Počítadla, chat, návštěvní kniha, anketa a více

Tento web vede Admin.

Znamení: štír

columbo ty ses vtipnej ani nevis jak... nestiham psat ROFLOL:)))
To už vtipné býti přestává. Do breku je mi z toho :| Jaktože tenhle člověk (Columbo) ještě není izolován od normálně myslících lidí?
je mu 12.... brzo bude izolovan v gulagu :))
ROFL, LOOL, ROFL
Se připojim na www.volny.cz od táty, tam se jako ty přihlásim, podívám se na informace k užívání netu a jedu...
Tak taková možnost mě teda nenapadla...to je síla. Hele skaffe radši se mu omluv, on ví co dělá, vždyť Ti takhle může zničit celý počítač, zapálit zlácony a sníst večeři!
Ano, jasně, Podle IP, která se mění při každym připojení k interneru, ti Volný rád pošle uživat. jméno a heslo, přihlásíš se na volnym, kde jen tak píšou telefoní číslo, jméno a adresu toho, kdo se přihlásil.......

ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL
Jasan
Samozřejmě že tyhle informace jen tak někomu Volný nedá a že by je dokonce veřejně ukazoval na internetu, to už vůbec ne.
Ale určitě si to uchovává, takže ví, kdo byl kdy ze které IP připojený. To třeba kdyby byl spáchán nějaký trestný čin. Což jak se tak dívám je i případ o kterém se bavíte :-))))
si ňák tak
Lol, až mi zle prišlo keď som to prečítal, heh.
zacinam se bat myslim ze colombo je profesional.... asi me uplne znici... uz nema cenu zit :)) myslim ze jsem ho zahledl jak se krci pod moji posteli vyčkávaje na možnost aby se mohl pripojit pres moji linku na net a "zvýšit mi účty".....
Těsně vedle-ne pod postelí, ale pod gaučem
Sám jsi gaučo.
gauč v pokoji fakt nemam, kdo ma gauč f pokojy at sa prihlasi a nech si ten offtopic columbo. jo a hele pres co ses pripichlej na net? mam tam (---.southprague.net).... odpovez pouze pokud vymyslis neco inteligentniho
Wi-Fi připojený na sousedy, který maj AP anténu, jenom 350Kč/měsíc a rychlost na DC++ až 500kb/s což se nám už povedlo a na netu taky:-)))
Ten SouthPrague.net znamená Praha západ(aspoň myslim) a patří sem do tohohle okruhu 4 obce, má asi 300 členů. Více na www.southprague.net
A WestPrague znamená Praha jih :-)
Columbo, columbo. Když už jsi takový odborník na net, tak si pusť nějaký slovník a podívej se, co to ten south je.
Jinak ti fandím, pěkně jsi to tady zpestřil. (-;
Mam jedno otázku ohledně rychlosti načítání. Zkuste www.hrynastahnuti.wz.cz Je to zatim nehotový tak...
To MzM:Já vim South je jih, ale tyhle obce patřej pod Praha-západ....