dotaz na placeny hosting

15MB, 5 emailu, PHP a CGI za stejnou cenu, jako u jine spolecnosti 250MB, 10 emailu, PHP, FTP, POP3

.. nechci zde delat reklamu danemu hostingu, nicmene... v cem to je?!
nerozumim otazce
divis se tomu, ze jde za stejnou cenu nabizet ruzne sluzby? to jsi nejak zaspal dobu ne? centralne rizene ceny jsou 14 let minulosti, dikybohu

a kriteria na vyber hostingu jsou urcite sirsi nez jen cena ze?
.. nejde mi o to, ze hosting nekde stoji stejne jako hosting nekde jinde.. jde mi o to vedet, PROC anoweb nabizi za tu a tu cenu, kdyz nekde jinde za stajnou cenu nabizi mnohem vice... tj sem myslel ze dostanu odpoved jako treba "mame kavlitni server" (i kdyz podle vypadku se mi to moc nezda).. tak.. .. doufam, ze jsem popsal lepe na co se ptam... ... ja do serveru a hostingu nevidim.. (kdyz porovnam treba skodovku s bavorakem, hned vidim rozdil.. ale servery.. v tom se neorientuju!).. ? .. a myslim ze v tech 245MB je pomerne slusny rozdil, nebo ne?
> i kdyz podle vypadku se mi to moc nezda

ty ses zakaznikem anowebu? nebo myslis vypadky webzdarma? podle ceho tak usuzujes?

je to proste slozitejsi nez porovnani nekolika cisel, to je na vetsi diskusi a ja rozhodne nejsem nezaujaty (i kdyz s anowebem mam jen malo spolecneho)

zkus se podivat i treba na www.lupa.cz/waudit/
treba ti to pomuze pri rozhodovani
k, dique :) aspon to... (jo, myslel sem wz vypadky.. myslel sem ze je to spolecny server)
> myslel sem ze je to spolecny server

mno, diskuse na urovni :/