Nic mi nefunguje

1/ nemuzu se pripojit na MySQL server - do ted to slo, nic jsem neupravoval
2/ nemuzu se pripojit pres FTP - spravne zadavam FTP server jako svou web adresu

co s tim?

Diky, Masters
3/ ted jsem zjistil, ze se dokonce nemuzu ani prihlasit do sve administrace na www.webzdarma.cz

to uz prestava byt ale sranda...

fotbal.web2001.cz
No to mas blby...

Vis bez blizsiho popisu problemu ti tezko nekdo neco rekne
on neni zadny blizsi popis...
proste to rok jelo a dnes nic, nijak jsem do niceho nezasahoval, tak co chcete za blizsi popis?!?! :))
Warning: mysql_connect(): Access denied for user: 'fotbal@212.71.128.85' (Using password: YES) in /3w/web2001.cz/f/fotbal/lib/sql.php on line 6

jak jsem rikal, nic jsem tam nemenil a nemuzu se pripojit ani na FTP, ani na MySQL, ani do administrace

reklamu tam mam korektne (nebo alespon, kdyz jsem se vcera dival, tak tam byla)...
spatny login k databazi
:)))))) diky za radu, to by me vazne nenapadlo, nejsem idiot a s tou trochou anglictiny si taky jeste poradim...

rikam, ze to rok funguje, naposledy jsem se dival vcera a dnes nefunguje nic
kolikrat vam to mam napsat, abyste to konecne pochopil?

prosim admina, aby se mi na to podival a dal mi vedet

dekuji
zkratka a dobre si reaktivuj mySQL ucet.. nebo poradne zkontroluj parametry mysql_connect()
OK, jenze...
1/ nemuzu se kamkoliv prihlasit (ale to uz tu pisu po nekolikaty)
2/ nic jsem tam nemenil, nema duvod se jen tak sam od sebe rozhodnout, ze se nepripoji (ale to uz tu pisu po nekolikaty)

znate ten rozhovor, jak bavi hluchy s blbym?
no a zmenil sis tu adresu na pripojeni?
<HTML>chyba zrejme nebude na jeho strane...</HTML>
tak jsem se na to dnes zase kouk (aniz bych cokoliv udelal/zmenil) a uz to funguje, tak tomu kdo je za to zodpovedny dekuji za znovuzprovozneni