Mily Miro, napsala jsem Vam email, ale asi jste zahlcen.Proto se patm jeste zde. Je mozne, ze jste mi po skoro roce bezproblemoveho (drovne vypadky nepocitam) hostovani bez jakehokoli predesleho upozorneni dnes zrusili ucet? pokud ani, z jakeho duvodu? nelegalni obsah tam rozhodne nebyl a jako skladiste take neslouzily. jednalo se o regulerni stranky a bannery se na nich tocily. Prosim o vysvetleni.
Diky predem!
Anna Garcicova
anny.wz.cz (-bejvavalo!)
Můžete mi, prosím, sdělit, proč mi byl zrušen účet pokusnici.wz.cz? Nejsem si vědoma, že bychom jakkoli porušovali podmínky :-(
ja mel na strankach pres 300-400 pristupu tedjdne, banner sem mel v poradku, tak nevim co se deje, stranky sou fuc, mail sem taky nedostal tak nevim, jeste ze si delam zalohy stranek, jediny co me stve sou ty velky soubory co sem tam mel nahrany, cloveka asi zamrzi kdyz hodiny uploaduje Xmegovy soubory na stazeni, achh jo, asi se poohlidnu po jinym hostingu, kdyz se tohle nevyresi
jo nam uz stranky taky jedou, diky moc, jen bych chtel teple nekoho nabonzovat: www.ets.wz.cz - nikde nevidim reklamni banner, mozna sem slepej, nebo tam fakt neni=)
uz to taky nabehlo, diky :-)
pokusnici.wz.cz
2advance.wz.cz: nebonzuj hnuse!
2jirka: oni nam delaj naschvaly, tak musim nejak oplacet ne?
Nejdriv mi byl za vecer smazan cely obsah stranek ( xkolo02.wz.cz ) a ted se uz ani nemuzu pripojit pres ftp:// - pry spatne heslo. Zvlastni, sem se v pohode zaloguji.
Proc? Zadny email mi od Vas nikdy nedosel.
Lada:
ja sem s tim upozornenim nezacal ale kdyz uz mi to admin rekl tak sem se toho samozrejme chytl
on tvrdi ze ho poslal mne nic nedoslo to muze znamenat bud nefuncknost posty (o cemz silne pochybuju i kdyz v pripade tohoto serveru clovek nikdi nevi) nebo lez (smutne) -- btw nikoho zatim neobvinuji ale je to hodne podezrele...
co se tyce presmerovani jak uz sem minimalne jednou opakoval ZADNE SE NEKONALO... zase bud nefunkcnost/neschopnost nebo lez...
ale tohle vsechno je celkem jedno protoze hlavni je to ze se na tu stranku PRISTUPOVALO a jak uz sem rekl skoro denne tak mi nerikej ze byla smazana z duvodu neaktivity... HA HA HA... to si asi nekdo z nekoho dela srandu...
a proc by me melo zajimat naky posledni zobrazeni banneru? ja sem na ty stranky lozil = pristupy... nikde sem nenasel zminku o tom ze si musi uzivatel paranoidne kazdy den po tom co si vleze na stranku zkontrolovat jestli se mu pripocte pristup k banneru...
copak sem technik webzdarma.cz abych jim kontroloval jestli jim to funguje? to uz je vazne absurdni...
a pokud je tu admin jen proto aby buzeroval normalni lidi za titerny chyby (nepocitam to zruseni uctu ja sem chybu neudelal ja sem na stranku pristupoval... tedy minimalne ja...) a vubec se nekdy chova ponekud arogantne tak to se opravdu omlouvam ze sem sem kdy vubec lezl...
takze abych to shrnul nic z toho co si psal neni pravda a doufam ze se dockam nejake reakce aspon od tebe protoze admina to evidentne nezajima (proc taky musel by asi uznat sve chyby a to prece nejde...)
a na zaver at uz to dopadne jakkoliv tento ,,free'' webhosting vrele doporucim vsem svym nepratelum (ach ale komu? ja skoro zadne nemam...) a sam odejdu nekam kde jednaji solidneji a kde nemaji kazdou chvili pretizene sluzby...
howgh
ja sem na tomhle freehostingu jen kvuli 50MB mista
co takhle kbx.cz? pokud si student...
ja myslim ze uptime 323 dni hovori za dost...
pochopim,ze ste zrusili ucet, na ktory som odkazoval z mojej stranky,
ALE
neviem pochopit preco boli zmazane subory (do 200 kB + 1x 1.2 MB) z ftp.stbarts.wz.cz , ktore obsahovali subory mojej prace poskytovanej pre studentov.
Ked raz nejaky blbecek chce aby jeho stranku navstevovali, tak predsa
nieco musi ponukat. Ked mi to raz vymaze niekto, tak tam asi nikto
chodit nebude.
Vasu reklamu si teda mozete ... ... ked sa na nu pozera iba tvorca webu.
myslim si, ze ponukanie zdrojovych kodov programov a dokumentov v zbalenej (zip) forme neporusuje pravidla. Tak sa prosim uvedomte.
tady asi polovina stránek nejde (z 20)
Komu mám napsat, aby mi to zase šlo? Dneska sem se připojil přes ftp k mojemu účtu a všechny soubory a adresáře sou pryč! S reklamou ani přístupem sem problémy neměl !
No neee, takze je nejsem sam. PIPNI RULEZ! +)
regnul bych si u nich opty.net kdyby to bylo volne :/
Nazdar.
403 - co se deje,
mam tu stranky teprve par dni, a nestacim se divit. reklamu zobrazuju... stranky nefungujou.
Aspon Miro odpovez v diskusi proc?
opty.org, opty.biz, opty.info, opty.name jsou volné. ale pokaď tam máš něco, co potřebuje php4 (ne php5), jdi radši na www.xnet.cz, je to podobné jako u pipni, akorát s normálním php4.
ja chci opty.net :) to ostatni se mi moc nelibi :/ maximlane cz ale to je drahe...
ja mel taky smulu - g3a.net je taky obsazene :'( tak sem si vybral g3a.info (prece jenom je to info o nasi tride :D)
nj... ja sem si zazadal na kbx.cz tak uvidime co se z toho vyklube...
Muzu se zeptat proc mi byly po 2 rokach bezproblemoveho webhostingu zruseny stranky pallis.wz.cz? Baner se zobrazoval bezproblemove, nelegalni material tam nebyl a ani jako skladiste dat to nebylo pouzivano tak proc?
Dekuji za vysvetleni
Pallis
http://www.pallis.wz.cz
Tak dneska mi prestali fungovat page
http://www.phyrexian.wz.cz
a vubec jsem na ně nešahal, aktualizace je asi tak 2-4x za týden a přístupů tak 100-200 týdně fakt nechapu, proč mi to nejde... přes spravce souboru (web) to jede v poho, ale FTP mi to nějak nezvlada ...
píše to Nemáte oprávnění prohlížet tuto stránku .. fakt nevím - soubor index.html s reklamu nahoře tam je vše jak má byt ...:(