FTP přístup

ještě jednou:
FTP server : <Vaše adresa> (např.: neco.wz.cz)
FTP jmeno : <Vaše adresa> (např.: neco.wz.cz)
FTP heslo : <Vaše heslo>
Dr.Diesel: Díky za vysvětlení.
Mira (moderátor): 99 %? Mohu si k tomu číslu dovolit těžkou nedůvěru? :o))) Já jsem, jak se změnou FTP, už několika zmateným známým vysvětloval. Nemám problém s tím, abych uznal, že mohu být také v něčem mimoň, který smíchal dva problémy do jednoho. Mám ovšem problém komunikovat s lidmi, kteří se tváří jako mistři světa. Takže kompromis? Zmatená byla / je dejme tomu čtvrtina uživatelů. Howgh. :-)
Tak nevím. Nastavený to mám 100-pro správně občas se konektnu, ale většinou píše, že hostitelský PC nebyl nalezen. Total Commander mě ještě nikdy nezklamal. Stránek už jsem nahrával nepočítaně. Tak Dík.
Takže pokud nikdo ještě nevíte co s tim přečtěte si vysvětlení od Walkera nebo do Mikina. Jeste ze takoví lide jsou mezi nami!
Neviem ci je chyba niekde u mna alebo je to normalne (podla starych skusenost nie), ale cez ftp nemozem pracovat s adresarmi (kopirovanie, vytvaranie). V com je problem?
Máte všichni zapnutý "Pasivní režim"? Jestli jo, tak je problém mezi cestou od Vašého PC k serveru. To jest - proxina, výpadky, ....

2i-divadlo.wz.cz: Uživatelu webzdarma je 100000. 1% připadá na 100 lidí. Což by z mého pohledu odpovídalo. Ale může jich být i víc, ale 1000 uživatelu (tj. 10%), kteří maji problémy s FTP už je nějak moc.

Tomík.
Moje stranky jsem spustil 20.4.04. Soubory jsem nahraval pres Total Commander, prihlasoval jsem se pod disciples2.wz.cz a vse fungovalo, ale kdyz chci na stranky neco nahrat nini, tak mi to porad pise CONNECT CALL FAILED
Precti si poradne, co pise vyse Tomík
Nemožu sa dostat na ftp, přitom tady mi to ide!
Zmenu ftp adresy jsem postrehl již pred nekolika mesici

Jestli jsi na to už přišel, tak mi prosím pomoz.... .. .. . . . .. . dik
2 Marty: Podle adresy odkud se připojuješ. Bude asi chyba na tvé straně. MOžnosti je několik. Zakázané FTP (port 21), proxy server, blbě nastavená síť.

Tomík.
Základní problém. O změně nastavení FTP nebyla nikde ani zmínka. Vytvářel jsem stránky pro klienta a umístil je sem. Protože jsou to stránky klientovy, do mailu mu nelezu. Tzn., že jsem neměl o jakékoliv změně ani potuchy. Náhle mi to nešlo. Čekal jsem tedy, že na hlavní (úvodní) stránce wz.cz bude nějaké výrazné upozornění na tuto změnu. A ejhle. Kde nic, tu nic. Tomuhle oravdu říkám technická podpora. Pokud chcete dál uživatele odrazovat, jen tak dál. Upozornění na něco tak zásadního by mělo být viditelné bez loginu. Pokud už jsem v kontaktu s těmito stránkami,pak pouze přes FTP kvůli update stránek. Nemám důvod přihlašovat se do http administrace, když vše je nastaveno. Dnes jsem ale musel. A navíc ztrácet čas pročítáním diskuse, abych zjistil, proč původně normálně fungující připojení do FTP náhle nefunguje.

Admini! Buďte při změnách důslednější v poskytování informací. Jinak nové klienty spíš odradíte.

Big_G
A co "http://www.webzdarma.cz/novinky.html?idx=4". Na hlavní stránce se tam neobjevují všechny zprávy, ale je tam odkaz na starší. Ostatně tato zpráva už je dost stará, aby se objevovala v hlavní stránce.
Mně to taky nejde se přihlásit a nikdo mně žádnou zprávu o změně přihlášení neposlal.
Lubos: informace byla dost dlouho na uvodni strance WZ i v tomto foru..