Nejde nahrát soubor a vytvořit adresář

pokud jsem v určité hloubce adresářové struktury pod rootem/něco/něcojineho/ tak už tam nemůžu nahrát soubory ani vytvořit další adresář (root/něco/něcojineho/ten_co_potřebuju). Původně jsem si tam nahrál soubory webu přes totalcomander. nyní tuhle možnost minimálně měsíc mít nebudu, a přes web mi to nejde. Je tam nějaké omezení, že nelze vytvářet více než tři vnořené úrovně adresářů ? Nebo je to pomalostí mého připojení. Soubor do rootu se nahrál bez problémů

díky za tip
Při nejhorším to nahraj do rootu a pomocí php nakopíruj, kam potřebuješ..
to není tak špatná myšlenka. Sice jsem pomocí php zatím adresáře nevytvářel, ani jsem nic nekopíroval, ale vytvořit soubor jsem už zvládl. Asi to tak udělám. Díky ;-)
možná ti trochu pomůže tohle

mkdir('prvni_podadresar');
mkdir('prvni_podadresar/druhy_podadresar');
mkdir('prvni_podadresar/druhy_podadresar/treti_podadresar');

$adr=opendir('temp');
readdir($adr);
readdir($adr);
while($jmeno_soub=readdir($adr)) copy("temp/$jmeno_soub","$cesta/$jmeno_soub");

popis viz php.net
Díky

Už jsem to (podobně) vyřešil sám, ale i tak díky, Tvůj skript si vyzkouším taky, vypadá trochu pokročileji než tem můj pokus. Klaplo to OK. Jsem přeci jenom lama, že mě tohle nenapadlo samo, když jsem tak neúspěšně seděl nat tím zdejším webovým rozhraním a naštvaně čučel do monitoru.

Jen tak pro zajímavost, když jsem nejdříve zkoušel skriptem zapsat do už existujícího adresáře na té třetí pod-úrovni jiný adresář a tři soubory (o což mi šlo) tak se to nezdařilo (permission denied ...)

tak jsem ten existující adresář smazal a vytvoři ho taky skriptem (s právy 777) a pak klaplo i všechno ostatní.

Není možné že by to jejich webové rozhraní vytvářelo adresáře pod určitou úrovní s nulovými právy, takže se do nich nedá už nic zapsat? Nevím jestli to jde, ale skoro to tak vypadá ....

Díky Vám všem