<b>Omlouvame se za vypadek wz.cz</b>

FTP je VYPNUTÉ administrátorem.
Michael Le: Ty tu jsi?
:-)
Me to zas taky nejak nevadi!
Ale hrooooozne se nudim a chci aktulizovat forum!
Ja jsem 2 mesice cekal na dnesni den, kdy bych mel rychle pripojeni a mohl vse nahrat pres FTP a vida - nejede.
jj, jsem tu
Je dobře, že se tady píše v čem nastal problém, ale asi by bylo lepší to dát na hlavní stránku, aby to bylo trochu na očích. :o))

...Závada není na vašem přijímači...nesnažte se srovnat obraz...vysílání teď řídíme my...nastavujeme obraz horizontálně i vertikálně...můžeme vás zaplavit tisícem různých vysílacích kanálů....nebo rozvinout jen jeden obraz do křišťálového jasu....a co víc, můžeme vám vytvořit vizi čehokoliv, co je schopna pojmout vaše představivost...příští hodinu budeme řídit všechno, co uvidíte a uslyšíte...poznáte bázeň a mystérium, dosahující z nejzazších hlubin vědomí, až po wézé.cézé
Vubec nejde ftp ani stranky
Já mám snad z toho nervy v kýblu? :o)
mne by tie vypadky momentalne ani nevadili, len dufam, ze neskapu databazy a subory :(
no tak ftp poread nejede, ale stranky mi najely. nevim cim to je...
Čti o deset příspěvků výše... >:os
Tez jsem se ted uklidnil,ze to neni u me.Ufff,jen doufam ze o nic neprijdu a bude to brzo ok.Tamk musim zrusit poplach mych pc maniku. :o)
Já myslim, že o data se nikdo bát nemusí...
to dufam, lebo aktualnu zalohu na disku nemam :)
Už od včéra se nedostanu do správce souborů (stránky běžej). Jen mě zaráží, že máte všichni problém z wz.cz a já jsem na kvalitne.cz. Klikám špatně na ikonu správce souborů?!
Michael Le:
Ty stranky ti nejedou kvuli vypadku nebo kvuli prestavbe?
Nemas cas zachatovat?
Definoval bych to spíš jako ten výpadek..
ja taky :-)
BTW, zda se mi to nebo nejede FTP na vsech domenach?
Je to blby, ja vim, ale momentalne je ftp (na domene wz.cz) radsi vypnute aby to jelo aspon nejak (ani tak to neni idealni, ja vim), po te vypadcich je ten server dost pocuchany :-(
O data se bat nemusite (ne vic nez jindy, jinak si svoje data co davate na web samozrejme zalohujte), ale obnova bude dnes jeste nejakou dobu trvat (a to za optimistickeho predpokladani, ze pricina tech padu je odstranena).
Doufam, ze behem odpoledne/vecera uz to pojede normalne.

Diky za pochopeni a trpelivost (pristi tyden bude novy hw)
OK
Nechal by se ten nový hw nějak konkretizovat? :)
hanyZ: z ceho to je?
Tonik: seriál Krajní Meze. Doplň si to na konec místo wézé.cézé ;)