<b>Omlouvame se za vypadek wz.cz</b>

Jo, bylo to v reloadu. Zkoušel jsem sice Ctrl+F5 a nepomohlo to, jenže to bylo v nějaké jiné cache na síti. Podle FTP jsou soubory aktuální a z jiného compu (s jiným připojením) taky. Na tom původním ale vidím starou verzi ještě teď...
Nejde mi načíst správce souborů!
Nemohu aktualizovat web......doména je wz.cz
Kdy ten problém odstraníte?!
Uz od zaregistrovani se nemuzu dostat na postovniho klienta vzdy me co vyhodi a musim se znovu prihlasit... Kdy budou tyto problemy odstraneny?
je to nejake divne. cez web mozem kludne aktualizovat. cez ftp len zmazavat. pri kopirovanie mi vypise: prenos neuspesny. poradte niekto. alebo su to stale tie problemi na wz?
Hmm,je to hrozné.... kedy nám už pojde ftp ?
Žádné výpadky nebudou nebo jdu ke konkurenci.
Autor: Já (legrace.wz.cz)
Datum: 31. 10. 2004 11:17

Žádné výpadky nebudou nebo jdu ke konkurenci.

--------------------------------------------------------------

To jim jako vyhrozujes? Vsak bez, ne? Si uvedom, ze si na freehostingu, tak se spamatuj. Na jinych freehostech to bude taky padat. Free nemas nikde na 100% bez vypadku. Kdyz ti to tak vadi, tak bez na nejaky placeny hosting.
Me vubec nejde najet na muj web! Pise mi to, ze soubory byly smazany. Co s tim je? Jeste dnes dopoledne bylo vse v pohode...
http://michaeljackson.wz.cz
meldo: to uz tak chodi kdyz je zaplnena kvota, zvlastni ze? :)
# du -sh /3w/euweb.cz/x/x-board
51M /3w/euweb.cz/x/x-board

Marcela: tomu bych sam neveril, a ty mp3rojky nic?
-rw-rw-r-- 1 nobody nobody 5869696 říj 29 13:42 Beautiful Girl.mp3
-rw-rw-r-- 1 nobody nobody 404992 říj 30 18:05 Cheater.mp3
-rw-rw-r-- 1 nobody nobody 6770816 říj 29 14:38 Scared Of The Moon - The Ultimate Collection - Michael Jackson.mp3
-rw-rw-r-- 1 nobody nobody 5526474 říj 29 13:49 We've had enough.mp3

jinak majitel toho uctu dostal upozorneni, to zrejme asi nejses ty
majitelem uctu jsem ja a zadne upozorneni jsem nedostala - stacilo me upozornit, hudbu bych stahla. Museli jste mi zrusit cely web a hesla na ftp? takze ted ani nemuzu napsat, co je se strankami. takhle zachazite s uspesnymi weby?
Je mi to jasne, udelala jsem chybu, ale tohle jsem si v zadnem pripade nezaslouzila. Cele roky jsem u vas hostovala naprosto v pohode. Nemela jsem ani paru, ze nesmim uverejnit na webu 3 blbe mp3. Co ted lidi, kteri tam prijdou?
Co ted mam delat? Muzete mi web opet otevrit?
<HTML>>>Nemela jsem ani paru, ze nesmim uverejnit na webu 3 blbe mp3
- viz. registracni podminky</HTML>
A čo je na tých mp3-kách také zle? To už nemôžeme ani počúvať hudbu zadarmo? Každy si ich napaľuje a nikomu to nevadí, tak prečo sa nemôžu dávať na net? :(((
Nemuzu se prihlasit na ftp ale na web rozhrani ano, jak to?
Sir Cez:
Precti si predchozi prispevky a dozvis se proc.
Minulý týden jsem se zaregistrovala a dosud se mi nepodařilo zprovoznit stránky - Total Commander (mám pasívní režim a všechno normálně nastavené) mi vždycky napíše "Příkaz PORT selhal" a "500 Illegal port command". Může být chyba u mě, nebo je stále ten výpadek, o kterém se tu psalo? Nejde mi nic nahrát ani přes web - vždycky se chce znovu přihlásit. Díky!
Marketa: Zapni pasivni rezim.
Omyl je to vsecko v piči nefunguje ani hovno.!
Jaký omyl? Co je v p*? Co nefunguje? :)
Uz nekolik dni mi bezi avar.borec.cz jenom vecer a a v noci. Pres den mi to hlasi ze nemuze najit stranku (IE). V noci to pritom lita jako hrom. Je ten server pretizeny? Deje se to taky nekomu? Zkousim to z chella i ze skolni site CVUT a je to stejne.
Jeste porad to FTP zlobi? Trosku jsem toho dnes chvilema potreboval smazat a zase nahrat - chvilema se to seka, chvilema to jede jako pila, vzapeti to spadne a nejde se ani prihlasit...

Nefunguje mi ani spravce souboru - ze bych jako to FTP obesel...
Zdravicko, mam skromnej dotaz. potrebuji celkem akutne uploadovat docela velky objem dat. Nutne potrebuji na FTP, jak dlouho bude trvat ten vypadek ... Diky
Nemůžu se dostat do adresářů, vyhodí mě to úplně zpátky na login. To souvisí s tím vším, o čem je tady řeč, nebo mám brečet někde jinde? Díky.
ESTE STALE JE TU TEN PROBLEM CI JE TO LEN U MNA ?
FTP stale vypisuje server timeout, chvilu ide potom odpoji....ROBI TO AJ VAM CI IBA MNE?
Kurna, co je toto za pracu? kedy sa konecne umudri cely tento hosting? viem, ze je to free, ale znamena to, ze su nejake menejcenne? ked je nieco zadarmo, musi to byt automaticky nieco podradne? ja si myslim, ze aj free si zasluzi taky isty pristup, ako plateny hosting.. no kym si to isti ludia v CR a SR uvedomia, tak budem senilny dedko..

vsetko to tu je dojebkane, stranky sa vlecu jak naozaj (a to mam 128kbps, takze to neni na mojej strane), ftp je tiez kazdu chvilu dojebkane..

PS: kto vie o nejake lepsej sluzbe (v SR alebo CR), kde podporuju PHP a MySQL, je to SPOLAHLIVE a zaroven ZADARMO? prosim, na moj mail.. thx