Dobrý den
Mám trochu problém s používáním session proměnných. Zda se, že se v cookie se v pořádku zapíše a dále funguje. Ale po nějakém čase dojde ke smazání dat z této session na serveru (cookie se nezměnila).
Je to poněkud nešťastné, pokud v tomto uchovávám jisté personalizované informace. Chápu, že je to zde nutné, neboť se vše uchovává mimo adresář webu, takže jednak hrozí přílišná datová naročnost a pak i použití SID, které již existuje.
Dobré rešení by bylo, kdyby se soubory se session daty ukládaly do adresáře každého webu ke kterému patří, ale nevím jak by to šlo zařídit. Všiml jsem si, že máte povolené přepsání handleru pro čtení a zápis, takže je taky řešení, i když poněkud neohrabané, přepisovat do skriptů co už je jednou dobře udělano v binární podobě.
Případně bych byl velmi vděčný, pokud by bylo možné přidat SQLite knihovnu do PHP. Připadá mi to jako velmi dobrá možnost jak uchovat malé množství dat a nezatěžovat MySQL server.
Děkuji za odpověd.
Za SQLite bych se take primvlouval, staci pro vetsinu mensich projektu a nebude tak zatezovana MySQL, ktera je preci jenom na, napriklad, osobnich strankach trosku kanon na vrabce.