..a este jedna vec: je zaujimave, ze vzdy idu pomaly len servery, na ktorych hostuju uzivatelia.. www.webzdrama.cz mi frci vzdy (teda, co som sem prisiel, vzdy mi nabehol).. fakt zaujimave.. ale ja chapem, ze co je FREE, na to sa musi srať..
Problesklo zde par nazoru ze JE TO ZADARMO. Tak to neni pravda. Oni delaji za prachy, ktery maji z reklamy, ktera se zobrazuje na strankach webmasteru. Webmaster maka na svych strankach ZADARMO, zajistuje jim navstevnost ZADARMO, aby je videlo co nejvic lidi ( to je si myslim docela slusna prace). Tim vlastne webmaster ZADARMO adminum zajistuje odbyt pro bannerovou reklamu, za kterou dostanou admini WZtka zaplaceno. A z toho ziji a provozuji WZ. Takze si myslim ze si webmasteri freehosting zaslouzi a take maji pravo brblat, kdyz to nejede. S FTP mam problemy stale. Mam 3 weby. Jednomu jede FTP celkem prumerne ale ostatni dva jsou uplne v ... nekde. Zrejme jsou hardwarove na jine masine nez ten prvni. Kolik tam ted vlastne mate masin na provoz WZ?
Rosta Bycek:
Když to vidíš takhle, tak to všechno přemísti na placený hosting...taky to nebude zadarmo a budou Ti tam garantovat určité služby...asi podle toho jak moc to nebude zadarmo. :o)
Rosťa Býček: Temnou stránku imha v tvém příspěvku cítím já ...
Kdo tě nutí dělat na svých stránkách zadarmo. Dělej ty stránky pro nějakou firmu a nech si za to platit.
Tvá argumentace je na úrovni pětiletého retardovaného mongola. Ty si asi myslíš, že hardwareové vybavení takového webhostingu s 120 000 zákazníky se f pohodě ufinancuje z blbých bannerů a ještě zbydou adminům (-ovi) milióny, které prohýří v Las Vegas na ruletě s dvěma kurvama na klíně... Ach jo... :-/
hanyZ: Very hard to sense the dark side of imho's is... :)
Maj to lidi ale predstavy...
To:HanyZ
To co jsi rekl(a) jsem ja nerekl a ani si to nemyslim.
Nechapu ze nekteri lide neumeji prijmout cizi nazor a normalne argumentovat a zdelit vlastni nazor. Podle me clovek, kterej se uhyba do oslovovani druych ruznyma mongolama a jeste horsima slovama, toho v palici moc nema. Timto na tomto foru koncim. S takovyma lidma se totiz nema cenu bavit. Klidne se tady nadavejte do ceho chcete. HOWK.
Vidím, že jsem si vybral dobře. Tady to padá nějak často. Nezdá se vám?
Muze mi nekdo rict,co se stale deje se servrem?
je zatizeny nebo co se ¨deje?
Rosta Bycek: Ahoj! Ať se ti na jniných fórech daří.
Mimochodem, píše se HOWG a ne HOWK...
hanyZ >> a vidíš, já vždycky myslela, že se píše howgh :-)
Freya: No vidíš, a máš pravdu, píše.. :) Teď jsem si teda naběh' .
Taky se píše jiných a ne jniných, jak tak koukám... :-/
Mám portál a chodí na něj cca 600 lidí za den.
Potřebuju to AKTUALIZOVAT !
Kuaaaa taky už !
Nejde mi už několikátý den spojení php stránek s databázemi...kde je problém?Resp. za jak dlouho to bude zase OK?
Nejde mi registracie novej stranky. Zadam v 3.kroku e-mail a ked kliknem dalej, tak uz 4.krok nevypise.
již jsem se dnes pokoušela několikrát aktualizovat a založit nový web, bohužel to nefunguje! Jak dlouho bude problém trvat?
Pozri diskusiu mnou vytvorenu "Nejde mi registracia!"
Huh od dnesni pulnoci WZ nejde..
CO se to děje poslední dobou nějak často vypadává web,ne?Stránky jsou nedostupné a nemůžu se na ně připojit ani přez WinComandera a FTP ?!?!? Co s tím!?!?
Taky mi to nejede,a to je to po několikátý!Jsem se právě chystal na restart compu,ale jsem objevil tohle forum.Nevíte,kdy se to chystají nahodit?Dejte vědět...
po vcerajsich vypadkoch my uplne zmyzla stranka, kompet adresar je fuč. co sa stalo? da sa to niejak vratit spät. (pohcoden.wz.cz)
Pochodeň: Normálně fachčí
max ultima: PÁPÁ :)
hele, ted maji nejake problemy, nemuzes je jen tak opustit, ja jsem tu s tim nadmiru spokojeny.
Je to hrůza a děs. Vždycky, když chci aktualizovat stránky, tak to zrovna nejde. HRŮZA! Chápu, že problémy můžou být, ale tak dlouho a tak časté výpadky? Pěkně mě to štve.