nelze prejit na odkazy

v me hlavni strance se nenacte menu nevim proc mist galerie a podobne tam je v obdelniku ctverecek s cervenym X pritom kamaradovi to jde...Nevim proc me ne je mozne ze to je kvuli tomu ze stranka je tvorena na PC z ktereho se to prohlizi?
Prosim o radu...
Nemůžu si pomoct, já se na vašich stránkách dostanu akorát na hlavní stranu. Pohled do zdrojáky mi napověděl, že byste si měli vtlouct do hlavy, že MSIEonly stránky se sice dělají FrontPagem, ale že FrontPage, Word, Publisher apod. není nástrojem tvorby webových stránek. Na hezká tlačítka používat applety, to by mě Pepka klepla. Co takhle naučit se HTML, když už tedy máte nějaké webové stránky?

Dobrý způsob, jak začít, zní:
http://jakpsatweb.cz
Jinak co se týče té galerie, tipuju, že na webových stránkách mají ty vaše obrázky adresu typu file:///C:\Dokumenty\obrazek.jpg... Ale když mi pošlete váš disk, tak si vaše stránky klidně prohlédnu. Zkuste relativní adresu, třeba ./obrazek.jpg a ty obrázky pochopitelně také nahrát na server.
Podle parametrů apletů jsou odkazy relativní, takže: buď se stránky jmenují jinak, nebo jsou jinde, možná dokonce ještě v PC.
Asi bylo použito "Themes" a to je pak těžké rozhodnout, které ze stovek vygenerovaných souborů nahrát na web, příp. jestli to bude vůbec bez MS Off. fungovat.
hey co to je pulka kodu na indexu je &nbsp.... navic nechapu jak se ti to podarilo ale po pravokliknuti na tlacitko prejdu na ten odkaz... to sem nestih asi mam mezery ve znalostech pouzivani mysi :)))