at jakub: celkem zajímavý podmínky, jen kdyby tam bylo php
Osobně php nepotřebuju. Našel jsem několik freewebů s podobnejma podmínkama+php, ale registrace bohužel pouze z USA, Kanady a podobných anglofoních zemí.
Seznam několika zahraničních freehostingů s php:
http://www.oinko.net/freephp/
no to už vám jen stačí nasednou na letadlo a huráááá se zaregistrovat. :-)
Radši bych si zaplatil placenej hosting to by vyšlo levněji
To je věcí názoru. Osobně mám jen jeden placenej hosting a v konečnym důsledku mě vyjde o něco dráž než nějaký freeweb. A jméno domény? Pokud neobsahuje různý podivný znaky, tak na to lidi kašlou.
a ještě www.mujweb.cz - nemá zkušenosti, nehodnotim
mujweb je nejneschoopnější freehosting, se kterým jsem měla tu smůlu se seznámit. Je to tedy dost dlouho, co jsem tam naposled měla stránku, takže nevím, jestli se to tam náhodou v něčem nezlepšilo, ale nevsázela bych na to.
- uploadovat soubory šlo jen přes webové rozhraní, free verze nedovoluje ftp přístup
- adresa je pekelně dlouhá
- ty stránky tam lezly p-o-m-a-l-uuuuu...
ano, mujweb.cz je naprosta sracka, ale myslim, ze kgb.cz, resp. fbi.cz, je jeste horsi. konkretne tam maj jednu chybu:
pres ftp se soubory vytvari s pravy 0644, uid=velky_cislo; adresare jsou 0755. ale apache jim tam jede jako uid neco_jinyho (tusim 102, ale z hlavy nevim). vysledek: pres php nemuzu vytvorit ve svym rootu svoje soubory, v sub-folderech jenom po zasahu type site chmod 0777 directory_name.
takhle nejak si predstavuju lamovskou praci...
o tom, jakej je u nich bordel, se radsi sirit nebudu :-((
Chci si zřídit přesměrování z .cz na WebZdarma, víte někdo, u koho je to nejlevnější (měsíčně)?
Máte s tím někdo zkušenosti?
Popř. bych bral minimální prostor s tím, že přesměrování bych si tak udělal sám.
Díky.
http://www.redirect.cz/ - ale bohužel s tím nemám zkušenosti .., pak existuje ještě jedna podobná služba, která se mi líbila, ale bohužel jsem zapomněl adresu a nemohu si za boha vzpomenout
mno, ok, nejednu chybu ;-), mel jsem napsat "alespon jednu chybu"... proste z nekterych lidi je mi ponekud nevolno...
I kdyz mozna by se dalo rict "jedna chyba"... celej KGB & FBI je jedna velka chyba..
nene, ja se u nich vzdycky pobavim ;-))
no to jo na pobavení je to dobrej web :-)))))
by meli asi změnit zaměření z hostingu a největší zábava na netu
chcete tedy říct, že jediný, co je na tom dobrý jsou názvy KGB a FBI
nene, spousta veci je tam dobrejch, fakt, nektery veci me dokazou rozesmat znova a znova :-D
tak dneškem jsem spustil novou doménu na pipni.cz a koncem roku opustím webzdarma.cz - krátka je mi to tady malý, nic víc :-)