Alternativní freehosting

nakouk jsem do nového chipu a našel další hosting, zatím bez komentáře:

iglu.cz
sinister.cz
kbx.cz
medima.cz
szm.sk
miesto.sk
ahoj.sk
tenzor.sk

možná jsem spletl koncovky z cz na sk a naopak
Skrze zahraniční hosting,

všiml jsem si, že se nějak začínají objevovat stránky www.xxx.tk

A jen o těch pár co vím, tak ti lidi určitě nic neplatili. A když jdeš na takovou stránku, tak ti vyskočí jen reklamní okno, které zavřeš a jedeš dál.

Jinak o tom nic moc nevím.

Příklad: www.afterland.tk - aby jste věděli jakou reklamu mám namysli
registrace vetsiny domen .zk na www.dot.tk je zdarma, popup reklamu je mozno vypnout...
nicméně ta doména *.tk není vlastně doména, protže uživatel nedostane DNS, jedná se jen o redirect ...

krom toho, je to záležitost jen domény,ale kam ty stránky uložíš, to je už nezajímá :-) ... musíš si pro ně najít hosting, oni nabízej zkrátka jen to *.tk
Hej, Sojkovče, jak vypneš pop-up reklamku na .tk?
Ještě k tomu ic.cz - v době tamté krátké krize wz, kdy tu všichni řvali, že se stěhujou, jsem si dala dočasně stránky na ic.cz. A bez toho, abych se o to vůbec zajímala, mi admin povolil větší velikost souborů než těch proklamovaných 500kB - prý to povolujou každému, když to nepoužívá třeba na hostování mp3.
janek: V nastaveni "My Dot.tk", tam nekde to najdes
já jsem měl na ic.cz problémy s reklamou ... stránky mám totiž generované, vytvřím je fci require z několika podstránek a omo mi to hodilo reklamu do každý z těch stránek, takže jsem měl na jedný stránce třeba pět reklam ... hrůza
Jo, je pravda, že lidi, co tam umístlili věci v php, si docela často stěžujou... Můj případ to není, a myslím, že pro statické stránky je to jedna z dobrých možností.
Mám pro vás pár typu na zahranični webhosting :

na adrese http://www.web1000.com je k dispozici freehosting a i srovnání s konkurenčními servery(včetně jejich adres).
Pokud už bych měl uvažovat o nějakém zahraničním hostingu, tak bych rozhodně požadoval větší prostor než 50 MB. Jinak v tom tedy nevidím žádnou výhodu.
Obecne freehosting neni vydelecna zalezitost, proto ani 100% funkcni, wz je na tom este docela dobre a pokud nejste spokojeny, zaplatte si placenej hosting, tam mate garanci, ze to funguje...
nikdy není 100% garance R00Te
Neni, ale placena sluzba ma treba 99,998% :o)
Nemohl bys mi poradit kde přesně se dá vypnout ta reklama na .tk? Já to nemůžu najít :o(((((( Dík!
99,998% tak timto cislem bych si nebyl tak jist :)
by ses divil kolik hostingu nedela zalohy jak ma a jak jim to pada i kdyz o tom treba ani nevis..
tady to vypneš:

My Marketing
> Dot TK Ambassadors
> Dot TK Linker Promo ---- TADY
> Tell a friend
2Master: NJN, me je jedno jestli jim to pada, hlavne kdyz dou stranky a kdyz to je napsany ve smlouve :p
tou smlouvounic neziskas...
muzes akorat odstoupit nebo pozadovat soudne odskodneni ale pochybuju ze se ti to vyplati..
Já mam přesměrování z .tk na Webzdarma.A jsem spokojenej
<HTML>.tk sux... Je to jenom HTTP redirect....</HTML>
The Root: neni to http redirect, ale "redirect" frejmem..
KGB - je to už asi rok možná déle registroval jsem se na KGB vyplnění a odeslání formuláře bylo v pohodě,ALE pokus o přihlášení se mi několikrát nepovedl a tak jsem přešel na WZ. asi po roce mi přišlo od KGB že můžu doménu používat nevím jak to funguje dnes ,ale jestli pořád takhle tak.......s wz jsem plně spokojen
funguje to tak, ze to vubec nefunguje (jaxem to zkousel naposledy...)
www.web1000.com - 50 MB bez reklam, až na nezákonnosti dovolen veškerý obsah včetně erotiky. Stránky pouze v html. Nabídka velké řady subdomén.

www.freewebs.com - 100 MB s textovým linkem na fw dole, zákaz nezákonností i erotiky. Tvar www.freewebs.com/jmeno