Zrušení stránek?

Proč jste mi zrušily stránky www.virtualka.wz.cz. Když se chci přihlásit do administrace, tak mi to píše, že účet je zablokován nebo byl zrušen... Nechápu proč. Neměl jsem tam žádný zakázaný materiály. Byla to pouze virtuální knihovna s naprosto smyšleným obsahem... Sloužilo to pouze jako projekt do školy...
a jaky byl ten smysleny obsah....
Měl jsem tam pouze názvy knížek jejich isbn a to je celý....
Reklama se zobrazovala OK?
v noci z 28. na 29. probihalo hromadne ruseni stranek, kde se banner nezobrazil vice nez 2 mesice
(pripominam, ze jako prvni upozorneni chodi e-mail na reg. adresu, jako druhy krok je stranka zablokovana abyste si toho mohl vsimnout i kdyz si zmenite vlastni adresu a zapomenete ji zmenit v nastaveni wz atp.)
Žádný e-mail s upozorněním jsem nedostal a stránky (pecka.aktualne.cz) mám zablokované! Může mi prosím někdo poradit, jak stránky opět "odblokovat"? Díky moc.
Smazat soubor .htaccess
Žádný e-mail jsem nedostal. Leda spousty virů v poslední době.
Nedávne jsem byl také obětí smazaných stránek. Musel jsem je znova zaregistrovat. SAKRA… a teď se to zase snažim rozjet :/
Mam stejny problem, zablokovany ci neexistujici ucet :/
pritom i ja sem zadny mail nedostal.
A k te radě od Sojkovce, kde myslis jako smazat ten soubor .ht access?
Když se na svuj ucet nedostanu?
Nanook: primo v korenovem adresari tveho webu, jestli byl uz zrusen uplne, pak se musis znova registrovat
tak bych rekl, ze mi opet byly zruseny stranky o FCB - http://banicek-nejlepsi.unas.cz (ted jsem zjistil ze to hlasi neexistujici stranku, pristup ftp odepren...). Treba mi nekdi sdeli duvod proc se historie opet opakuje, presto, ze jsme si s mirou snad vse vysvetlili cca pred tydnem, kdy nas zrusil na banicek.borec.cz