MÁLO MÍSTA! CHCI VÍC!

Colombo: neni to presmerovani je to uvodni stranka a dela to kazdej krome tebe... jenom ty si nacpes baner do horniho framu nebo dole, ja uz nevim kde ho mas..... kdyz uz tak ho vycentruj nebo neco aby furt nelital zleva doprava
Můžu za nešikovnej WZ? Já si místo šetřim:-)))
:-) jasný... sveď to na chudáky z wz....
Udělal sem malou úpravu, čekám, kdy se to projeví...
Hm, Colubo smazal pár souborů a čeká, kdy se to projeví. Nerušte ho v jeho čekání, pšt.
hanyz ja z tebe močim smíchy.... :))) fakt kotel... von tam dal uvodni stranku jak sem mu pred hodnou poradil. samozrejme bez reklamy
>> Colombo: neni to presmerovani je to uvodni stranka a dela to kazdej
>> krome tebe... jenom ty si nacpes baner do horniho framu nebo dole,
>> ja uz nevim kde ho mas..... kdyz uz tak ho vycentruj nebo neco aby
>> furt nelital zleva doprava

Hele, já třeba žádnou úvodní stránku nemám, nevidím důvod proč návštěvníky obtěžovat klikáním na zbytečný odkaz na zbytečné stránce. Když někdo chce vidět mé stránky, ať je vidí přímo.
Columbo: Co se má projevit? Už se to projevilo? Lol :D
Eště ta reklama na začátku.... Která tam neni
Ta reklama mě štve! Mam jí mít v souboru index.htm. Tam neni. Je v souboru indexcont.html kde nemam ani kód na ní a v nastavení to mam na ten index.htm. Webe zadara ZMĚŇ TO!
Hele řekni doma rodičům, ať Tě občas pořádně seřežou, jo? Dík. A hned potom zkus znovu nahrát stránky na server.
Why? To celý byla LEGRACE....
Co jako byla legrace?
To s tim skaffem. A proč by mě měli seřezat?
Protože se chováš jako arogantní hňup. Hele, jestli je to na mně, tak klidně toho skaffa zhackuj, jak je Ti libo, klidně ho celýho zablokuj až se nebude moct ani hnout.
jo uplne me zaspuntuj moji IP :))
>Pavero >> Načo potrebujem čísla riadkov? Keď poznáš PHP syntaxu tak
>kde je problém. Ja robím stránky len v PHP a nepotrebujem žiadny
>číslovač riadkov ;)

Syntax můžeš znát jak chceš, zkrátka někde uděláš překlep. A už vidím, jak ho hledáš na 112. řádku pomocí Notepadu ;-).
Každý riadok si číslujem napr:
/*1:*/ echo "<span class=\"main\">Toto je moja...</span>";
/*2:*/ echo "<p class=\"uvitanie\">Tu najdete mnoho...</p>";
/*3:*/ echo "<div class=\"panel\">Menu</div>";

A tak ďalej. Potom používam notepadskú Find (Hľadať) funkciu. ;)
Tak s místem jdi víš kam.. Stejně na ten tvůj web skoro nikdo neleze. A nebo si propoj dva weby (ale nesmí se to).
co a proc by se to nesmelo?
> Mars Team - to číslování řádků jsi myslel vážně nebo jako vtip? Protože jeslti vážně, tak to mi teda připadá hodně ujeté...... :-)
Není jednodušší a pohodlnější mít čísla řádků přímo napsaná vedle plochy kam se píše, neboli jak to dělá např. PSPad? Nehrozí ti že si je omylem přepíšeš, posuneš, atd...

Ted mě ještě napadlo - co když potřebuješ ve 100 řádkovém souboru vložit řádek mezi řádky 1 a 2? To budeš přepisovat 98 čísel? No vidím že to asi opravdu byl vtip, protože teď vidím že to je v praxi nepoužitelné.
Ok, priznávam, mám nejaký program ktorý mi to čísluje (ale tiež chybne, lebo font je väčší ako číslovanie, tak to mávam posunuté). Dôležitá je však funkcia Find (Hľadať) , inak by som nevedel napájať na tých 2500 riadkov kódu.
kde vubec zjistim kolik mi zbýva místa na servru bych se i podival moc toho tam nebude asi
milan >> Ked sa pripájaš cez FTP tak ti to vypíše.
Vzdyť to je blbost! Já mám na mých stránkách - www.autoprodej.wz.cz - spoustů obrázku,gifů a jiných nesmyslů a 50 MB - 100% stačí