NEJDOU FTP KLIENTI PŘI .WZ.CZ !

<HTML>Tomm: naboural se ti tam nejaky hulva@supporters.cz
nevim jak, u nas chyba doufam neni
nastavil jsem tam ten email, ktery sem nasel na tech strankach a nechal poslat heslo

Drauk: nastaveno to mas teda jak? (prip. posli i heslo mailem na info@webzdarma.cz)
nemas nahodou spatne adresu ftp serveru? (ma tam byt totez co v policku username)</HTML>
Jak to moh udělat?
Kdy mi to heslo přidje?
Mimochodem byl ten e-mail "cz_tomm@yahoo.com"? Aby ho nějak nezměnil ten hajzl!
Nejde mi připojit se z total commanderu přes ftp (hlásí login incorrect) přitom přes webové rozhraní je to ok. Můžu poprosit o radu. Dík Aleš
Mimochodem, stránky toho, co mi to hacknul : http://supporters.wz.cz/

Co ty na to, admine?
>Autor: mira (moderátor)
>Datum: 12. 03. 2004 16:57
>
>Tomm: naboural se ti tam nejaky hulva@supporters.cz
>nevim jak, u nas chyba doufam neni
>nastavil jsem tam ten email, ktery sem nasel na tech strankach a nechal >poslat heslo
>
>Drauk: nastaveno to mas teda jak? (prip. posli i heslo mailem na >info@webzdarma.cz)
>nemas nahodou spatne adresu ftp serveru? (ma tam byt totez co v >policku username)

Poslal jsem to na zadany email. Snad to dopadne... :)
Diky za ochotu.
Jěště pr jistotu (z této situace jsem celkem vystrašený), protože tam jsou 2 maily. Jeden můj - adminův a jeden naší třídě.
Takže ještě jednou ADMINE prosím pošli mi to na cz_tomm@yahoo.com .
A za jak dlouho to asi přijde?
Díky za odpověď
Tomm: nema ten dobrak heslo k tvemu mailu? zas tam je ta zminena adresa
ááááááá. ne to snad ne. ale mam alternativní e-mail. tomcebula@yahoo.com . Pošli to prosím sem. Už mě to štve. Hajzl jeden.
Díky
Dokáže mi admin pomoci s tím že při připojování přes FTP kde mám uloženo jméno a heslo tudíž jsem si jist že je to správně, tak mi hlásí login incorrect. Když se hlásím přes webové rozhraná tak mi buď vůbec nenačte stránku webzdarma, nebo když ji načte tak po zadání jména a hesla (jsem si jist že obojí zadávám správně) se mi nobejví že jsem zadal špatný nebo blokovaný účet ...přitom obsah stránek lze zobrazit.
Tak o co GO ?
a tvuj ucet?
Sojkovec nejde ani jeden :
mates.aktualne.cz, mattysek.aktualne.cz, jhchat.wz.cz
Přes webové rozhraní se připojím, ale je to zdlouhavé.
Potřebuji nastavit účet FTP ve Windows Commander-u. Tam mám problém.
Nastavím:
Relace: ld
Hostitel: lecivy-domek-zebrak.kvalitne.cz
Jméno uživatele: lecivy-domek-zebrak.kvalitne.cz
Heslo: * (100% správné)
Režim přenosu: automaticky

Připojení "proběhne" (hláška "200 PORT command successful") a zobrazí se okno Windows Commander-u s textem LIST (nahoře uprostřed), Adresář (uprostřed vlevo) a s tlačítkem Storno(dole uprostřed). To tam delší chvíli visí.
Nakonec se to "jakoby" připojí k ftp://lecivy-domek-zebrak.kvalitne.cz, ale:
složka je prázdná a v dialogovém okně mi to hlásí "425 Unable to build data connection: Connection timed out."
Kde dělám chybu?

Nevím jestli mám správně Hostitele, ale při jakékoli jiné možnosti (hostitele) mi to hodí hlášku: 530 Login Incorrect

Děkuji Kaiferová
Kaiferova: Zkus pasivni rezim, i kdyz tady to na tenhle problem nevypada...
Nezapomen vypnout ruzny firewally, nepouzivat proxy server, mozna zkusit zmenit ISP

Milý MODERÁTORE miro,

dotaz na řešení problému "na stránky .wz.cz se nedá připojit přez FTP klienty, i když přez vaše webové rozhraní ano" tu už zazněl nespočetněkrát, ale ty stejně jako první reakci napíšeš, že rád odpovíš na dobře položené otázky...

To si snad děláš srandu :-/

Nejsme tak hloupí, aby nám nebylo jasné, že WZ si je tohodle problému
vědom .... tak proč nám alespoň nenapíšete na čem jsme !?!?!?

Děkuji CSSKINS.WZ.CZ (ostatní stránky jsem již přesunul na doménu .unas.cz apod. )
Tak ozve se nekdo co s tim je a na jak dlouho to s tim ftp vypada. Delate si z nas legraci?

pripadne se ptaam (snad dobre a srozumitelnou otazkou)

Vysvetli mi tady prosim nekdo problem s prihlasovanim pres ftp?
ok vidim, ze tady to bude asi individualni reseni od Mira

takze pripojuji svou adresu - darkman.euweb.cz
vsp.euweb.cz

nemohu se prihlasit pres TC 6.01

Dekuji

PS:mam dojem , ze by to chtelo asi systematictejsi reseni nez zpravovat jednotlive adresy
<HTML>Darkman: zeptam se hloupe, mas opravdu spravne nastavene pripojeni?
u tech uctu nevidim nic v neporadku

ps: mam dojem, ze kdyz necemu nerozumim, je lepsi soupat nohama a nesmele se zeptat jestli neco nedelam spatne</HTML>
<HTML>Mily U_Z_Z_I,
opravdu jsi presvedceny, ze jsi sezral veskerou moudrost lidstva? Chtelo by to trochu pokory a mrknout se, jestli nahodou nemas sam neco spatne nastaveneho. Bud si jisty, ze kdyby to nefungovalo nejake vyznamnejsi casti 90tis. uzivatelu, vypadalo by to tady jinak</HTML>
Mira má pravdu. Těm co nejde ftp je jen hrstka (pecka na velkém dortu :-)).
Nechci se zastávat Míry (Admina), ale měly byste se vážně zamyslet nad tím, jestli není chyba přece jen na vaši straně. I taková malá či nenápadna chybička může vyvolat takový velký rozruch. U člověka je to prostě vrozené, že když něco nejde začne na plné pecky řvat. Pak však zjisti, že řval naprosto zbytečně, protože zjistil takovou prkotinu, jako třeba že udělal nenápadný překlep ve své adrese.
Uvolněte se, zklidněte se, hluboce se nadechněte a zkuste to úplně od začátku a všímejte si i toho co musíte ještě udělat.

I když je pravda ,že od začátku, kdy byl rozdělen disk a změněno nastavení ftp, tak se tu roztrhl pytel problému. Ale je jisté, že většina problému je na vaši straně. Uvažujte logicky. Kdyby byla chyba na straně serveru, myslíte, že by všem šlo FTP? Asi ne. Jenže mne i dalším FTP jde. Z toho vyplívá, že server funguje tak jak má.

Takže prosím. Můžete na mé reakce klidně (i zuřivě) reagovat a odporovat. Ale vážně se nad sebe zamyslete.

Tomík.
hmmm zajimave, nic jsem s pripojenim nedelal a 14.3 jsem se v pohode pripojil a tedka to hlasi spatny login. tak jsem si pro jistotu nechal zaslat heslo a vsechno jsem zkontroloval docela dost.
rad se necham poucit jak mam teda nastavit ftp pripojeni.
Predem dekuji

PS:nejsem sice zadnej machr, ale zase nejsem pocitacovej analfabet abych nepoznal, ze je neco v neporadku ...
Pro Tomik, Miro (moderator)

rad se necham poucit jake zmeny na ftp jsou od 14.3, kdy jsem se pripojil v poho a tedka to nejde.
Tak se prosim nadechnete a poradte nam neumetelum, kteri si to nastavi pouze jednou a pokud to funguje tak to nemeni
Pro vsechny zucastnene ohledne problemy v posledni dobe s ftp. Problem jsem si musel vyresit sam zpusobem pokus - omyl

Zmena nastala v serveru, ktery se jmenuje stejne jako vase ID.

Upozornuji ze to pred tim opravdu nebylo a proto se nehodlam ani Mirovi, ani Tomikovi omlouvat, protoze na tuto situaci nikdo nikde neupozornil ani nebyla v teto diskusi zminena.

A stacilo Miro udelat tak jednoduchou vec jako napsat jeden prispevek, na ftp pripojeni (treba i prikladovy)

mejte se pekne a az bude zase neco nefungovat, tak se ozvu.

Nejsem totiz blbec a s pocitacema se zivym, takze si dovolim poprosit neco o tom soupani nohama. Docela sluzna urazka, jestli jses na technicke podpore.
<HTML>Darkmane,
chapu, ze to jde prehlednout, ale vadi mi, kdyz clovek neni schopen uznat chybu.

<a href="http://www.webzdarma.cz/">http://www.webzdarma.cz/</a> ... prvni zprava
<a href="http://www.webzdarma.cz/forum/list.php?f=1">http://www.webzdarma.cz/forum/list.php?f=1</a> ... momentalne prvni tema, navic tucne
krome toho to bylo taky rozesilano vsem uzivatelum na reg. adresu, snad to nekdo potvrdi ze si nevymyslim

co se tyce urazeni .... nedovolil bych si napsat neco takoveho kdybys uz nenaznacoval v otazce neco o tom jak jsme tu vsichni neschopni</HTML>
<HTML>jeste dodatek: vsimni si, ze k te zmene doslo 1.2., nikoliv 14.3.
za tech 6 tydnu jsem toto zopakoval tolikrat, ze bys mi snad rozumel, ze proc uz to neni zabavne</HTML>