SPOLEHLIVOST WEBZDARMA ANEB ZA ZADNE PENIZE PRISERNA MUZIKA

Wegas ty tak (i) neco pises a potom si to po sobe ctes , mimochodem mas pekne hnusny a trapny stranky.
Hale když se tady tak rozháníš.... tak ukaž svoje ne? To sou samý kydy ale skutky utky...
No ty tvoje stojej taky za pekny kulovy ,jeste se budes muset hodne ucit chlapce ,hodne ucit :o)
No já se hlavně budu muset dokopat, abych udělal novou verzi....

Jo tak todle umíš no... a tak jak vypadaj ty tvoje?! :))) Hubu plnou keců....
Jo, souhlasim...
Ty si taky po sobě čti co píšeš...Cituji : mneli nechat platit!....
Neříkám, že píšu bez chyb, ale aspoň nereptám na druhý.!
Tr...Xl: No, nechtel jsem se tu do toho nejak michat, ale kdyz uz nadavas na weby jinejch, bylo by minimalne fer ukazat ten svuj, mas-li vubec nejakej...
<HTML>nechal bych to odbublat na dalsi stranky, mazat to nechcu abych nebyl narcen z cenzury, ale cela tahle debata je o nicem, tak to ukoncete</HTML>
mate uplnou pravdu!
si vul
honza je, koukam, shizofrenik :)
takovyho " tr...o..tla" sem este v zivote nevidel. chlapce zavri se na WC a vykej si sam sobe. aby ti trochu stouplo sebevedomi :)))))))))))))
LOL HONZO to se ti povedlo :)))

ty ses rozdvojena osobnost? ale ted sem se fakt zasmal :))
Každý jsme rozdvojená osobnost... nebo na čem že to sedíme?
Jo, dneska jsem byl se Sojkovcem na pivu. Pokecali jsme, pohoda :-)
Ty jsi dal pět, Sojkovec sedm ;)
Mam navic podezreni, ze Sojkovec trpi schizofrenii, i kdyz neuastale rika, ze to tak neni. Uz opravdu nevime, co s nim.
Tak se na něj se Sojkovcem domluvte a vymlaťte mu tu schizofrenii z hlavy..
milster: Násilníku! Abys věděl, už s tebou nekamarádím! :(
Hmmm zajimave ;o)

To mira jsem vlastne zakladatelem ,tohodle inteligentniho Threadu ,takze je vlastne muj ,klidne ho smaz ,myslim ,ze sem Vas vykrvil uz dost ;o) a cenzura to nebude , jen se WZ ulevi.

Sojkovec , stranky ti ukazat nemuzu ,pac jsem je chtel smazat a za vulgaritu ve foru my bylo vyhoveno ;o) Moc by jste navykoukali ,pac to byl PHP NUKE ,takze ryze nevlastni tvorba. Jo a ty tvy nevim nevim chlape, trochu z nich hlava prechazi. Jsou sice informativni ,ale tolik modre az z toho oci boli. No jo ,modra je dobra ;o)

kristynek ty si oprav hrubky na webu ,zmen pozadi je priserny ...
v sekci o mne mas neco o tom ,ze mas rad HAckry a nemas rad Crackry , no tak to te chlapce lituju na to ze ti je patnact, jsi velice inteligentni a nadany chlapec ,rodice z tebe maji jiste radost ;o) jinak jsem z tveho webu pochopil ,ze mas rad skupinu karma a koho z nich mas vlastne nejradsi? TARA PIPI NEBO NENO ;o)

Honza ty mas take uplnou pravdu a pravda vitezi

Skaff sedet na zachode a vykat si ? ;o) super napad ,jen je to trochu napovazenou ;o)
to Tr...Xl: jo jo, kritizovat, to by ti slo, co?
Neviděli jste někdy v poslední době adams0na?
Ne ja videl parkinsona krtkinsona ,ale adamsona ne
adams0n: Nedávno jsem ho viděl, jak někam šel s hanyZem a dvěma Sojkovci. Asi šli na pivo.
I když se to mému druhému já... vlastně ty... nelíbí, schizofrenie je dobrá věc. Má spoustu výhod:

- máš pocit, že je ti někdo nablízku
- můžeš prožít soukromý milostný vztah, aniž by o tom někdo jiný věděl (pochopitelně platonický, i když možná jsou extrémní případy... mno :D)
- máš komu se svěřit se svým problémem
- máš s kým ten problém řešit

Jsou zda ale i nevýhody:
- všude do všeho ten druhý kecá
- ten druhý ví o tobě naprosto všechno
- můžete se ošklivě mezi sebou pohádat
nejlepší shizofrenik je stejně Glum :)