budou vyhrabavat mc a hash history z bůhvíkdy? na to bych se bez prominuti vysral i ja
Ty možná jo, ale kdyby se to stalo tobě tak by ti to asi jedno nebylo.
PS: Myslím, že by jsi se taky hrabal :-) .
A co to je to mc a hash history. Stejnak to vypadá, že si budu muset stránku přesunout jinam, a tamtu nechat pomalu odumřít... A zjistil sem že si za to můžu vlastně sám, díky takový školácký chybě. Příště až budu mít blbej den tak k počítači nevlezu :-P
michal: ja bych se nehrabal, vsechny soubory svyho webu mam i na compu. bych zalozil proste novej ucet a hotovo.....
No to já taky, ale pokud už máš na nějakém webu dobrou návštěvnost tak by tě to taky mrzelo.
no tak to uz me fakt sere, nekdo mi sproste UKRADNE web vcetne vsech loginu (rss.wz.cz) a hesel, ja sem napisu zpravu jak je to mozny a ONI SMAZOU I TU ZPRAVU ! to je fakt bordel uz !
Nejhorší je, že kdybych stránku udělal novou, tak veškerý odkazy co jsou na diskuzích by se mi "minuly". A zjistil jsem, že mi to někdo hack, přidal tam reklamu z www.ireklama.cz a počítadlo toplist, který připočítává návštěvy k česko hledá superstar 2, to sem jenom tak zkontroloval html kód:)
A nevíte někdo jak se dá aspoň zařídit, aby doménu smazaly?
kchaja: tvůj problém je podezřele podobný tomuto
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=21374&t=21014
Už jsem to tu taky psal, vzhledem k tomu, že se tu děje toto:
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=1&i=21931&t=21270
tak se stane, že registrační mail dojde nejen tomu, kdo si účet stvořil, ale občas i někomu jinému, tak ten jiný pak může dělat takovéhle psí kusy.
rada je těžká, uprosit adminy asi ...
Díky za radu:) nakonec se mi to pomocí jawika poadřilo vyřešit. Dělá to furt ten samej magor... divim se že ho to baví, asi si připadá jako velkej hacker... Ještě jednou dík..